Még kilenc hónapotok(unk) van pótolni

Október 1. Ez az a dátum, amikor a Let The Right One In könyv amerikai feldolgozása, a Let Me In érkezni fog a mozikba. Addig még kiolvashatjuk a könyvet egyszer, többre nem elég a 9 hónap, vagy megnézhetjük az első feldolgozását — 2000 forint a lemez, nem is drága). A szereplőgárdát már ugye rég tudjuk.

human
írta
2010. 01. 07. 05:33
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Még kilenc hónapotok(unk) van pótolni” bejegyzéshez

 1. a már meglévő filmet ajánlom mindenkinek

  a könyv meg lehet felkerül majd a polcra nálam

 2. A könyv nálam már a polcon van, a dvd meg a vitrinemben, de ettől a remake-től félek, nagyon!

 3. Nekem is megvan mind a kettő, és nagyon szeretem a könyvet és a filmet is. Félek egy kicsit én is a remake-től, de ezzel együtt kiváncsi is vagyok rá, és meg fogom nézni.

 4. iszonyat szar volt a film, mi fel ora utan shift+deleltuk asszonnyal. kuka az egesz. remelem a remake nezheto lesz.

 5. A könyvet megvettem a film megjelenése után nem sokkal, és hát elég nagy csalódás ért. Az adaptáció sokkal jobban sikerült, mint az írott formája szerintem.

 6. Annyira felesleges ez a remake. Értelmét nem látom, a film meg különleges, de én is csalódtam benne picit. A tájak fényképezése viszont eszelősen szép, az tetszett, meg az uccsó előtti jelenet ;)

 7. Nekem se tetszett a film, pedig elég nagy a befogadóképességem. Vámpírcsaj emberfia szerelem… Hm. Már maga az alap is mosolyt csal az arcomra.
  A remake meg tényleg nem kell, hacsak nem változtatnak meg alapjaiban valamit benne, amit kétlek (lásd pl. REC feldolgozás).

 8. olvastam a könyvet, és mit mondjak, nem tetszett, részemről nem volt sem szórakoztató, sem elgondolkodtató. ettől függetlenül azért megnéztem a filmet is, hátha. egy fokkal jobb, de nem dobtam el az agyam tőle.az amerikai remake meg…biztos rámennek a látványra, meg sokkal plasztikabb lesz, de sztem akkor már jobban illenek az eredeti svéd képek a svéd sztorihoz. de meglátjuk.

 9. @7 plane, h sem a film sem a regeny nem szol szerelemrol, csak nagyon mely baratsagrol. En szemely szerint imadom a filmet, az evtized 5-6 legjobb filmjeben siman benne van. Gyonyoru fenykepezes, pazar szineszi jatek es ami nagyon nagy szo, az a remekul megirt forgatokonyv, ami nem mellesleg jobb lett mint a regeny.
  NagyZ: van egy olyan erzesem, h a remake pont neked keszul, nekem meg kevesse, vagy egyeltalan nem fog tetszeni.

 10. Szerelem?

  !!!SPOILER!!!

  Okés, én csak a filmet láttam, de az alapján nekem úgy jött le, hogy a kisfiunak nem volt egy barátja sem, ilyen kiközösített volt, a vámpír kislánynak meg szüksége volt egy nappali gondozóra. Na ezt most nagyon cinikusan sikerült leírnom, de így kerülnek ezek egy csónakba. Egyébként én nem estem hanyatt a filmtől, bár az igaz, hogy újszerű volt és nem a megszokott, agyonismételt kliséket erőltette. Mindemellett sok helyen unalmas. Szerintem. Remake meg jöhet, legfeljebb szar lesz, és akkor maradunk az eredetinél:)

 11. ÉN LÁTTAM EZÉRT SPOILEREZEK!!!

  hmmm az utóbbi évek legjobb vámpírfilmjét többen nem értik mint ahányan utálják ez pozitív!!!!
  ;-)
  amúgy Deadman látta legjobban a dolgot ez egyoldalú barátság volt pont ez volt benne a szép hehehe.

 12. hmmm és a beígért kritika? ;)

  ( “Heti mozibemutatók: július 2.

  erről is lesz írás, nyugi, kihagyhatatlan.
  …” )

 13. Én értem, hogy miért lesz új. Öszintén szólva én utáltam az elsőt, ez a minimál, túl realisztikus ( koszos kislány, még a körme alatt is véres)dolog nem jön be egy vámpírtörténetnél nekem. Valószinű az új változatból ez mind el fog tűnni, bár az egyedisége is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.