George Lucas a Daily Showban

Komolyan javít a róla kialakult képen picit. Az meg, hogy a tévézést szereti mostanában, az marhára nem meglepő. Jon az elején bemutatja a megszállott fanokat természetesen, akik minden apróságba belegondolnak, jobban mint maga a készítő, és ahogy a kérdéseit későb lereagálja a kitaláció résszel, az tök jó.

‘A fiam, kedvence a phantom menace, én pedig mondom neki, hogy nem, a kedvenced a new hope.’

human
írta
2010. 01. 07. 05:28
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “George Lucas a Daily Showban” bejegyzéshez

 1. Érdekes könyvnek tünik. Mondjuk meglestem az amazonon, és qrvára nem George Lucas írta. Csak a címe George Lucas’s Blockbusting. De azért elmegy jópofizni és végig úgy dumál, mintha ö lenne a szerzö. Szánalom.

 2. Javíts ki ha tévedek, de az interjúban egyetlen ilyen mondat sem hangzott el. Lényegében csak beszélt a könyvről, vagy nem?

 3. szó sem esik róla, hogy ő írta volna. listen more carefully. amúgy meg ki a fenével reklámozzák? ej már.

 4. ez az, nincs benne semmi ilyen, ráadásul a könyvről csak kb. az utolsó 20 másodpercben esik szó, addig a Star Warsról beszélnek.
  Amúgy az idézet nem pontos. Phantom Menace-t mond, nem episode 1-et (és ne mondjátok, hogy nincs különbség az idézetet tekintve).

 5. Mert nektek elsöre nem az jön le, hogy ö írta, ugye? Ugyanmár. A müsorvezetö is párszor úgy utal a könyvre, mintha ö írta volna. Nekem semmi bajom Lucassal, de pull your tounges out of old George’s ass;)

 6. első mondat

  “he also created the idea of the new book, George Lucas’s Blockbusting”

  van még kérdés, vagy tovább égeted magad?

 7. – Hátöööööö… ebbe nem gondoltam bele.
  – Tudom, hogy nem! De én ezen jártatom az agyam harminc éve!

  Jon Stewart imádnivaló, mint mindig, és Lucas is humoránál volt. Órákig elhallgatnám őket. Köszönöm a videót.

 8. Kár hogy nem kérdezték meg tőle milyen véleménnyel van az avatarról? :) amúgy milyen szép nagy tokát növesztett:D

 9. nagyon laza :D meg ha ő írta volna, stílszerűen az ölébe teszi, két kézzel maga előtt tartja és vigyorog, mint a tejbetök, miközben Jon csak a könyvbe kérdez bele :)

 10. jó, tényleg nem mondja, hogy ö írta a könyvet, viszont Jon úgy utal rá, mintha igen. Másik dolog meg milyen idióta húzás már ez az egész George Lucas’s dolog. Megértem, ha a játékokra rárakják, nyilván nem egyedül csinálta öket. De könyvre? Szerintem szánalmas húzás, bár nyilván bejön és kaszálnak majd. (Igen, tudom, Tom Clancy is így csinálja.)

 11. Az biztos, hogy ha Lucas így folytatja, akkor a következő episode-ban Yaba-t személyesen alakíthatja majd.

 12. OFF pisketi: ne írjál már olyat hogy úgyis törölve lesz, mert majdnem tényleg töröltem az “úgyis törölve lesz” baromság miatt az egész kommentet, mivel kieditálni ezt a mondatot több munka. Ha törölve lesz akkor törölve lesz, ha beleírod, hogy úgyis törölve lesz akkor valószínűbb, hogy törölve lesz, mert csak csinálod a pluszmunkát

 13. i was just gonna say exactly the same thing, marcias!

  azért tolódik a sorozat, mert Gyuribá lesz Jabba, és lassan hízik ;D

 14. Hat nekem is vegig ugy jött le, hogy ö irta a könyvet, es rajtam kivül meg a nehany millio embernek, aki nezte, es ezert is fogjak megvenni, szoval nem kell a szörszalhasogatas meg a smartasskedes.

  Azt utalom ezekben a showkban, hogy jön egy tenyleg erdekes ember es lerendezik 3 perc alatt, amiben gyakorlatilag semmi erdekeset nem lehet megtudni se a szemelyröl, se a munakssagarol, de egy otvar senkihazi, akit a kutya nem ismer, az meg ott terpeszkedik fel orakat es jatssza az eszet.

  Akkor is, ha utalom Lucast azert, amit az SW-böl csinalt (szerencsere ezt ö is tudja es persze szarik ra erthetö modon), szivesen megneztem volna vele egy terjedelmes interjut, ahol valoban öt lehet megismerni es nem csak a seggnyalas folyik körülötte.

  Volt egy iylen tv müsor az SW-röl, ahol nehany hiresebb filmes beszelgetett vele orakon keresztül, de abban aztan semmi ams nem volt, csak az, hogy ki tud melyebben a seggeb maszni es a szajan kikukucskalni. :-(

 15. Szerintem Stewart jókat kérdezett, érdekes volt, bár rövid. Mármint én is ahhoz a generációhoz tartozom, aki a régi trilógián nőtt fel, és teljesen irreális elvárásaim voltak az újjal szemben a nosztalgia miatt. Utána én is rádöbbentem, hogy ez már nem nekem szól…

  A csajommal nemrég ledaráltuk mind a 6 filmet (ő még nem látta), és pl C3PO-t olyan idegesítőnek találta, mint én Jar Jart az újban. A New Hope szerinte is uncsi, és bénák a színészek, viszont a Birodalom visszavág meg a Jedi visszatér tetszett neki a legjobban a hat filmből.

  Szóval a régiek tényleg jobbak voltak, ez is azt bizonyítja :P

 16. I sense much hate in y’all.

  “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.”

  Van egy könyv, amit úgy reklámoznak, hogy GL-é (GL’s). Marketing fogás, na bumm.

  Van egy műsorvezető, akinek be nem áll a szája, és a végén mikor elhallgat akkor GL rádob vmi egy sorost. Szakadok.

  És ez így jó. És megint a Zombielandből: Rule no. 32. Enjoy the little things. Ez a videó most tökre feldobott.

 17. Hunnenkoenig:

  “Azt utalom ezekben a showkban, hogy jön egy tenyleg erdekes ember es lerendezik 3 perc alatt, amiben gyakorlatilag semmi erdekeset nem lehet megtudni se a szemelyröl, se a munakssagarol, de egy otvar senkihazi, akit a kutya nem ismer, az meg ott terpeszkedik fel orakat es jatssza az eszet.”

  mert az érdekes emberek nem érnek rá fél órát terpeszkedni, a senkiházinak meg nincs más dolga, úgyse hívják máshová :)

 18. Azon gondolkodjatok el, hogy az önéletrajzi könyvek jelentős részét sem az írja, akiről szól, mégis elmennek ilyen műsorokba reklámozni a könyvüket…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.