Egy kritika trailere: Attack of the Clones

Az hiszem a hónap bemutatója megérkezett. Bár anno csak a randomstuffra posztoltam, de van ez a RedLetterMedia accounttal rendelkező youtube user, aki kb. a legjobb Star Wars Ep I. reviewt tette le az asztalra, ~70 percben, szórakoztatóbban, mint maga a film. Most pedig a második részt fogja elkapni, csinált is hozzá egy trailert.

human
írta
2010. 01. 09. 04:12
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Egy kritika trailere: Attack of the Clones” bejegyzéshez

 1. Na ezt már nagyon várom:P

  Okés, hogy full oltás az előző is, de sok igazság van benne, és kicsit sem mellékesen még marha jókat is lehet szakadni rajta:)

 2. Arni: nagyjából ezt mondja ez a fickó is. Amúgy épp tegnap néztük újra, elképesztően jó, baromira várom a második etapot.

  (We’ve been talkin’ ’bout Jackson’ = :D)

 3. ez nekem valahogy nem jött át (btw van benne egy jelenet – a lávás – ami az ep3-ban van)

 4. Ez szerintem is borzalmas. Gondolom rengeteg ideje volt a készítőnek erre a “nemes” bosszúra, ha már Lucas nem arra vitte tovább ezt a világot, ahogy ő megálmodta…

 5. Ez most csak nekem nem jött át, vagy rossz videót néztem vagy mivan? Szerintem ez borzalmas volt, végig se tudtam nézni!:S

 6. Ahogy berepül a képbe a LAAT arra a country prüntyögésre, az nagyon el lett találva. Már várom, az előző is meglepően összeszedett és humoros volt egyben, ez a koma érti a dolgát.

 7. Szerintem aki nem látta az előző részt, az bele se nyisson a trailerbe, mert úgysem fogja érteni, hogy ez most mi a fene akar lenni.

 8. Végignéztem a 7 részes Phantom Menace reviewt, és zseniálisan összefoglalja, hogy mi a baj az új trilógiával. Amikor bevágja azt a régi interjút Lucassal (még az eredeti trilógia kapcsán), hogy a speciális effektek csak eszközök, a lényeg a történet, és történet nélkül a látvány semmit sem ér… Az hatalmas. Lucast szívesen szembesíteném a régi önmagával, hogy hogyan lett a filmkészítés Luke Skywalkeréből a Vadere (és tényleg, a többi filmkészítő a werkfilmben retteg tőle, nem mer neki senki ellentmondani, hogy “George, ez egy rakás szar”).

  Gungas :)

 9. freak szerintem meg k.rva jók az új starwarsok(nem nem vagyok Jon Stewart fia) a történetbe belekötni meg igen vicces az Avatár istenítése után(tekintve hogy starwars abban is körökkel veri). Ja és nem csak én hanem milliók is szeretik az új trilógiát, persze tudom te fasza gyerek vagy, és a többi fikázóval együtt ti tudjátok frankót:)

 10. freak éltette az avatart vagy mire gondolsz? Én pl nem, és így az új SW-t sem fogom annyira. Nézd meg a reviewt amit linkeltem, már abban benne van minden, amikor a karaktereket kell leírniuk, hogy a jar jar mellé rendelt politikai halandzsa ellentmondását ne is vegyük.

 11. Na most én szeretem az új trilógiát, de attól még nagyon sok igazság van a csávó kritikájában. És igen, minden pozitívuma ellenére én is csalódtam benne a régi részekhez képest…Avatart még nem láttam:)

 12. egyre komolybban gondolkozom én is, hogy megutáljam-e az új részeket.
  ezeken nőttem fel, mégis látom, hogy mennyi igazság van a csávó vicces utálkozásában…

  az meg már egy komplett rejtély számomra, hogy Lucas b*szta-e el az egészet… megőrülök. inkább alszom.

 13. Nem pont freak-re gondoltam, hanem úgy általában mindenkire aki mostanság az avatarra csöppen el, amikor meg a film hiányosságairól van szó, akkor azok egyszerűen nem számítanak. Pedig Randal az avatarnak a történetét még fele annyi idő alatt összefoglalná mint a GYUt:)
  ” Én pl nem, és így az új SW-t sem fogom annyira.” Én nem állítom hogy éltetted a filmet, de azért a 7 pontot megadtad rá, egy starwars oltást meg jobbnak vélsz mint magát a filmet, ez azért érdekes.
  Én mikor kijött a Phantom menace 10 éves voltam, addig az Indiana Jones-on az eredeti Star Wars trilógián, Jurassic Parkon és a T2 éltem(szal mindegyiket rengetegszer láttam) és én imádtam az új epizódot, sőt azt is kb annyiszor láttam mint az előbb említett filmeket:) Persze a Birodalom visszavág jobb volt, és az új remény is egy kevéssel, de hát minden sorozatban kell jobbaknak lenniük. Szóval ezért érdekes számomra ez a gyűlölet itt a neten, pedig körülöttem mindenki szerette a filmeket majdnem annyira mint a régieket.(Most én pl a klónok háborújára vagyok rákattanva) Szal gyermekkorom egyik legnagyobb élményét xarozzák le, és nem értem miért.(amúgy igazából nem is érdekel)

 14. nézd meg, ott van miért gyenge film a phantom, de persze nem is érdekel akkor miért érdekeljen minket te bármelyik “ellenérved”

 15. Jó akkor rosszul fogalmaztam bocsánat, nem nem érdekel, csak úgy érzem hogy nem tud befolyásolni az érzéseimben, és biza nem fogok a kútba ugrani sem, ha nem mondjátok el.

 16. Nem akarok beleszólni a vitába, de szerintem a youtube-os csávó sem utálta a részt. (Akkor nem nézte volna meg annyiszor, hogy ennyi hibát észrevegyen benne.) Csak egyszerűen nem ezt várta, ahogy szerintem senki sem. Nézd meg az első 3 (középső, whatever) részt és hasonlítsd össze a történetet, az összeszedettséget, a karaktereket és lényegében ezt kapod. Persze hogy ő felnagyította és hülyeségekbe is belekötött, de ettől lesz vicces, szerintem. Ugyanez igaz a Star Trek review-ira is (amikben szintén sok igazság van, főleg abban a tekintetben, hogy a készítők azt hiszik, ha odadobsz a nézőnek egy érthetetlen technoblabla-t, azt ő rögtön elfogadja és nem kezdi megkérdőjelezni, hogy akkor most mi is van.) Nem kellene ezt ennyire komolyan – legfőképp meg személyes támadásnak venni. Ízlések és pofonok.

 17. Na látom megint kibuggyant a sok iq.

  Nem mondom, hogy minden idők legjobb filmje a phantom menace, de amikor láttam tetszett. Nem annyira, hogy bármikor is újranézzem, de nem volt szar.

  Ettől függetlenül a kritikában elmondottak 98%-a teljesen igaz, még akkor is, ha egy részét nem fair feszegetni, főleg mivel átlag néző bele se gondol ezekbe.

  De vonatkoztassunk el a star warstól, mert megnéztem a star trek kritikáit is, és a tng filmeket leoltja elég rendesen, és azzal együtt, hogy star trek rajongó vagyok, azt mondom igen igaza van. Ettől még a film nem lesz jobb vagy rosszabb, de a hibák amikre rámutat igenis létező dolgok, még ha én észre se vettem első, de második nézésre sem.

  Nem értem ettől miért kell elkezdeni trollkodni.

  Amúgy meg aki nem ér rá, nézze meg az új Star Trek movie review-jét, az nem olyan hosszú. De szerintem Epic. És mindent elmond.

 18. az első részben a pincés jelenetnél kurvára röhögtem :)
  amúgy én is nagyon szeretem a star wars-t de azt be kell látni hogy az új epizódok élményfaktora messze elmarad az elődökéhez képest.

 19. @homer06: ki beszélt it az Avatárról? Én csak azt mondtam, hogy a csávó Phantom Menace kritikájának minden szava jogos. Ha megnézted, láthatod, hogy a régi trilógiával veti össze, nem az Avatárral. Ettől még neked tetszhet, nem mondtam, hogy “én fasza gyerek vagyok, és megmondom a frankót”. Ez csak egy vélemény, nem kell vele egyetérteni.

  Mint látványorgia, nekem is tetszik az új trilógia, de a történet tele van (számomra zavaró) logikai bukfencekkel, inkonzisztenciákkal, meg olyan elemekkel, karakterekkel, amik nem a történetet szolgálják, csak azt, hogy lehessen belőlük merchandise-t csinálni… Ezért nem tudok olyan lelkesedéssel, rajongással fordulni az új trilógia felé, mint ahogy a régi felé tettem. Számomra csak egy üres (bár látványos) tech demo az egész, nem pedig film, történettel, karakterfejlődéssel.

 20. ez a review tetszett :) és én se a starwars 1-3.részt nem szeretem(a többi se kedvenc de el kell ismerni jó), az avatar meg úgy ahogy van fos. de nem értem ez hogy nem jött le valakinek? (sztem vagy hülye vagy angolul kéne megtanulni)

 21. off: am ez egy blog nem egy fórum szóval miért a másik kommentjére írsz vissz teljesen értelmetlenül és miért nem azt fejezed ki hogy neked mi a véleményed a bejegyzésről?

 22. ha nekem mondod, akkor 17.-ként már elmondtam a véleményemet, de zavart a későbbi “trollkodás”.
  ha ezzel téged zavartalak, vagy nem is engem kritizáltál, akkor pedig bocsánat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.