Repo Man-előzetes

Itt volt az ideje, hoyg Jude Law is rendet rakjon. R besorolású akciófilmben természetesen. Ha a történet emléékeztet a Repo! operára, az nem véletlen. Viszont nem kell aggódni, itt csak a moralizálás és az akció lesz, amikor is Whitaker lenyomja ezt a Law gyereket mint a taxiórát. Vagy nem.

human
írta
2009. 12. 24. 05:52
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Repo Man-előzetes” bejegyzéshez

  1. WOW, ez bizony jól néz ki.

    ben: a trailer alapján az, hogy műszervekkel kereskedik a cég, viszont ha a páciens nem tudja kifizetni azt a sok sok sok pénzt (amit az elején említenek), akkor visszaveszik. Aztán a főhősnek is szüksége lesz egyre… innen meg kitaláható.

  2. Az alapsztori, hogy van egy cucc, amit odaadnak neked ha kell, de ha nincs pénzed fizetni, kivágják, és megdöglesz. Ennyi kb… jónak tűnik, nekem már a Genetic Opera is bejött, ez se lesz rossz… várós.

  3. Na tessék, megelőztek…. így jár az aki nem frissít mielőtt kommentel… bocs a dupláért.

  4. Law-nak jól állnak a finom torokmetsző szörnyetegek, de nem a csontrepesztő izmozók, messze van ő attól, hogy elhiggyem úgy tud zúzni, mint egy Schwarzi, Sly vagy Rock. Willis bácsinak kellett volna adni ezt a szerepet, neki ez sokkal jobban állna üldöztetésében, mint anno előző sci-fi próbálkozása, Jud-nál mindenesetre jóval hitelesebben aprítna és gyötrődne.

  5. Jude-nál mindenesetre jóval hitelesebben aprítana és gyötrődne (a gondolatra még néhány betűt is lefelejtettem).

  6. symor, pont így látom én is. bár willis papa “sok” lenne :) azért megnézzük, lehet a Jude srác bele öregedett a szerepbe.

  7. Nem tudom ki hogy van vele, de én megszerettem ezt a Törvény csávót, az utóbbi időben egész jó filmeket láttam vele.

    A zenére remélem mindenki figyelt.

  8. Jude Law megrázta magát, és kezd igényesedni. mármint a nyáltenger drámákat ígymár megtudom neki bocsátani ((:

  9. Hát én azért a szereposztáson meglepődtem Jude Law nekem inkább hősszerelmes típus mint sem akciósztár.

  10. RAT: Whitaker? No offense, de kb ugyanazt a stílust nyomja ebben, az Utca Királyaiban meg az Utolsó Skót Királyban is, csak az akcentus változik :) – a filmmel kapcsolatban meg szerintem nem azért kezdik el levadászni mert nem tudja fizetni a részleteket (azért gondolom elég jól fizetik), hanem mert a mű szívvel már nem csinálja a munkáját.

  11. Az eredeti, vagyis a Repo!The genetic opera egy igazán remek film, amiben nem találtam kifogásolnivalót, de ez…ez a másolat…hát látni sem akarom és nem értem, hogy miért kell egy igazán jó filmet bemocskolni. “Taki ez butaság.”

  12. Nagyon várós. Én meg már alif vártam h Law akcióba merüljön, watson ként is erre hajlik de itt áhhh :D hasonló mint gerald butler esete. akciósztár-romantiche-akciósztár-rom…

  13. Ez nagyon pörgős kis filmnek ígérkezik!! A recept a régi: antiutópista világ élkatonája meghasonlik és szembe megy a rendszerrel! Engem kicsit az Eqilibriumra emlékeztet (az meg a 451 Fahrenheitre ha már itt tartunk):), de ha pörgős, izgi, látványos a sztori jöhet!

  14. Félek, kevés lesz ehhez Jude Law. Nem tudom hasfelmetsző kemény akcióhősnek elképzelni. Igy a trailerben sem ragadt meg a játéka. (De ne legyen igazam) Mindenesetre látványos, véres és izgalmas lesz. Meglessük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.