Felejts el mindent amit eddig a Pókember 4-ről tudtál*

Kántáljuk: Nincs több TOBEY! Nincs több TOBEY! Nincs több TOBEY! Hallom, helyes, még egy kicsit. Ok. Állj! Tehát a Sam Raimi és a Sony közötti forgatókönyvégetések és viták odáig fajultak, hogy a Sony kirúgott mindenkit. Vagy majdnem mindenkit. Ez tudjátok mit jelent. Pontosan, reboot time.

Tudjátok honnan kezdik? Peter Parker a diák, középiskolai diák. Mindezt James Vanderbilt tollából. Szóval lesz itt csípés és Ben bácsi halála meg minden. Mindezt 2012-ben. Akit bővebben is érdekel a sajtóközlemény, amiben finoman elbúcsúznak Raimitől és a többieknől, az erre kattintson.

Spiderman reboot?

*and i did, it was a load off my mind. Aki tudta honnan annak pacsi, komolyan.

155 hozzászólás a “Felejts el mindent amit eddig a Pókember 4-ről tudtál*” bejegyzéshez

  1. Na ez az a hír, ami most rendesen nyakon baszott így fél 8 fele! :|
    Hát nemtudom mi fog kisülni belőle.
    Szerintem nem kellett volna a reboot, lehetett volna folytatni onnan, aholabbahagyták, jöhetett volna Mészárszék mog Connors doki…
    Na mind1.
    Nem mostanában látunk pókpofát megint…

  2. Woww….. Na erre mondjon valamit az ember. Annyira megszoktuk már jó öreg Tobey bácsit, hogy nem is tudjuk elképzelni nélküle a franchise-t :D
    Vagy talán mégis ? :D
    Hát nem tudom mi fog kisülni ebből, de remélem a Wolverine.nél valami tökösebb :)

  3. Hú, most erre tudnék valami nagyon trágárt írni, de akkor törölnétek. Hát idióták ezek? Szerintem a Pókember 1-2-3 úgy volt tökéletes, ahogy volt, a bevételek is ezt igazolják, erre mit csinálnak? Elb***ák!!! Miért jó ez? Miért kell mindent tönkrevágni, ha valami megszokott és jól működik??? Szerintem T.Maguire nagyon is jó volt, és a sztorik is kiválóan működtek.
    Na mindegy. Igazából hiába dühöngök, nem változtat semmin.
    Ehh…

  4. Van isten! Mindig is utáltam Tobey-t, főleg ebben a szerepben. Az első rész is elég érvágás volt amikor is megláttam ezt a törpe, gizda gyereket mint Pókembert. Tegye fel a kezét aki a képregények olvasása közben hasonló testalkatú és kinézetű embert képzelt volna el a filmvásznon Pókember szerepében. (mondjuk a fenti képen van némi hasonlóság) MJ szerepében tetszelgő csontkollekcióról már nem is szeretnék beszélni. Nem tudom ki castingolt a filmnek de nem volt a helyzet magaslatán. Piros pont pont a Sonynak!

  5. Én utálom az ilyen rebootokat. Mondjuk ha 10 v 20 év múlva csinálják akkor megértem… de ha folyamatosan csinálják a részeket akkor tök értelmetlen.

    Persze attól még várom meg minden. Lehet már tudni hogy ki lesz helyette?

    Mondjuk ha jó reboot lesz, mint pla a Punisher… akkor jó lesz.

  6. Őszintén, nem is az a lényeg hogy mennyire volt jó az 1-2-3, hanem az hogy ki fogja megnézni 3-adszorra is (legalább) hogyan lesz Peter Parkerből SpiderMan, már a Batman reboot is kicsit idegesítő volt (bár maga a film baromi jó volt).
    Ergo ez egy nagy hülyeség a Sony részéről.

  7. Huu érdekes hír, full váratlanul jött.
    Kiváncsi vagyok ki kapja majd meg a Spiderman szerepét.

    ui: Forget everything you know about slipcovers

  8. Ez nem is rossz hír, nem árt a vér frissítés ennek sem, pláne a 3. után. Több pók akciót és kevesebb nyáladzást !!!

  9. szerintem semmi baj a Pókember 1-el!
    nem is volt olyan rég!
    nem értem miért kell a reboot!
    legyen új rendező, új szereplők de a reboot szerintem nem lesz sikeres!
    sztem nincs az a rendező, forgatókönyv író és színészgárda aki nagyságrendekkel jobbat tenne le az asztalra!

  10. Úgy tűnik annyira nincs ötletük az íróknak, hogy mindent elkezdenek rebootolgatni. Ráadásul egyre gyakrabban, néhány évtized múlva lehet, hogy pár évenként láthatjuk majd ugyanannak a forgatókönyvnek a rebootját:)

  11. prodigy107 szívemből szóltál a régi szereplőgárda egy kalap sz@r nagy képregény fan vagyok de ezek sosem feleltek meg az általam elképzeltekhez!

  12. Őszintén örülök ennek a hírnek, bár imádom Tobey-t, és szerintem jó is volt az első Spidey filmben, de szívesebben nézem őt kevésbé mainstream filmekben. Meg hülyén is nézett volna ki így a 40 felé közelítve Peter Parkerként.

    A reboot gondolata mindig megrémít a Hulk óta, de kíváncsi vagyok ki lenne Peter (aztán lehet attól is sikítok majd)… Sam Raimi meg nem fog hiányozni (nekem legalább is), bár ki tudja kit ültetnek a helyére. Mindenesetre még mindig felemelőbb gondolat a reboot, mint a Spidey 4. az eredeti csapattal… ha már eredeti ötlet sincs. Dehát ez most az őrület kint, amíg van bőr rajta…..

  13. De ez már tényleg sok basszus, én nagy Pokember fun vagyok és vártam a 4est, h hátha jobb lesz a 3masnál.
    Most komolyan, hogy ilyen hülyék az emberek Raimi és a többi. Azta kurva!!!

  14. Mindenképp újra kell kezdeni a botrányosan rossz 3. rész után. Olyan szinten elbaszták mindenki karakterét, hogy nem lehet folytatni. Örülök a stáb és színész cserének.

  15. slowclub most nem azért de neked tényleg tetszettek az eddigiek? Olvastál már valaha is Pókember képregényt? Mert ha olvastál volna tuti nem ezt mondod! Szerintem rohadtul sablonos volt az összes rész kb ennyiről szólt mind hogy Póki van aztán jééé új gonosz, harc vele oks, megint szendved kicsit, megint harc vele, majd a Főgonosz elrabolja MJ-t és Póki megy megmenti és vmilyen hülye oknál fogva a nagy nemezisek meghalnak! Szvsz rohadtul jól teszik hogy rebootolják Hulknak is jót tett igaz ebben az esetben nem a harmadik rész után kéne de hát istenem ez van; reménykedjünk benne hogy egy képregény hű filmet láthatunk majd vagy hasonló kaliberűt mint a Vasember.

  16. lassan már ott tartunk, hogy nem folytatások készülnek, hanem újraforgatnak minden ötletet. remek példa erre a hulk. aztán jöhet a többi. most jöhetne mondjuk egy új-új sherlock holmes, ironman 2 helyett egy másik bádogember, és a batmant is újra lehetne kezdeni mert így már unalmas…

    nem tudom elhinni, hogy csak a reboot jelent megoldás. oké néhol tényleg ez lehet a megoldás, de akkor se váljon már általánossá ez az egész…

  17. Jó volt erre a hírre ébredni. :D Nem volt rossz az a 3 film, csak jó se. Nah jó, a 3. rossz volt. :D Kíváncsi vagyok most mit hoznak ki belőle. Persze annak még jobban örültem volna, ha valamelyik másik Marvel-figura életéből csinálnának egy nagyobb költségvetésű filmet, mert Spiderman nem a kedvencem, az tuti. :P

  18. vazze ez mi?
    csatlakozom az első hozzászólóhoz, kőkemény nyakon csapás.
    Minek a reboot? Nekem igazság szerint nem volt bajom egyik résszel sem, igazi popcorn téma. Tobeyval is jól megvoltam.

    De amúgy nézzük a jó oldalát, hamarabb jön a Warcraft :)

    Szerintem az új Peter, az Peter lesz a Heroesból :D

  19. Hát ha nem lesz ütős, és egyéni hangvételű akkor az egész mehet a kukába, mert csak új cgi trükkökért nem érdemes újra megnézni az egészet.

  20. Remélem így majd tényleg sikerül vissza adni a képregények hangulatát, mert az eddigi 3 résznek nem sikerült. A szereplőket tényleg nem árt lecserélni, egyedül aki J.J. Jamesont alakította, ő maradhat, a többi köszönőviszonyban sincs az eredeti karakterekkel. Ja és még egy kívánság: ne legyen ez is nyáltenger…

  21. Nem szerettem a pókember sorozatot. Az elsőt még megnéztem, a másodikat már kikapcsoltam a végénél, mert idegesített, a 3-ba pedig bele se kezdtem.
    Tobeyt ki nem állhattam ebben a szerepben, nem is érdekelt a 4, de ezután már bízok benne!
    A jól sikerült Wolwerine és az Ironman után, ebből is lehet valami!

    Nincs semmi bajom a rebootokkal. A Batman is jól siketült, de attól fügettlenül a régit is szeretem.
    Azt hiszem ennek a filmnek kellett a frissítés, mert nagyon mellényúltak Tobeyval.

  22. Azegy dolog, hogy a 3 Pókember rész élvezhető, a nézők elég nagy hányadának, aki szereti a szuperhősmozikat és a történetet annak többször is.
    Én is szeretem a filmeket, meg is van mindhárom rész.
    Az is oké, hogy persze, hogy nem kell minden filmet rebootolni, nem is fognak.

    Node azt tudja szerintem a többség, hogy mire megy ki a játék?

    Az Iron Man és a Batman:Begins megérdemelt sikere után ráébredtek a fejesek, hogy egy csillivilli, nyálas, vidámparki nyenyergéssel elmehetnek a süllyesztőbe.(Lásd F4 1+2, Hulk)
    Oké, hogy általában nagy bevételeket hoztak, de a visszhangjuk és a sikerek a rajongók körében messze meg sem közelítettek olyanokat, mint az Iron Man vagy a 2 új Batman film.
    Most mindenki komor, sötét, “felnőttebb” szuperhősmozikat akar csinálni és ez így is van rendjén.
    Rebootolják csak a kritikán alulian rossz F4-et, mert ha nem akarják a kukába dobni akkor ezt kell csinálni.Főleg, miután össze akarják hozni a képregények és a szuperhősök többségét az Iron Man sorozattal.
    Most a Pókember van a soron(hála a fejeseknek), így úgy tűnik, mindegyik szuperhősmozi a helyére kerül végre.

    Kövezzetek meg, de szerintem a Hellboy dolgot is úgy elbaszták, hogy azért egy korbácsolást megérdemelnének.(Persze ez szubjektív vélemény) Annak ellenére, hogy Ron-t nagyon szeretem mint színészt.

    No mindegy, amit már előttem is írtak:legalább nekiállhatnak a World of Warcraft-nak!

    Legjobbakat:)

  23. Részemről rendben, engem személy szerint ez a Tobey “gyerek” sosem tudott elvarázsolni, és a filmekért sem voltam oda.
    Nagyon érdekel, hogy ki lesz, mi lesz, hogy lesz…

  24. Ennek nem igazán örülök. :/ Rohadt nagy hülyeségnek tartom! Tobey pedig szerintem jó volt a szerepre. Pókember sosem volt egy izomkolosszus, sosem volt túlságosan magas sem. Egy viszonylag vékony testalkatú, de baromi szálkás, erős szuperhős volt, szal remélem nem lesz belőle valami kigyúrt fickó így. A harmadik rész tényleg szar volt, de azért nézhető, bár ott inkább Venom elbaszása volt a lényeg, ez azóta is megbocsáthatatlan. Ami hiányzott a Pók-filmekből az Parker humora. Nagyobb szájhős, mint Tony Stark, pedig annak is vannak jó beszólásai. Még manapság is olvasgatok néha-néha képregényeket, s Pókembernek akkora dumái vannak, hogy sírok a röhögéstől, na a filmekben ez hiányzott.
    Basszus nem értem ezeket. Mind a három film baromi jól teljesített a pénztáraknál, s az első kettő ráadásul még baromi jó is volt. Simán lehetett volna folytatni, annyi ellenség van még. Carnage, Lizard, Morbius, Rhino stb. Hülye álomgyár, hülye stúdiók. Nem is azt sajnálom, hogy a stábtagot, mindenkit lecserélnek, mert biztos akad olyan színész, aki el tudja játszani a szerepet stb., de újrakezdeni? LOL Korábban valaki írta, hogy az F4-et inkább. Nos egyetértek, mert az pisiseknek szólt, s a második része már alig nézhető, még így képregényfanatíkusként is. Ellentétben az új Hulk-kal, ami szerintem király.

  25. Örülök a rebootnak, de Tobey védelmében: látta valaki azt a részt a Törtetőkben, amikor Vince az Aquaman 2-ről tárgyal? Na az ugrott be a hír hallatán.

  26. Engem személyszerint régen nem hozott már lázba ennyire semmi amihez Pókembernek köze van. A képregények évek óta sz@r irók kezei között kavarognak (kivéve talán az Ultimate-et), a filmek meg végképp. Totál nem voltak hűek a karakterhez. Mondjuk az első részben a képességek felfedezése rendben volt.
    Biztos, hogy a képregény geek szól belőlem mikor fikázom a filmeket, de sokkal jobbakat lehetne csinálni a pókból, mint amit Raimi kirakott.
    Maxi respect a reboot-ért, én spec. lesz@rom, hogy 8 éve már láttuk az eredettörténetet.

  27. az előző részekben úgyis csak akkor volt elviselhető a forma, ha épp rajta volt a maszk…remélem valami viccesebb karaktert építenek ki rá az új színészekkel, és nem egy kretén lúzert.

  28. …csak a 3. részt kéne ‘elfelejteni’, az lett egy kalap sz.r és azt újraforgatni kevesebb gonosszal…..meg gyerekeskedés nélkül.

  29. Azért az vicces, amikor valaki beszerzett egy tisztességes kiadást az első 3 részből és akkor lényegében vele kicseszés, hogy “dobd ki mert az semmit sem számít, most megint kezdődik elölről onnan, hogy Peter fut a busz után.” Szegény Harry Osbourne a semmiért halt meg :P

  30. mindenki rebootol a batman láttán :)
    tényleg inkább a nolan batmanjéről jönnének hírek

  31. Minek rebootolni? 10 év alatt két reboot? Kicsit gáz. Inkább hagyni kéne az egészet. Van elég szuperhős még, akik még érdekesebbek is pókembernél és még le se járatták őket

  32. Elég érdekesen hangzik.
    Most 5-10 évenként mindig reboot lesz mindenből? Enyhén szólva túl közeli. A Batmannél ráfért és nem vette ki magát rosszul mert régóta ment és gagyi is volt már. De jelen esetben ez elég szarul hangzik Tobey ide vagy oda.

  33. A nap híre! :D
    Boldog vagyok, hogy a bőgőmasina és a zombitekintetű csontkollekció eltűnnek a süllyesztőben (remélem a nyálas történettel együtt).

    Peter Parker helyére egy _felnőtt_, sokrétegű karakter kell, aki nem sírással kezeli a problémáit és harc közben szemtelen humorral leplezi a halálfélelmét (ez a képregényben így volt spec).
    Ehhez találjanak egy jó színészt, MJ helyére meg egy bővérű, dögös csajt, nem ezt az egyszemélyes gyászmenetet :P

  34. Nem értem a többséget, ti nem unjátok, hogy 125.ezredik alkalommal rebootolnak már egyes történeteket? Egy évtizeden belül már rebbotolnak egy filmet? Én szeretem a Pókembert, de mégegyszer eljátszani az egészet, elölről kezdeni a történetet marha nagy melléfogás volt. Mellesleg kirúgtak egy viszonylag jó rendezőt, kíváncsi vagyok kit találnak a helyére…az meg egy dolog, hogy a többség nem szereti Tobey-t (nekem sem ő a tipikus Pókember), de az amcsik kajálták, a Pókember filmek meg nem a nagyvilágban hoztak óriási bevételeket, hanem az amcsiknál, mint a képregényfilmek többsége, ergo nem értem a Sony-t, hogy ez mire volt jó…ha jól tudom, az ő ötletük volt a 3. rész forgatókönyvének az átirattatása is 2 (ill. 3) főellenséges sztorira…először elk*rták azt, most meg az egész Pókember-projektet úgy zusammen?
    Hát gratula…kíváncsi leszek, mit fognak kihozni az egészből. Már előre ujjongok, hogy láthatom ezredszerre az egészet ELÖLRŐL.

  35. Ők tudják! De azért az előző részeknek volt egy kis képregényfeelingje is. Ha most más (mondjuk keményebbre fogják a dolgot) felállásban nyomják tovább, akkor mi sül ki belőle? A Batman Jack Nickolson vs. Michael Keaton felállásban nekem speciel jobban tetszett, mint az új Sötét lovagos verzió. Hiába a sok CGI meg ilyesmik… A régi valamellyest hű maradt a képregényhez, nem úgy, mint az új. Ez a sors vár a Pókemberre is? Durvulni akarnak, egy kicsit depisebbé tenni a nézőt? Vagy mi? Jó azért ez sem igaz.

    Szerintem ezzel a lépéssel az idősebb korosztályt akarják megpályázni, hogy a soron következő Pókember filmeket már ne nézhessék meg a taknyos kölykök! :D

    (Ugyanez volt az új Batman filmekkel is.)

  36. 29. Nukleáris Tél

    “MJ helyére meg egy bővérű, dögös csajt, nem ezt az egyszemélyes gyászmenetet :P ”

    Megan Fox? :P

  37. Reboot, reboot. Elmennek ezek…pont oda. Reboot-olni 20-30 éves filmeket kell, nem egy 2002-es filmet. Ki a bánatnak van kedve újra megnézni, ahogy megcsípi az a szar, fut a busz után, rajzolgatja a ruha-vázlatokat meg bambán les, hogy miért is jön ő neki pókháló a csuklójából. Ja és szegény Ben bácsi is már annyiszor meghalt. Talán hagyni kéne végre békében nyugodni.
    Pedig nyugodtan jöhetett volna a 4. rész valami komorabbb, sötétebb hangulattal és csak egy főellenségre koncentrálva. Tobey-t meg már megszokta a néző. Na erről ennyit. Remélem a nagy képregényfanok az új, 2012-es Pókemberben is csalódni fognak, mert talán a casting mégszarabb lesz mint az eredetiben.

  38. Aki nem a rebootban látja folytatást, annak nincs ízlése. Ezzel nem flamelni akarok, de úgy érzem aki ezt a 3 szart megette, annak a torkán mást is le lehet nyomni. Tobey jó színész, ha nem Pókemberről van szó. Raimi jó rendező, ha nem a Pókemberről van szó. De ha a képregény… akkor jobb ha eltakarodnak messzire a sorozattól.

  39. Annak nagyon örülök, hogy megszabadultak Tobeytől. Nála idegesítőbb arcot még nem hordott magán a vászon.
    Reboot helyett viszont jöhetett volna folytatás nyugodtan.
    Vagy tudom is én mi, de nem kellett volna megint 0ról kezdeni.

  40. Nem értem, milyen folyamatos rebootolásról beszéltek.
    A Batman-t rebootolták. Oké. (Mellesleg valaki megjegyezte, hogy a régi Tim Burton féle Denevérember hű volt a képregényhez, ami egy f@aszság, de mindegy.)
    Meg a Hulkot, amit egy félmegoldás volt.

    De szerintem itt alapból úgy mellényúltak az egésszel, hogy tényleg nem nagyon van más út.

  41. Én nem bánom, sőt. Nem érint meg különösebben, ezért tényleg érdekel, hogy más rendező más forgatókönyvvel mit hoz ki ugyanabból a nyersanyagból. Felőlem rebootolhatnák évente is akár. Vagy lehetne egyszerre mindjárt 2 film, külön gárdával. Rendezők csatája, ilyesmi, ki bukik kisebbet.

  42. Zack Snyder-t a rendezői székbe! :}

    (bár inkább rendezze ő a WoW filmet: “Production of World of Warcraft is expected to begin after Raimi finishes work on Spider-Man 4.” – július 22-i hír)

  43. elm utca reboot? KELL!
    robocop reboot? Nem is hallottam még, de kell! :)

    Miért fáj ennyi embernek, hogy rebootolnak filmeket?
    Az eddigi pókemberek -véleményem szerint- szarok voltak. Sokkal többet ki lehet hozni ebből a karkterből, mint amit eddig csináltak.
    Szerintem nem volt érdemes folytatni és ez volt legjobb megoldás, bár tudja a fene milyen lesz belőle végül, de én bízok egy komolyabb, jobb filmben Tobey nélkül.

  44. Szerintem ne kezdjen el senki reménykedni. Visszaviszik Peter Parkert a gimibe, vagyis egyértelműen a tini korosztály lesz megcélozva, gondolom rá akarnak cuppanni a Twilight vonalra. Bár én is untam már Tobey-t, Kirsten meg sosem működött MJ-ként, de nem hiszem, hogy az új felállás jobb lesz majd.

    Prequel meg hogy lenne már? Mit látnánk, a gimnazista Peter csetlés-botlásait? Vagy May néni és Ben bácsi egymásratalálását? Vagy Peter szüleit, mint S.H.I.E.L.D ügynökök kémkedéseit? Vagy a radioaktív/génkezelt pók előtörténetét?

  45. Ja meg még egy utolsó gondolat, lehet hogy Ember törli,de nem hiszem, hogy “darkosabb” Pókemberre kell számítani. Egyáltalán nem illene a karakterhez, szóval szerintem reboot nem egyenlő hú de darkosak leszünk.

  46. Szerintem meg nem a Twilight lesz mérvadó! Az egy nyálas szar. Nem mintha a Pókember nem lenne az. Parkert egészen a csecsemő koráig viszik vissza, vagy még tovább? :D

    Vagy mondok egy jobbat: A pókembert a középkorba viszik vissza, hogy husángal, pallossal, buzogánnyal verjék szét a jelmezét és a kis MJ a legsötétebb vártoronyban fogják láncraverni és meggyalázni. :D

    Vagy a jövőbe viszik őket, ahol a sima pókfonalon való ugra-bugrálás édes kevés lesz. Ezért tesznek a segge alá egy vasat (autót vagy motort), bla… bla… bla… XD

  47. Egyszerű ez mint a fene…

    Ha valakinek nem tetszett ez a 3 rész és az új fog, majd nézi azokat.
    Ha valakinek a régi tetszett és az új nem, majd nézi a régieket.
    Ha valakinek mindegyik tetszik, majd választ egy jobban tetszőt és úgyis azt nézi majd ezekután.
    Akinek meg egyik sem jön majd be, az meg így járt…

    Batman filmekkel úgy vagyok, hogy a régi 4 filmből, 1 van meg az első, azt néha megnézem, csak úgy 3-4 évente magában, mert imádom.
    Viszont ha Batman-ről van szó, akkor most már az új sorozatra gondolok.
    Hulk-ból nekem tetszik mindkettő, az első az akciódűssága miatt, a második meg azért, mert SPOILER-SPOILER-SPOILER!!!!! hozzákapcsolták a film történetét és alaphangulatát az Iron Man sorozathoz.
    SPOILER VÉGE

    Fantastic Four-nak és a Pókembernek úgy kell a reboot, mint éhezőnek egy falat kenyér!

  48. Mihez kezd ezután Tobi :D Ezzel lazűn kereste a 20 millió $jait, de sztem most ez meg fog változni.

  49. 2012?
    Remélem 12.12-e előtt, mert utána már nem lesz esély megnézni :D (most végeztem a 2012-vel)

  50. nem reboot, hanem prequel kell ide, nyitni kell a fiatalabb korosztályok felé, és egy High Scool Musical jellegű előzményt kell csinálni, főszereplőnek meg fel kell kérni a Robert Pattinson-t, amiben énekelnének, tánciznának, lenne nagy szerelem, stb. :)

    viccet félretéve, Tobey eléggé megosztotta népeket, az csak ezt a közel 50 hozzászólást olvasva is egyértelműen kiderül. van potenciál még a Spiderman történetben, de be kell látni, hogy legfeljebb az első rész hozta az elvárható szintet, a harmadik rész annyira szánalmas volt, hogy azon a szinten kár erőltetni a dolgot. keressenek új arcot-arcokat, van pár pozitív példa az utóbbi évekből: Star Trek, Batman.

    inkább csak 2014-re készüljön el, de azt az a minősíthetetlen szintet, amit a 3. rész hozott, azt inkább kerüljék el, hosszabb távon csak árt Spidey-nak egy újabb ilyen gyenge folytatás.

  51. nem tudom erre emlékeztek e még:
    filmbuzi.hu/archives/2008/02/21/vasember-animalva-a-filmet-felvezetendo/

    jó lenne, ha spidey ebbe az irányba mozogna szvsz, a tobey pókember a közelében nem volt ennek a karakternek. én kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle…

  52. Imáink meghallgatatattak! Auf wieder sehen Tobey és gagyi pájdörmen!

    Mondjuk véleményem szerint kár erőltetni ezt a rebornt, inkább egy folytatás jobb lenne, valami komolyabb gárdával, sztorival.

    Olyan jó lenne, ha nem ilyen hülyegyerek Octopusok, meg Zöld manók lennének, hanem kicsit realisztikusabb ellenek.

    Következő imánk, hogy az új szpájdörmen ne legyen olyan műanyagízű, mint elődjei…

  53. Végre!!
    Szerintem szégyen az első három rész, ráadásul részről részre gyengébb volt. Remélem most a 15 év fölötti korosztályt is megpróbálják megcélozni…

  54. Személy szerint úgy vélem, hogy az eddigi három film csak megerőszakolta a pókember mítoszt. Remélem most helyreteszik majd olyan apróságokkal, mint például a pókháló patronok.

  55. Mi lenne ha az eredeti klasszikus Stan Lee féle történetekhez nyúlnának. Nem az Ultimate szarságokhoz, meg mindig mindent csak reálisabbá akarnak tenni. Pedig a képregény pont hogy nem az.

  56. Akkor hogy is van ez?

    kb. 10 éve egy horror rendező – és saját bevallása szerint hatalmas Pókember rajongó – kezébe adják a Pókembert, amikor a képregény adaptációk erája kezdődik.

    Biztos tévedek, de úgy emlékeszem X-men volt az első, amitől mindenki oda-vissza volt, mert hogy olyan témát boncolgatott, amit nem csak egy comic-geek értett meg: Másság – Kiközösítés – Elfogadottság. És persze, amerikának készült szóval az elején jól egyértelműsíteni kellett. (jelenet a koncentrációs tábornál)

    Majd jön Pókember és olyat kaszál, hogy rekord döntések meg minden. Mindenki imádja. (Aki azt mondja, hogy nem igaz, akkor gondolkozzunk csak el azon honnan az a sok befolyt pénz?)

    Folytatás, még nagyobb siker.

    És itt kezdődik a baj. Elértünk a trilógia utolsó részéhez. “Az átok”. Raimi nem tudja befejezni a trilógiáit. Vérszemet kap, és ahelyett, hogy hagyná h a forgatókönyvírói végezzék a munkájukat, öcsivel összedobják ezt a rossz tempójú, és erőltetett sztorit.

    És most mindenki szidja, még az első kettőt is. Keressük vissza a korábbi kommenteket? Vagy mi?

    Tim Burton Batman hangultos volt, második rész már kevésbé tetszik, de jobb mint a Joel Schumacheres (pedig az az ember is tud vmit, kár h nem Batmant készíteni)

    De még ott is csak a 4. rész volt katasztrófa (legszörnyűbb jelenet t’án mikor Batman a hitelkártyát előveszi, na az már szégyen)

    Eltemették a sorozatot jó pár évre, majd elővettek egy hatalamas kult rendezőt és reboot.

    És a 2 Nolan Batman minden elvárást felülmúlt.

    Szeretném még megemlíteni Iron Man-t amelyik szintén hatalmas.

    Na és miért? Realizmus!

    Rendben, legyen reboot, bár vonogatom a szemöldököm, hogy ilyen korán, de nem látom Sam Raimi Pókemberét hová fejlődhetne, haladhatna tovább.

    Egy dolog biztos, engem most az Iron Man 2 és a Dark Knight folytatása sokkal jobban érdekel.

    És amennyit vekengenek a Pókemberen, még azon sem lepődnék meg, ha mindkettő előbb lenne.

  57. Áááá!Ezt így most nehéz feldolgozni nekem.Ha Sam Raimi mardt volna rendezni akkor azért még érdekelne az egész de így!Reboot? pffff.

  58. A 3. azért lett olyan szar, mert Sam Raimi csak a Homokembert akarta, de a stúdió azt mondta, hogy jön Venom is. Aztán ugye Harry már rögtön az elején meghalt volna, az első akciójelenet kiszivárgott a netre már sokkal sokkal a film előtt, meghát azt sem tett jót a Produkciónak, hogy Kirsten Dunst kipofázta az egész történetet, úgyhogy az egészet harmadszorra is át kellett írni, meg jöttek az újraforgatások. Tehát ami eleinte csak a szokásos 1v1-es felállásnak indult, abból lett az, ami a mozikba került.

  59. Én nagyon örülök ennek. A Sam Raimi féle Pókermber filmek a képregény legjobb momentumait dolgozták fel (különösen a 3.) a lehető legrosszabb módon. Tobey Maguire-rel különösebb bajom nem volt, (kivéve a 3. részben, amikor Peter macsónak képzelte magát, mert az szánalmas volt), de biztosra veszem, hogy találnak jobbat. És ha már reboot, akkor nem ártana, ha Mary Jane szerepét olyan kapná, aki szép is, mert nem véletlen, hogy a filmbeli MJből nem lett topmodell!!! Szóval kiváncsian várom a további híreket.

  60. Előre is elnézést azoktól akiket ezzel megbántok,de szerintem a lehető legjobb döntést hozták….végre….toby mint pókember a lehető legrosszabb választás volt.(szerintem!).Ráadásul valami általam ismeretlen oknál fogva a végletekig favotizálták azt az idióta zöld manót,pedig nála sokkal “híresebb” és karakteresebb ellenfelei is voltak a pókembernek…Az egyedüli klasszikus ellenfél octopus doki volt,de őt is sikerült a lehető leggagyibban megalkotniuk.Kérdem én mi van skorpióval,rhino-val,mészárszékkel,a kobolddal,sokkolóval,stb-stb?ráadásul amint már az előbb leírtam toby mint pókember?Könyörgöm az égre az a srác akkora mint egy kutya ülve…és valjuk be nem az a fajta egyetemista akire úgy buknának a nők…márpedig a képregényben és az eredeti rajzfilmben is ott volt mary-jane,felisha hardy stb….Szóval én a magam részéről érdeklődve várom hogy kijavítják e ezeket a “hibákat”.

  61. Egy jó van a hírban,hogy eltakarították azt a kis Toby babát,mert bizony 100% osan alkalmatlan volt erre a karakterre. Ez olyan,mintha rambo-t Woody Allen játszaná kb. Lófasz! A hír egyéb részei viszont katasztrófához közeliek, ugyanis 2012 ig várni erre a vacakra? akkor már világ se lessz, és hogy megint egy nya
    émvadt elősztori,ki a pélómat érdekel Parker gyerekkora,meg a családi drámája.Pókcsípés se kicsit elcsépelt jelenet,jobb volna,ha valami in mediassal beinditanának valami korrekt ellenféllel szemben,és visszaemlékezős jelenetekben bontakozna ki az akciók közt a sztori. Ez igy nem várós. Látványban nem tudom mit tudnának már tuningolni maga a pokember kinézetén amugy,az az egy jó volt az előző filmekben véletlenül.

  62. Egyébként Sam Raimi elég öreg már szerintem ahhoz, hogy megcsináljon még 3 filmet, ráadásul teljesen előröl…. fa*omat az egészbe

  63. Éljen!

    Én gyűlöltem Tobey “a szám mindíg vigyorog, akkor is ha sírok, ezért nincs mimikám” Maguiret.

    És őszintén megmondom nem voltam oda Raimi filmjeiért. Az elő rész korrekt volt, a másodikat csak Oktopusz Doki vitte a hátán, a többi karakter idegesítő volt vagy unalmas, a harmadik film meg tönkretett egy BeeGees számot. :D

  64. Emos rebootot.
    legyen twilight-os pókember.meg 3 d-s
    érzékeny, aki nem üt, hanem néz.

    és legyen avatar reboot is most rózsaszín lényekkel.
    meg éneklő állatos jelenetekkel.

    sőt rebootolják a let me in-t, D9-et, csak ne vegyék olyan komolyra mint az eredetit mert akkor kevesebben nézik.

    viccen kívül a pókemberre ráférne egy batman-féle reboot, de más nem.

  65. Nekem nem volt bajom Tobey-val.a sztori nagyon csöőögős lett több akció kellett volna.És nem azért de pha pókember összes ellenfelét megcsinálnák lehetne vagy 100-200 filmet csinálni kalibán.

  66. Imádtam mindhárom filmet, különösen a második részt, annak a filmnek lelke volt.
    Minek reboot? Minek?
    Jó, legyen más rendező ha nem találják a közös hangot, legyen új szereplőgárda, de nem érdekel filmen mégegyszer a pók eredete!
    Könyörgöm, vegyék már elő az Ezékiel féle történetvonalat amit Strazinszky (bocs ha nem jól írtam a nevét) írt, és az tökéletesen működne filmen is.

    Persze lehet panaszkodni, megkapjuk megint az eredetsztorit…

  67. Azért el ne felejtsetek levegőt venni a nagy izgalomban! Egyébként csak jobb lehet majd az eddigiektől a reboot.

  68. tele már a f@szom a rebootokkal, nem tudnak a 4000 képregényből választani pár ötletet (ne adj’ isten saját maguk kitaláni valamit), csak a reboot marad? vége lehetne már a Reboot begins prequel mániának. tobey szar, de akkor egyszerűen játsza el más

  69. Csapatcserének örülök, de annak ,hogy teljesen kezdik elölről nem, hülyeségnek tartom! Folytatnák innen, más gárdával és kész, más stílusban stb.
    Amúgy az se mellékes a Sony-nak sztem, hogy a 4-5 részért Tobey-nak 50 milkót emlegettek (pletykaszinten), hisz új szerződés kellett már, új színész kicsit olcsóbb lesz :-)
    Spide 3 is már irdatlan drága volt.

  70. Remélem ezt a tehetségtelen balfék Raimit elhajtják a World of warCraft közeléből is …

  71. Állítólág a stúdió már cáfolta is a híreszteléseket, és a film munkálatai a tervezett ütemben zajlanak tovább.

  72. Mivel a részek színvonala erősen zuhant így örülök a hírnek de ekkora baromságot hogy újra az alapoktól indul az egész.Ennyire nem régi az első rész…

  73. volt már ilyen?
    mármint hogy 10 évre rá csinálják a remake-et?
    (jójó nem rimék, hanem újrafeldolgozás, de akkor is…)

    amúgy meg én sem szerettem sem Raimit (Darkmannel is kínzott), sem Tobit (az igaz, hogy Pókembert, és a legtöbb Marvel hőst sem, mert DC rulz).

  74. Én sose voltam nagy Pókemeber fan, de az első két rész-t nem találtam olyan rossznak viszont az utolsó borzalmas volt. A stáb lecserélésével semmi bajom (még ha Raimi-t jó rendezőnek is tartom, a Pókemeber annyira nem ment neki mint a többi filmje), de szerintem fölösleges 10 éven beleül újra filmre vinni ugyan azt a történetet, csinálhatnának egy negyedik részt új szereplőkkel is akár. Annyi jó történet/ellenséget lehetne a filmre vinni. Fölösleges újra lenyomni az eredet történet úgy is mindenki ismeri (legalább nagy vonalakban).

  75. Hát az eddigi filmek színvonala ha nem is túl vészeset, de egy picit esett viszont óriási tömegek látták és a zsét is szállította.. És mondjuk én nem csalódtam bennük, ezért folytatnám a régi sztory-t.. Talán jó forgatókönyvet kéne írniuk nem rebootolni rögtön… A Hulk azért lett rebootolva(félig) mert az előző nem túl sokat hozott a konyhára…(pedig az első nekem nagyon bejött) Itt viszont még ha csinálnak is egy jó filmet akkor is bukta lesz a kasszáknál. Remélem kacsa…

  76. a reboot attól az, hogy teljesen újrakezdik, ne úgy képzeljétek el, hogy ugyanaz lesz felvéve más színészekkel…
    pedig ott van mindenki arcába a batman vagy a hulk. ugyanazt láttuk újra? nem.
    nyilván nem azért kezdik újra, mert nincs ötletük, vagy kifogytak a karakterekből, hanem mert el lett baszva az egész karakter már az elején.
    az egyetlen, ami vitte az eddigi részeket az a cgi volt, ahol nem láttunk semmit tobey-ból…
    ha egy kliprendező csak az akció jeleneteket vágná össze a három részből, és felvennének pókember alá pár faviccet, meg jihááááá huhuhut, már fényévekkel jobban ütne.
    szvsz már az első rész után jöhetett volna a reboot, ahogy a hulk-nál(bár ott a reboot is el lett kurva szerintem, pedig ott a színész szerintem passzolt, csak a sztori nem).

  77. Nem is hangzik rosszul.

    Az előző 3 hányadék, ami körülbelül egy gyenge kifogás volt a ” film ” szóra, épp elég sok volt Tobeynak. Egy szerepben találtam jonak (és meg is nebvettetett), a Tropic Thunderben a meleg katolikus papként. Részemről ennyi a karrierje.

  78. Csudajó kommentek vannak ám itt, a “mind3 rész tökjó”-tól a “legnagyobb pókember fun”-ig, én azt a tábort erősítem, aki szerint Pókember képregényben is nagyon ciki már, hátmég vásznon.
    Aki olvassa rendszeresen a kinn futó ongoing-okat az szerintem kvázi egyetért velem.
    Hol vannak már az olyan színvonalú történetek, mint a “Kraven utolsó vadászata” – ez a franchise sohasem attól volt sikeres, hogy valami nagyon mást tud hozni a fennáló mainstream képregénytrendektől, hanem, hogy azokba gond nélkül belesimul.
    Ennek látta kárát mindhárom filmadaptáció is, hiszen akkor készültek, amikor még George Lucas is “megtalálta magában a pedofilt” és hat-nyolcéveseknek csinált prequel-folytatásokat, az egész ipar meg követte őt a sokszázmilliós gyerekfilmek áradatával.
    Úgyhogy aki más hangvételben, jobb cselekményben vagy mélyebb karakterábrázolásokban reménykedik a reboot kapcsán, nem biztos hogy örülni fog annak, amit majd eléraknak.
    Sam Raimi sohasem volt nagy rendező, de mindenki tudja mire képes és milyen színvonalon, nem vele volt a baj, hanem a stúdióval, a producerekkel mag az összes többi háttéremberrel, aki zöld lámpát adott három ilyen rossz filmnek.
    És tudjuk, hogy azok most maradtak a régiek, Raimi meg ment isten hírével.

  79. Szerintem szükséges a reboot is. Ebben a három pókember filmben alapjáraton magától lövi a pókhálót, a képregényekben, és a rajzfilmekben is van egy szerkezete, amit saját maga talált fel, és a hálópatronokat is saját maga készítette. Tehát ha új szereplőgárda lenne, és folytatnák az előző három filmnek a sztorivonalát, akkor ezeket az alapvető hibákat nem tudnák kijavítani.
    A másik: az eddigi filmekből nagyon hiányoltam a tipikus kamaszos folyton fa- és szóviccekkel dobálózó karaktert.
    Tobey pedig egyszerűen nem illik magához a karakterhez.

  80. NA VÉGRE! Ez volt az egyetlen normális döntés. Szerintem a Hulk is jobb lett, és bízom benne, hogy ez is az lesz majd. És akkor végre összegyúrhatják a Marvel-arcokat. Komolyan, ehhez mit kellett ennyit tökölni?

    Tobey-nak egy rendes szerepe volt: A Sátán sikátora. :-D

    A Wolverine gagyi, már többször mondtam. Ott is van 1-2 elbaltázott karakter.

  81. Ó persze most sokan oltják a filmet,hogy nem is jó meg szar volt meg Tobey lúzer meg stb.
    De mikor kijött az első akkor bezzeg jó volt,sokkal több pozitivumot olvastam a filmről mint negativumot, sőt még a 2ősröl is!!!
    A 3mas valóban szar volt ez tény, de azért az első 2őt nem kellene igy oltani.

  82. Ott a pont bizony, az első két részt mind a nézők mind a kritikusok éltették, a harmadikat pedig nem szapulták ennyire intenzíven, mint most.
    Nézhetetlen a Pókember 3 például?
    :D
    Hagyjuk…

  83. Az első nem tetszett, a második igen, a harmadik pedig annyit sem ért, mint az 50Ft-s dvd, amire kiírtam… Ez a véleményem.

    Ezt amúgy se vegyétek reboot-nak. Csupán feldolgozza más is a képregényt, máshogy. A Sony-nak más elképzelései vannak, és odaadja valakinek, hogy valósítsa meg. És ez a valaki most nem Sam Raimi lesz. Ennyi. Reboot vagy nem reboot… Nem k*rvára tökmindegy?

    Olvasta valaki a Batman képregényeket? Nem 1-2 füzetet, hanem vagy 15 éven keresztül folyamatosan? Abban legalább féltucat alkalommal volt Bruce-nak visszaemlékezése arra, hogyan kezdte, és mindig volt benne, ami eltért az előzőhöz. Akkor az is reboot? Mert a rajzolók mást találtak ki?

    A Pókember is megy már vagy 40 éve, hol így, hogy úgy. Van Amazing Spiderman, meg Ultimate Spiderman, meg mittomén még milyen Spiderman. Más-más elképzelések. Ezt filmben nem csinálhatják meg? Mit fáj az bárkinek is? A Sony pénze. Ha bukik, akkor majd el fog gondolkodni…

    Amúgy kicsit érdekes, ugyanis a Marvel-jogok a Disney-nél vannak, ugyanis bekebelezte a képregénykiadót. Akkor miért a rivális csinálja a Marvel egyik legnépszerűbb arcának a filmjeit? Vagy hogy fogják összehozni Pókembert a többi Marvel-karakterrel, ha más-más stúdiónál vannak a jogok?

  84. hát éltetés itt a filmbuzin nem nagyon volt, a kettőről van írás :) Tény, hogy nem a legszarabb.

  85. Denus: úgy, hogy már rég megvették a jogokat ki tudja hány évre, nincs olyan, hogy a Disney megvette a Marvelt akkor hirtelen minden régi szerődés érvénytelen.

  86. egy jó jelenet volt az első részben, amikor nem cgi-mant láttunk és az a pankrátoros, kivételes módon ott még egy vicces beszólást is elejtett, sajna két percig tartott kb. a poénos laza pókemberünk és utána visszakaptuk a gyökért.
    más nem jut eszembe, ami miatt újranézném:P
    és igen, azért volt sikere az egésznek, mert a mozgás és a kinézet stimmelt(pl. a homokembert pont ilyennek képzeltem el külsőre, de nem ilyen depis állatnak).
    szerintem ennek a cikknek a hozzászólásaiba beleférne, hogy felsoroljátok mi volt ezeken kívül olyan rohadtul ütős az eddigi pókfilmekben, amit imádtatok, a látványos ugrálásokon és a karakterek kinézetén(octopus és venom szerintem még külsőre is béna volt) kívül.

  87. Fura döntés… Ahhoz kicsit több időt kéne várniuk, hogy a nép újra benyeljen egy Pókember 1.-et. :S

  88. Érdekes. Számomra csak a hármas hozta ami kelkett, a többi nem nagyon :D
    (bár abban is, amikor pókember pózolt az amerikai zászlónál idegbaj kerülgetett mit keresek a moziban)
    1. nézhető, de a 2.-ban is már totál eltértek az egésztől octopust sosem lehetett volna igazából szép szavakkal meghatni szerintem…
    Három dolgot biztos elrontottak (véleményem szerint)
    Tobey gyereket, a másik Mary Janet játszó nőt, aki annyi képregényt elolvasott mint én, az tudja, hogy így egy Mari Jane nem nézhet ki :D
    Harmadik dolog pedig az, hogy a részek úgy néztek ki, mintha beledobtak volna képregényeket a turmixgépbe, és az szerint lenne a film. no comment

    Amúgy nem valami olyasmi volt az ebayen, hogy lehetett venni szerepet a filmbe? Most aki nyert (mert befizette magát) hol lesz?:D

  89. Ha jó lesz benyeljük, ne aggódj.
    Szerintem sokan szeretnének egy olyan pókembert látni a vásznon, mint akit a képregényben megszerettek.

  90. “Amúgy nem valami olyasmi volt az ebayen, hogy lehetett venni szerepet a filmbe? Most aki nyert (mert befizette magát) hol lesz?:D”

    lehet tobey-ék is így nyerték a szerepüket?! 8D

  91. Az lesz, hogy pókica egy alkonyos jópasi lesz. Majd meglátjátok. Majd a lányok ő érte fognak rajongani.

  92. Szerintem hogy a kezével lövi szövi a hálóját az egy jó megoldás volt a filmben,pókember is mutáns végülis,igy jobb volt,ez egy plussz pont a filmnek.Igaz a képregényben meg a rajzfilmben azzal a kütyüvel szövi a szarját,de nekem az valahogy sose tetszett igazán.Ha pók,akkor legyen póknyál is hozzá.Nem batman ez,hogy a készülékeire legyen hagyatkozva :P Filmek közül meg nekem a 3. tetszett a legjobban,mert legalább jól néztek ki az ellenfelek,akciódus volt.Zőld manó a földkerekség legratyibban,legműanyagabban megjelenített gonosza filmen viszont.

  93. StormshadoW: Ha pók,akkor legyen póknyál is hozzá
    De a pókoknak sem a lábukból jön a pókháló :D
    Ez szerintem azért nemjó, mert mi van akkor, ha egész nap kell pókembernek járőrözni, olyan gyorsan termelődik a kezében a háló?
    SPOILER? amúgy a képregényben venomot így győzte le, mert annak is a kezéből jött a cucc, és kimerült a túl sök lövöldözés után

  94. Hát igen :D Pókember a remakeben szője a seggéből a hálót,ez kötelező módosítás,majd irok egy javasó E-mailt a stúdiónak. Tudom hogy nem a lábukból jön ki,de végülis nem is piros meg kék szinűek :D Ez egy képregény figura, szerintem az ilyesmi elfér hogy vénából lövi.

  95. Ez félig jó félig rossz hír.
    Én pl. J.J.Jamitson, meg a csicskáit fogom nagyon hiányolni, ők nagyot alkottak a filmben, szerintem őket nem lehet helyetesíteni. Tobey-t meg a Kristen-t pedig nem sokat értek. Amúgy Tobey jó színész, vannak régről neki jó szereplései, csak Parker nem jött be neki.

  96. A manó volt póki legádázabb ellene . A majdani vészmanó apja. Na és ez vészmanó volt a legeslegseleges legdurvább ellenfél Nem oktopusz sem a madar ember stb. Szóval páran itt nagyokat tévednek.

  97. Épp az, hogy Peter Parkernek úgy kell kinéznie mint Tobey, csak az a baj, hogy amikor Pókembernek kéne kinéznie, akkor is marad Tobey. :D

    Majdnem érthető amit írtam de sebaj :)

    Én sem komáztam T.M.-t mint pókember, kíváncsi vagyok ki lesz majd helyette…

    MJ szerepében Kirsten Dunst pedig sztem szexi volt…

  98. Túl korai a reboot. Se technologia se a történet nem kivánta meg a korai rebootot. Most az első rész fele kb tudjuk miről lesz szó.MJ nerdség pókcsipés Hősséválás. Max akkor tudnának megdöbbenteni ha Póklány lenne a föszereplő vagy afroamerikai Peter

  99. kalibán, a Manó a Pókember egyik legikonikusabb ellenfele – akár a Zöld Manóról, akár a Vészmanóról beszélünk. (Carnage-et meg ne hívjuk már egy szar rajzfilmfordítás miatt Mészárszéknek, amikor van rendes magyar neve is: Vérontó)

    Igazából a reboot egy előnnyel mindenképpen járhat: lesz mód behozni Gwen Stacyt, aki az eddigi trilógia után sehogy sem fért volna be, ugyanakkor kihagyhatatlan a Pók-mitológiából…

  100. Tudjatok h a Sony maniaja Venom nem?

    Mindenestre: Nincs tobb Tobey! Nincs tobb Tobey! Nincs tobb Tobey! s akkor meg egyszer:
    Nincs Tobb Kirsten! Nincs tobb Kirsten! Nincs tobb Kirsten!

    Szamomra ez jo hir. Bar kepregeny rajongokent szerettem a Pokember filmeket, a helyzet az, hogy ez a 3 film messzemenoen nem erte el azt a potencialt amit sztori szempontjabol egy Pokember filmnek el kellett volna erjen: adott pillanatban agyon volt dramatizalva, a Pokember fele humort nem hoztak, tudjuk h Peter szerette MJ-t, de a szerelem drama ami benne volt a 3 filmben es foleg a 3-asban az abszolut gagyi volt, a Zold Mano az kritikan aluli volt. Orvendek a Sandman-nek, azt nagyon jol elkaptak, errefel lett belole egy tombhaz nagysagu Godzilla a film vegere, mondtam mar, h Pokember vicces karakter?

    Szoval egy rebootal van esely …

  101. Az én szereposztásom

    Peter Parker/Pókember : Jake Gyllenhaal
    Mary Jane : Amy Adams
    May néni : Jackie Burroughs vagy Vanessa Redgrave
    Ben bácsi: Alan Arkin
    Zöld manó : maradhat:maradhat Willem Dafoe vagy Cillian Murphy

  102. Lenne egy kérdésem emberek. Ha most Nolan gondolna egyet és meg akarná csinálni a saját Pókember filmjét akkor rá is azt mondanátok,hogy mocskos reboot-oló? Nem kellene ezt annyira a szívetekre venni. És ha minden hónapban kijön egy pókember film más-más kezei elól akkor mi van? A fanok alaposan el lesznek látva pókfilmekkel. Ennyi! Ettől még nem kell kukába dobni a Raimi féle trilógiát!

    Na de hogy a reboot-ról is szóljak! Hatalmas pókember rajongó vagyok! Majdnem minden képregény megvan! Szinte légmentesen elzárt tasakokban. Így gondolom nem meglepő,hogy nagyon vártam mindhárom fimet. Ha összegeznem kellene őket azt mondanám,hogy annyira nem voltak rosszak.
    Azért a képregények ismeretéből kifolyólag kiemelnék 1-2 negatívumot amiket remélem a rebbot-ban már komolyabban vesznek.

    1.Tobey Maguire-el végül is nincs gondom de én Peter Parkerként nem tudtam azonosulni vele. Ez az állandó csetlő-botló szerencsétlen karakter… Nem! Szerintem még James Franco (Harry Osborne) is jobban alakította volna Petert! (Ha jól tudom eredetileg neki is szánták)
    Szóval a kövi filmben remélem erre figyelnek!

    2. A főgonoszok. A képregényben majdnem mind igazi szemétláda. Az hogy a filmek végén majdnem midegyik könnyes szemekkel borult Pókember vállára…No! No! No!
    A közlejövőben stabilabb főgonoszokat kérek/kérünk! A film végén ne azt mondják,hogy “Sajnálom Peter!” hanem azt,hogy “Legközelebb a saját hálódra foglak felkötni Peter!”

    3. MJ alias Mary Jane Watson. A képregényben egy szerethető karakter. A filmben csak úgy ott van. Nem is annyira vörös! Nem is olyan bájos! Sok filmet nem láttam Kirsten Dunst-től de ezekben egy nulla volt a csaj. Olyan bamba fejeket vágott mintha be lett volna tépve. Szóval valami jobb színészi képességű és csinosabb vöröskét a következőbe!

    4. Látvány! Az első részben elég sok trükkfelvételt alkalmaztak. Aztán a második résztől ezeket fokozatosan kiszorította a gagyi CGI. Nem az a bajom,hogy ezt manapság előszeretettel használják! Alap! De ha már ehhez nyúl a kedves rendező akkor törekedjen arra,hogy hihető legyen! Ne pedig ilyen Stephen Sommers féle(Múmia 1-2, Van Helsing, G.I.Joe) összedobott tucatmunka! Rengeteg olyan jelenet volt aminél fogtam a fejem. Javarészt a mozgás zavart. Mikor Peter olyan mozdulatokat csinált és olyan gyorsan amiket még a pókerővel sem lenne képes! Pár ilyen: 3 részben mikor a pénzszállító után szörfözik egy…kocsiajtón ha jól emléxem. Vagy a 2 részben mikor kiugrik a bank ablakán mikozben Doc Ock kínálgatja őt taxiajtókkal. De még sokat fel tudnék sorolni! Érdemes ezeket külön megnézni! Szóval a kövi filmben erre azért figyelhetnének!

    Nos konkrétan csak ennyi negatívum jutott az eszembe! Remélem A Sony egy képregényhűbb, komolyabb Pókemberben gondolkodik és nem megint egy egyszerű és üres látványfilmen. Amit ugye nézünk,nézünk meg nem rossz, nem rossz de…Lehet ezt jobban is!

    Sok sikert ehhez az új rendezőnek, a színészeknek és a stúdiónak!

  103. 121-122 Oppuk
    Csak hogy emlékeztesselek! Abban tökéletesen igazad van a Zöld Manó volt és még mindig Póki legnagyobb nemezise Norman Osborn minden tekintetben ördögi és brilliáns elme és isten tudja hányszor támadt már fel halottaiból a képregény során de a fia Harry nem Vészmanó volt hanem szintén Zöld Manó lett (megjegyzem az évek során rajtuk kívül még hárman is magukra öltötték a jelmezt) Vészmanó egy teljesen más személyiség akinek a bőrébe szintén két ember is belebújt ilyen ez a Marvel univerzum! Én totálisan egyetértek a reboottal vagy egy hasonló eredetsztori kezeléssel mint a Hihetetlen Hulkban és a főcím után jöhet az akció, a poénok, normális ellenségek, igenis hálóvető készülék legyen és ne csuklóból nyomassa a hálót mert az csak évtizedekkel később következett be amikor Póki tovább mutálódott, legyen Gwen Stacy hiszen ő volt Peter első igazi nagy szerelme, MJ csak Gwen halála után kezdett el nagyobb szerepet játszani Peter életében és az istenért ne legyen a film végén kinyírva az ellenség, csuklyák le vagy zárja el a SHIELD de ne haljon már meg vagy tűnjön el relytéjesen hogy ne tudhassuk most meghalt vagy él e!

  104. Na jó , de veszmanó lett a legbrutalabb ellen. Mert ezek egyre fejlesztettek valami löttyöt amitöl még örultebbek és még erösebbek lettek. Egyebkent veszmanó szerkoja a legjobb sztem. A maszkja főleg. Én őt akarom meg darkos vérfröcsögést szexi MJ vel.
    Ill sztem a 2. hulk lenyegesen gagyibb mint az első.

  105. Én szerintem a 3d technika fog a rebooton dobni csak. A film nagy részénél meg ezt mintha már láttuk.

  106. Venom: hatalmas Pókember és mindenféle más képregény gyűjteménnyel rendelkezem. Szóval nekem te ne…
    Érdekes, amikor kijött az első rész, mindenki istenítette. Most hogy felröppent a reboot, már mindenki utálja.. TELE A TÖKÖM EZZEL A HÜLYE REBOOT MÁNIÁVAL!!! Tényleg, miért kell? Beválik valami, millióan imádják, anyagi és szakmai sikereket hoz, hát végezzük ki!!! Öljük meg! Ehh…
    Na mind1. A vélemény olyan mint a s*gglyuk. Van mindenkinek. Az enyém az, hogy a Pókember filmek eddig jók voltak, erre a reboot-ra nem volna szükség. Meglátjuk…

  107. Még valami: csináljunk reboot-ot a Terminatorból! Schwarzi így utólag elég gyengének tűnik!
    vagy: hajrá Die Hard reboot! Szerintem Bruce Willis mégse az igazi McLane. És akkor még nem is beszéltem Dirty Harry-ről. Clint Eastwood kifejezetten pipogya a szerepre (így utólag). Vagy Rambo. Rocky. Star Wars. Jéééééééééééééééééééézusom, mi jöhet még?

  108. Denus: vannak kanonizált történetvonalak az ilyen hosszú ideje tartó képregényekben, egyes címek alatt a kanonizált szálhoz tartozó történetek jelennek meg, más címek alatt pedig nem.

    Viszont, ha a nem kanonizált részből is átkerülhetnek egyes elemek olykor, ha a kiadónak tetszik az újítás, és olyan is akad, amikor mondjuk 1985-1999 közt megy egy sztori a saját maga értelmezésével, ám 1999 és mondjuk 2002 közt megreformálják az egészet, viszont ez nem jön be, és 2002-től visszakapjuk a régi vonulatot. Nagyon sok mindenre képesek ezek ott Áméríkábán a Marvelnél és a DC-nél.

  109. slowclub:

    Ha neked tetszettek az eddigi Pókember filmek, nézd azokat!
    Tudlak sajnálni, ha ilyen filmek jönnek be.
    Kifejezetten szarok voltak az eddigi filmek, azért kell rebootolni!
    Az általad felsorolt filmek hogy jönnek ide???

    Inkább olvasgasd a képregényidet!

  110. Az első pókember film nagyon jó volt, a második is (tetszett hogy ez a széria nem próbálta eltolni a dolgokat a “realizmus” irányába-ami egy képregényfilmnél eleve baromság- mint az x-men vagy a batmanek, hanem végig megtartotta a valóságtól elrugaszkodott mesélős képregény stílust ahogy azt kell(ene)), a 3.al voltak gondok, de már ahogy olvastam ott is a stúdió miatt lett tumultus(a 3 filmre való ellenfél belepaszírozása meg ilyenek), úgy látszik most ők győztek végleg. :(
    Most meg ahogy hallom az egész megy vissza a gimibe, hmmm csak nehogy valami mai tiniknek való szar legyen belőle, az nem lenne mókás, akik utálták a trilógiát, lehet hogy vissza fogják még sírni azokat a filmeket.

  111. Gyerekek, rájöttem:

    A pókember, superman meg hasonszőrű bukták, független a DC-től Marveltől, stúdióktól és rendezőktől, szereplöktől azért buktak ekkorát az utóbbi időben, mert a főhősnek nem divatos a ruhája.

    A pókember csak-csak elmegy ezzel a sztreccs kék-piros összeállítással, de a Superman-féle kívül van a fecske sztájl igen csak otromba, és divatjamúlt.

    A batmannak nem latex, testhezálló gönce van, hanem faszentos páncélzata, katonai gönc, a vasember ugyan elég rikító, viszont az sem egy testhezálló, ruci, hanem egy komoly katonai harci gépezet.

    A Hulknak csak egy kis glódgatyája van, de arról nem is beszélünk annyit.

    Szóval, a rikító, sztreccs és latex ruhás hősök eleve bukásra vannak ítélve, míg a komolyabb, karizmatikusabb göncökkel megáldott herok a befutók.

    Ott vannak az x-ek!? Nekik popsikiemelős rucijuk volt, amit lecseréltek komolyabb, és már csak félig-meddig latex hatású fekete göncökre, és lám, siker.

    Komolyravéve, lehet, hogy a szpájdörmennek is egy kis levegőváltozásra van szüksége. Eljöhetne ide hozzánk, az Alföldre, egy film erejéig:D Kíváncsi lennék rá…

  112. Én arra leszek nagyon kíváncsi, hogy a Pókot ki rendezi majd, illetve mikor fogják bejelenteni.

  113. Hurrá!

    A képregényeknek nagy rajongója vagyok, a filmek viszont a so-so kategóriában voltak. A szereplőgárdával finoman szólva sem voltam elégedett, valamint Spidey elmés beszólásai is nagyon hiányoztak. Szerintem megérett a reboot-ra és kíváncsian várom, hogy mit tudnak majd belőle kihozni.

  114. Nagy pókrajongóként nagyon meglepett a hír és igazából megint elkapott az a kellemes izgalom mint 1999-ben amikor az első képeket láttam a Pók 1 filmből, örülök neki hogy szereplőgárda csere lesz mert nekem tobey soha nem lesz peter parker, hiába nyalja le a haját mint valami rossz emós:D, Kristen Dunst és M.J. is ég és föld a sztori meg hát igencsak lagymatag mind a 3 részben. A remake jó dolog mert én sem láttam már potenciált a régi sorozatban főleg hogy venomot egy huszárvágással sikerült elszarniuk, de személyszerint nem akarok már látott ellenfeleket hadakozni pókunkkal, mekkora flash lenne egy kraven vadászata mondjuk az amúgy is elég darkos is meg cool is, csak hát akkor már mary jane parker-nek hívták azt a kis vörös démont:)

  115. Nem lehetett volna folytatni más szereplőgárdával.
    ugy eltudnék képzelni egy kis Wolverine vagy Ironman crossovert az új Pókemberben.

  116. én meg annak örülök, h nincs több Kirsten Duuunst. Jobban irritált, mint Tobey.. kíváncsi leszek hová vezet ez az egész

  117. A nagy részét elolvastam a hozzászólásoknak, mégis lesz amit ismétlek.

    Először is, a reboot szerintem nem rossz ötlet, nekem az első tetszett az eddigi filmek közül is a legjobban, így szívesen újranézem azt a történetet más színészekkel. Ettől függetlenül lehet hogy kicsit korai. Én is megkérdezem: miért nem lehet ezt folytatni? Nem volt még az olyan rég, és az első kettő tényleg nem is volt rossz film igazán. Ugyebár a Harry Potter filmeket sem kezdték újra a 2. után, egyszerűen darkosabbra vették a figurát, kidobták a varázsvilág jellemzőit (pl a talárt, vagy a klasszikus seprűt, vagy a napsütötte, mesés roxfortot a mozgó lépcsőkkel), és “újragondolták” az egészet. Nem lett jobb mint lőtte volt, de nem kezdték újra, szerencsére. Nem biztos, hogy most ez jó ötlet volt, de majd meglátjuk.

  118. palacsinta: nem csak az ilyen filmek jönnek be, de imádom azt, amikor egy film SZÓRAKOZTAT, és nem is akar mást.
    Az általam felsorolt filmekkel pedig azt akartam jelezni, hogy amikor kijött az első Pókember film, MINDENKI dícsérte, hogy Sam Raimi milyen jól elkapta a történet hangulatát, és T.Maguire mennyire jól hozza a Karaktert. Szóval, ha most felröppenne a hír mondjuk a Die Hard rebootról, ott is hirtelen mindenki azt mondaná, hogy “hát igen, így utólag John Mctiernan nem volt jó, és Bruce Willis se volt az igazi”??? Lehet, hogy nincs igazam, de nem kéne ekkora gyűlölet kampány egy olyan film(sorozat) ellen, ami milliókat szórakoztat, megnevettet, elvarázsol. Ízlések és pofonok nagyon különböznek ám…
    Olvasgattam más fórumokat is, magyart és külföldit egyaránt, de ekkora negativizmussal máshol nem találkoztam.
    Na mindegy. Részemről téma lezárva. Én is várom a rebootot, hiszen mint mondtam már, én is képregény fan vagyok, csak azt mondom, hogy talán ez még korai volt.
    Meglátjuk…

  119. lehet te lezártad, de egy willis féle mcclane-t és egy tobey féle spidermant ne vegyél már egy kalap alá, dzsízösz krájsz:D
    de ha ennyire így látod a dolgokat, hogy itt mindenki ilyen reboot imádó, csekkold már le mi ment a karate kölykös cikknél, nem minden filmnél kell reboot, de a tobey-s egy *nem jó.

  120. Nem lett volna katasztrófa ha a harmadik részben MJ eltűnik, és F.H Black Cat kerül képbe, melléjük még egy darab gonosz és máris jobb lett volna, és a lehetőségek végtelenek. Ha lett volna negyedik rész talán azzal javíthattak volna ezen.

  121. Én, mint régi képregénykedvelő azon a véleményen vagyok, hogy az előző próbálkozásoknál csak jobb lehet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.