Karakterposztereket kapott a Lightning Thief

Bírom a hosszú címeket, mert azokat ugye tuti fogja emlegetni a köznép. Mármint legendás neveknél még csak-csak, de hogy ezt vagy Percy Jacksonként vagy Lightning Thiefként fogjuk emlegetni évvégén a toplistánál (haha), az tuti, nem pedig Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief-ként.

A trailer ugye adott, most akkor lássuk a szereplőket külön.

Percy Jackson characters

Percy Jackson characters

Percy Jackson characters

Percy Jackson characters

Percy Jackson characters

Percy Jackson characters

34 hozzászólás a “Karakterposztereket kapott a Lightning Thief” bejegyzéshez

 1. eddig még nekem is tetszetős a cucc, csak ne legyen ennél is agyatlan harry potter szerű hype. viszont pierce kicsit furán néz ki, mint valami erdei remete szatír és rumcájsz keveréke

 2. Ez nagyon fostos, szánalmasan néznek ki ezek a poszterek. Uma Thurman eléggé “kidolgozott” hidra XD

 3. HP utánérzés, de nem gyengén. Nemhiába élünk a (mozi)sorozatok korában. Majd meglessük, ha máshogy nem akkor DVD-n.

 4. Hát.. én eddig nagyon vártam a filmet, de ezek a poszterek valahogy sugározzák, hogy gagyi :/ Remélem a filmre több időt/pénzt fordítanak mint ezekre…

 5. Osztom a gagyira vonatkozó megállapításokat. Ez eddig se nem felcsigázó se nem érthető számomra. Hogy jönnek ezek a színészek ide? Brosnan már a Robinson-ban sem volt hihető hosszú hajjal, Uma Thurman, meg a Batman-ben volt gagyi ilyen fantázialényként. A többi karakter meg…
  De nem pocskondiázom a dolgot tovább:)
  Ipod, meg Iphone reklám az egész:)
  Utolsó: nekem a könyökömön jönnek ki ezek a varázslós, hosszú nevűs, sárkányosos gyerekfilmek, meg vámpírosos…szomorú vagyok, meg hányok:)

 6. Uhh….
  Namost a Fantasy-vel meg a varázslós mesékkel semmi bajom, még tanoncgyerek, mester, gonoszok, első szerelem vonallal sincs semmi bajom, de amivel van:

  1.Piersz Rusnya sosem volt színész, mi a búbánatot keres hosszú hajjal, idióta rastahajléktalanként egy Fantasy-ben-ki a pöcs volt a Casting-os???
  Ratyibban fest, mint Nic Cage a Bangkok Déndzsörész-ben.

  2.Uma egy jó színésznő, szegény ezzel nagyon mellétrafált, ez nem kellett volna.Ráadásul a poszteren úgy néz ki, mintha odamontírozták volna az arcát a karakterre.

  3.Nem vagyok rasszista, de FELTÉTLEN KELL MINDEN ILYEN FILMBE EGY NIGGER VAGY EGY SÁRGA???

 7. Nagy elvárásokat nem lehet alátámasztani, ifjúságiregény feldolgozás, ha a célközönségnek megfelel akkor onnantól kezdve minden más tényező lényegtelen, a mostani Harry Pooterekhez képest egész élvezetesnek tűnik.

 8. Ez kérem szánalmasan szar. Már a trélerből látszott h. gagyi lesz, de azért kell a karakterposzter ehhez a gyanúsan B alkotáshoz.. De minek. Ha meg nincs pénz akkor a kevesebb több elvet kellett volna követni.

 9. Miért van némelyik karakternek ilyen kínai piacos, Herkules/Xéna “színvonalú” gagyi jelmeze?

 10. Brosnan iszonyat illúzióromboló azon a képen :D akkor inkább Nick Nolte..de esküszöm Wolverine ugrott be róla 60-as kiadásban

 11. Nekem csak annyi lenne a kérdésem a sok fikagéptől, hogy valamelyikük olvasta a könyvet (én sem csak kérdem)? Nem lehet, hogy ilyenre van megírva Brosnan karaktere, torzon-borz, angol stb.
  Amúgy tényleg elég hurka poszterek, de semmivel se nézz ki rosszabbnak mint egy H. Potter.

 12. Sandor: attól, hogy torzonborzra van megírva. még nem biztos, hogy Brosnan a legjobb színész rá.

 13. human, persze, de ha torzonborz, akkor lehetne akárki, az is ilyen hülyén nézne ki.

 14. blady persze, neki jól áll :-) de mi van ha középkorúnak kell játszania? Most tényleg nem kötözködésképpen írom, csak kíváncsi lennék egy olyan véleményére is aki olvasta a könyvet, hogy Brosnan ok vagy nem ok, kinézetre. Sztem is gáz, de ha ilyen a karakter akkor ez van. Mondjuk trailerben nem nézett ki ennyire hülyén.

 15. én olvastam a könyvet. és iylen a karakter. lehet h az elsőből csinálták a filmet, de a második könyvben leirják hogy “csipőtől felfelé ugyanugy nézett ki mint egy átlagos középkorú fickó,barna, göndör hajjal és borzas szakállal.”
  engem inkább a barna hajú csaj zavar aki szöke kéne h legyen de sebaj..

 16. sandor: egyáltalán nem biztos, de ezt már nem tudjuk meg. Ha poénos lesz a film, akkor viszont semm baj Brosnannal itt. Pont azért azt a képet emeltem ki főoldalra, mert érdekes húzás.

 17. Az egy dolog, hogy a könyvben is így van leírva és a film hű lesz a könyvhöz, de attól még toplistásan röhejes és idióta kinézete van, igazság szerint már maga a színész vihogásra késztet, nem, hogy még ilyen elkúrt fizimiskát kapott:D

 18. Hát a mostani Potterekhez képest is elég gatyinak tűnik. Eleve a Potterekben Anglia nagy színészei és színésznői vannak itt nem látok minőségi színész nevet. Egy Michael GAmbon Jim Broadbent Helen Varter, Ralph Fiennes hozta amit kellett a Potterben és nem úgy hogy röhögjek egyet rajta közben. Ami itt várható a trailerek és képek alapján. Igaz ez most már talán mondható a sötétedő Potter széria alatti EMO-s tiniknek készült még.

 19. az az hogyvan hogy percy jackson villámmal a kezében pózol és az van mellé írva hogy son of Poseidon, mikor Poseidon a tenger istene volt?!

 20. Beleolvastam a könyvebe és már okés! Azt írják a “csávó ránézésre kiköpött pierce brosnan a kínai börtönévek után, némi james bond tekintettel” – na akkor ez eddig sikerült:)
  A “nő meg egy az egyben uma thurman, némi szilikon beültetéssel az ajkában, gyíkokkal a fején” – ez is ok! TÖkéletes karakter alkotás szemtanúi lehettünk.:)

 21. Én nem olvastam a könyvet, de valahol az egyik filmes blogon olvastam, hogy Brosnan úr egy kentaurt fog alakítani ebben a filmben.

 22. Jézusom, de gagyi umanak az a kígyós fotosop a fejénél, remélem azért a film színvonalasabb lesz mint a poszterek, mert ez így elég gyengus szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.