Már 2012-t tervezgetik

2012 június 29. Ezt nézték ki az új Star Trek-film folytatásának. A stúdió lefoglalta a napot, pedig Abrams még alá sem írt. Na persze az írók azért már dolgoznak az ügyön, és ha jól vettem ki, egy teljesen új ellenséget ígérnek. Érdekes lesz.

human
írta
2010. 01. 10. 23:04
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Már 2012-t tervezgetik” bejegyzéshez

 1. Már a 2011-es dátum is messzinek tűnt, hát még ez… Na mindegy, inkább jöjjön ki később, és legyen egy jó sztori, minthogy elszúrják az egészet.

 2. Nemnem, csak december 21-én lesz a világvége, szóval még pont jó időpontot választottak :D Várós, remélem lesz olyan jó mint az első.

 3. moozes: na ezt honnan vetted? elég nagy hülyeség lenne az új timeline-nal remakelni valami régi ST-t

 4. Tényleg volt róla szó, hogy a Kahn lesz a következő részben a főgenya (nem feltétlenül remake-ként). Állítólag Javier Bardem-et szemelték ki a szerepre, de lehet hogy csak pletyka volt az egész …

 5. Még mindig azt beszélik, hogy Kahn lenne a főellenség, de Nestor Carbonell-t (Lost -> Richard Alpert) emlegítik mint befutó. Én nagyon várom már, de tényleg csúnya messze van ez a két és fél év :S

 6. linkeljétek már az interjút ahol azt hallottátok, mert eddig mindig ködösítettek és azzal jöttek, hogy valami jót és újat szeretnének.

 7. Javítsatok ki ha tévedek, de ugye ha szólnak a Romulánoknak, hogy fel fog robbanni a bolygójuk, akkor elvileg a Romulánok elköltöznek, és Nero felesége sosem hal meg, Nero nem kattan be, nem megy vissza az időben, és minden visszaáll olyanra amilyen eredetileg volt. Így lenne logikus. Mert ha nem szólnak, az elég kegyetlen lenne, mert durván két bolygónyi életet áldoznának fel azért, hogy megmaradjon az új idővonal.

 8. “Human, ez nem hivatalos infó, de IMDB-n is ott szerepel Carbonelli neve.”

  az imdb userek szerkesztette adatbázis. ha akarod, felviheted rá hogy michael emerson lesz benne és pár nap múlva megírja tuti valamelyik külföldi filmes lap.

 9. Az Index-en volt kinn, többször is.

  De a forrásokat nézve teljesen hasból megy az egész, csak valaki felvetette, hogy “mi lenne, ha Khan lenne…”

 10. én azért szurkolok hogy valami új ellenség legyen (mostmár használják is ki ezt az új idővonalat)
  ja és hogy abrams aláírjon

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.