16 hozzászólás a “Amikor angyalok harcolnak” bejegyzéshez

  1. szar gagyi, nem látszik semmi és 0 a koreográfia… a szárny meg mi a tökömtől golyóálló?

  2. jesszus… amikor ennek a trailerét láttam a moziban felállt a hátamon a szőr… tényleg kisülhet ebből a baromságból valami jó is? azért lehet, hogy megnézem(DVD-n)

  3. Lehet hogy DEL lesz, de akkor is (akinek nem inge ne vegye magára):
    Most komolyan, tudományos magyarázatot vártok a golyóálló szárnyakra? Vagy mérnöki számításokat arra, hogy ha acélból/vibrániumból/tudomisénmiből vannak, akkor mekkora felhajtóerőt kell produkálnia a szárnyat mozgató izmoknak/szervóknak/akármiknek, hogy repülni tudjanak velük? Grafikonokkal, meg minden?

    ROTFL

    Gábriel (a buzogányos) és Mihály (a triggerhappy) arkangyal bunyóznak.
    Tessék örülni, oszt’ jól van.

    Aki meg valami autentikusat akar, az olvasgassa azt nagy könyvet, amire BIBLIA van írva. Esetleg más apokrif írásokat. Addig se idegesít együgyű kommentekkel.

    Assa: nem, ez nem a Hawkman.

  4. Hawkman :D:D:D hát ez jó… majd a Smallville:Absolute Justice-ban láthatod Hawkman-t..OFF VÉGE

    amúgymeg nincs ezzel semmi baj, egyszeri popcorn mozinak tökéletes lesz!

  5. Én is a supernaturalra gondoltam először. De mennyire madárszárnyak nem? Én nagyobbat vártam. A levegőben látványosabb lenne, meg ahogy felrepült… elég gyenge! Ahogy a szárnyaival próbálja eltalálni nevetséges. Csalódott vagyok, ha csak ennyi telik a költségvetésből.

  6. azért ez a bulletproof wings koncepció szerintem is erős, hiába nem kell komolyan venni :) ennyi erővel minek van páncél a mellkasán?

  7. Volt már egy ilyen film, Angyalok háborúja címen futott. Még a története is ugyanez volt. Abban is angyalok kaszabolták egymást meg az embereket, csak ott nem az emberek voltak az elsődleges célpont, hanem Gábriel (Christopher Walken) vezette a lázadó angyalok csapatát a hűségesek ellen. Szóval ez erősen koppintás-szagú.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.