Ironclad: Purefoy vérpermetben zuhanyzott

Hát igen, így kell feltűnni egy filmnek a radaron, odab*aszva az első képpel. A hét szamuráj középkorba helyezett változata lesz, amikor is pár templomos lovag megvédi a Rochester kastélyt King Johntól.

Ironclad első kép

human
írta
2010. 01. 09. 04:11
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Ironclad: Purefoy vérpermetben zuhanyzott” bejegyzéshez

 1. Nekem ennyi is elég hogy megfogjon. A történet és a szereplő 1aránt! Mikortól láthatjuk? Holnap? :)

 2. Biztató, remélem nem lesz olyan nagyon “amerikaias” mint a Magneficent Seven.

 3. Mekkora badass kép, ez a film még így sokadik feldolgozásként is üthet egy nagyot.

 4. Purefoy sztem remek színész, jó lenne ha sikerülne neki is valami nagyobb siker és befutna. S. Kane-ről is jókat lehet hallani és ez a film is várós. Tényleg így kell berobbanni, eddig nem is hallottam erről a filmről. Téma végett, szereplő és a vér végett :-) jöhet!

 5. Remélem olyasmi lesz, mint a Rettenthetetlen, csak egy kicsivel kevesebb iróniával és romantikával. Úgyis régen láttam már olyan középkori filmet, amiben mindenkit szétszbdalnak és mindent mutatnak is, nemcsak a spriccolást.

  Jó kis “kardozós-csonkolós” film legyen! :D

 6. Ha 2009 a scifi éve volt, akkor 2010 a zúzós harcolós kalandfilmeké lesz?

  Jön még itt Robin Hood, Clash of The Titans, Solomon Cane, PoP…:) Csak így tovább:D

 7. Ulqui: reméljük az lesz, lehet jobban örülnék neki, mint a scifiknek talán. Főleg a Pop-ra nagyon kiváncsi leszek

 8. na, a lovagregényhez képest (ahol elég hasonló arcát mutatta, mint itt :P ) idén több komolyabb szerepe is lesz a jelek szerint, most ugrott csak be, hogy a Solomon Kane-ben is őt láthatjuk…

 9. Nagyon jó hallani,hogy már most ilyen fogadtatása van, bár hadd jegyezzem meg, ha már egy filmes portálról lévén szó, megemlíteném (a szerkesztők helyett) nem elhanyagolható, hogy a stáb kb. 40% (kaszkadőrök, világosítók, gripesek, ruhások) magyarok voltak!!! Izgalmatok elfogadható, mert tényleg izgalmas és jó lesz bár ne ítéljetek egy képből;)

 10. Biztos hangulatos film lesz bár vannak fenntartásaim a korhűséggel történelem szakos és hagyományőrző mivoltam miatt. Lesz benne néhány évszázaddal későbbi Naaaaagy kard (lásd poster) és fantasy jellegű naaaagy balták (lásd trailer), valamint férfiruhába öltözött harczos leányzó. Mindezt megfűszerezik egy adag modernkori liberális világszemlélettel – magad ura vagy a sorsodnak; még Istenért sem nemes dolog gyilkolni, etc. De legalább jobb mint a semmi úgyhogy biztosan megnézős néhányszor.

 11. Megnéztem…nagyon unalmas volt Végig néztem, dea közepétől már azt vártam, hogy mikor lesz vége(Azért nem nyomtam ki, mert úgy vagyok vele, ha valamiben belekezdek, azt fejezem is be).
  Illetve szerintem volt borzasztó a magyar dialógusok benne?
  (feliratosan néztem.) ó párszor röhögtem rajta…

 12. én is néztem ma ezt a filmet nagyon tetszett sztem nem unalmas ha beleéljük magunkat és jó volt hallani hogy voltak bene magyarok hangok is,(ember kettévágás,kéz láb csonkitás)
  érdemes megnézni kurva jó!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.