How To Train Your Dragon-előzetes

Megérkezett az új Dreamworks animáció legutóbbi trailere, ezúttal még többet elárulnak a történetből. Mintha az első előzetes alapján nem tudtuk volna kitalálni az egész filmet. Ennek ellenére egyre aranyosabbnak tűnik.

12 hozzászólás a “How To Train Your Dragon-előzetes” bejegyzéshez

 1. Sokkal bizalomkeltőbb, mint az előző bemutató.
  Az nagyon nem jött be, de ez már tetszik.
  (Na jó, jobb) :D

 2. Reméljük Shrekes humorral füszerezett film lesz mert igy alapba kicsit light Eragon ize van.De nekem alap hogy egy cgi rajzfilmnek mindig van esélye nálam.Föleg ha vicces.. meg sztem a 3d is hozzátesz nem is kicsit.

 3. Az a baj h 3D ide vagy oda itt Nyíregyházán nincs 3D-s mozi, amúgy nagyon jónak néz, engem a Shrek meg ezek a mostani Dream Works alkotások nem izgattak nagyon.

 4. blade78:
  Nem feltétlen annyira jó, ha ráállnak a Shrekes humorra, mert akkor idővel immunisak lesznek rá az emberek, ahogy a második Horrorra akadva után.

  A Shrekkel bevezetett műfaj elmehet pihenni és majd pár év múlva elő lehet szedni Shrek nélkül.

  Nekem bőven elég, ha hoz egy könnyed, vicces, sárkányos történetet. Sokszor a kevés több… (lásd.: Up!, Wall-E, Monster Inc.)

 5. Nem akarom felsorolni hány digitális animáció bukott meg idén (Astroboy, Planet 51 csak a legfrissebbek), szóval eljött az a korszak, amikor egyre nagyobb a kínálat és egyre alacsonyabb a színvonal. Kicsit vicces, kicsit aranyos, kicsit shrekkes…de szerintem bukta, meg nem is tetszik:) Nekem ez az animációs vonal egyre taszítóbb. Évente egy Up-ot szeretnék és kész. Évi egy ilyen cucc elég. De az legyen kimunkált és jó. Ez a sárkányos nem az.

 6. A trailer eleje full nyúlás a Pixar, UP! trailernek, ahol az előző filmeket mutatták be.
  Ezért utálom a Dreamworkost, mert csak nyúlni tud.

  Felfoghatnák már végre, PIXAR CSAK EGY VAN!!!

 7. nekem is tetszik ezzel a vikinges-sárkányos hangulattal, és a karakterek is aranyosak. a sárkány pedig eredeti, ilyen macska-hal-gyík-szerű valamit még nem nagyon rajzoltak :)

 8. másnak is feltűnt a nagyon gáz joker-utalás:you’re crazy,i like that!?ugyanazzal a hangsúllyal és kamerabeálltításból…hót gagyi

 9. Ez nálam alapból felejtős ezek nem sárkányok ezek a sárkányok gyalázatai bűn ronda mindegyik! Ennél többet vártam a Dreamworks-től. A Shrekben szereplő sárkány az tényleg sárkány volt jól is néz ki, szép, de ezek…. Kritikán aluli számomra. Ez lesz az első olyan “sárkányos ” film amit nem fogok megnézni a büdös életben!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.