Spidey, Nolan, Ghostbusters, Will

Először is itt ez a pletyka, hogy Marc Webb, a (500) Days of Summer rendezőjének a kezébe kerülne a Spiderman-reboot, amiről a minap volt szó. Ha nem is ő lesz a tényleges direktor, akkor is biztosak lehetünk benne, hogy lassan találnak valakit, hiszen még idén forgatni kéne.

Aztán itt van ez a hír a Will című filmről, ahol Zach Galifianakis & Paul Rudd lesz a két főszereplő. A Little Miss Sunshinet elkövető duó rendező, és Demetri martiní rja. Ebből még jó is kisülhet. Arról szól, hogy a sorsunkat tényleg írják ott fenn, de Rudd-ét abbahagyja a főkolompos.

Christopher Nolan pedig azt ejtette el, hogy az Inception-nel minden dimenzót át akar lépni. Szerinte nagyobb kaliberű a cucc, mint a TDK volt. Akkora sikerre mondjuk nem számíthat, anyagilag, de nem lehet igazán ellendrukkerkedni egy olyan filmnél, ami nem feldolgozás vagy folytatás, és baromi sok pénz van benne, mindemellett még scifi is.

A Ghostbusters 3-ban is fejlemény van. Konkrétan az, hogy meglett a rendező Ivan Reitman személyében. És ugye midnenki visszatér így vagy úgy.

21 hozzászólás a “Spidey, Nolan, Ghostbusters, Will” bejegyzéshez

 1. Az Epire szerint 10 szinész közül valaki illik Tobey helyére: Zac Efron
  Jim Sturgess
  Reeve Carney
  Anton Yelchin
  Daniel Radcliffe
  Robert Pattinson
  Jake Gyllenhaal
  Aaron Johnson
  Joseph Gordon-Levitt
  Josh Hutcherson
  (én ellene vagyok a bulinak de ezen nem tudok változtatni igy szerintem ez a Gyllenhaal gyerek megfelene a 10 közül)

 2. “Daniel Radcliffe” … most elképzeltem, ahogy spidey a varázspálcát vágdossa a falhoz, mert nem működik :D

  Reitman jó hír Ghostbustersnek

 3. Hát érdekes ez a tízes. Gyllenhaal nem lenne rossz csak öreg kissé a gimis Peter Parkernek.

 4. JAKE GYLLENHAAL! Hisz már egyszer majdnem ő lett,és ha nyáron beüt a Prince of Persia (val’színű)sikere akkor szerintem ő a legmegfelelőbb a szerepre.
  A rendező pedig legyen egy még nem annyira ismert rendező aki csodát is művelhet.

  Lásd: Alfonso Cuarón-Anyádat is! utána HP3 és Ember Gyermeke

  Cristopher Nolan-Memento utána Batman:Kerdődik!

 5. Én is Jake-et szemeltem ki a listáról. De ha a gimis éveket erőltetik, akkor bukta…
  Amúgy szerepelt már együtt Maguire-el a Brothers c. filmben, és ott még hasonlítottak is egymásra :)

 6. Zach efron jó sok embert (fiatal korosztály föleg csajok) behozhat a moziba,
  De Jake Gyllenhaal már túlkoros.(most 30)

 7. Ghostbusters, bírom mindkét részt, simán jöhet a 3. és fas*a, hogy mindenki visszatér, még S. Weaver is.
  Nolan-“…ami nem feldolgozás vagy folytatás, és baromi sok pénz van benne, mindemellett még scifi is…” ez itt a lényeg kéremszépen, ezt kell megbecsülni (az Avatarnál is) ritka dolog. Csak így tovább! Filmért még nem tudok rajongani (persze érdekel), mert fingom sincs, hogy mi ez :-) DE a rendező + a fent felsorolt dolgok miatt, kibas*ott várós!!!

 8. De szerintem ez a túlkor már nem jelent akadályt, lást Benjamin Button mikor Brad megfiatalodik. Egy pár jelenetre megoldható lenne Jake megfiatalitása.

 9. Marc Webbet szeretem, mert megrendezte a kedvenc filmemet, (500) days of Summer. Remélem nem a Pókemberrel fogja elásni magát a szakmában. Merész vállalkozás, annyi szent.

  Annak ellenére, hogy PAul Rudd-ot kedvelem, a legutóbbi filmjei szerintem elég silányak, így nem is várnám ezt a mozit, de mindenképpen pozitív a Little Miss Sunshine stábja, legalábbis hangzatra.

  Christopher Nolan az új Aranyember, a filmes szakmában. Csak kevés rendező van, aki bármihez nyúl arannyá változik. Szerintem ő ilyen.

  Ghostbuster… a hideg kiráz az ötlettől is.

 10. Maga a TDK, mint film, nem nehéz nála nagyobb filmet csinálni, már az előzetesből is látszott, hogy az Inception sokkalta nagyobb volonemű dolog lesz.

  A Pókemberrel megy mindenféle találgatás, amivel csak minket ijesztgetnek.. Bár arra emlékszem, hogy a Potter gyerek nagy Pókember buzi, és szerintem nem fogja kihagyni az alkalmat.

 11. Az eredeti képregényben benne volt az amikor Peter egy nagy szörös pókká változik?(Én rajzfilmen láttam)
  Mert azt az átváltozást a mostani technikával megnézném.

 12. “Az eredeti képregényben benne volt az amikor Peter egy nagy szörös pókká változik?(Én rajzfilmen láttam)”
  ha ezt megcsinálják, nem nézek oda:DD
  Nolan meg tudja, h kell csigázni a népet :) várjuk. Mégjobban:D

 13. Nem már gyerekek, a 10es lista csöbörből vödörbe tipikus esete. Némelyiknél még Toby fiú is jobb volt!
  Ha nagyon kellene választani, az utolsó kissrácra szavaznék, de lehet, ő meg túl fiatal.
  Azt is el tudom képzelni, csak hülyítik a népet ezzel a listával, és már meg van a “titkos” befutó.

 14. összeírtak 10 random nevet aki szerintük lehetne. Ilyet bárki írhatott volna, felesleges volt eldünnyögni rajtuk.

 15. Ahh, egy stresszes nap után úgy szomjazott a lelkem egy Szellemirtók 3 hírre, mint koldus a vízre a sivatagban!! Köszi!! :D

 16. Felröppent a hír hogy Antal Nimród is esélyes a rendezésre. Raimi-vel még a Vacancy ideje alatt haverkodtak össze, nem tudom mennyire kacsa, de milyen jó lenne már?

 17. egyelőre semmi ez, két pletykagyár harcol, a 500 dayses a deadlinehollywood írta meg “belsős infóra” hivatkozva, Nimródot pedig a Quiet Earth. Az előbbi tipjei már bejöttek néha.

 18. Nolan.. no igen.. Tökéletes trükk.. mestermű.. Batman Begins.. jó kis cucc.. TDK.. unalmas, a világ leggyengébb Batman alakításával, és itt a szörnyű Batman és Robint is beleértem, ami iszonyatosan rossz lett, teljes megerőszakolása a Batman kultusznak, máig nem értem a cirkuszt a film körül, annyira azért nem volt jó mint ahogy istenítik.. Sőőt.. remélem is hogy a következő filmje jobb lesz.. vakarom a fejem hogy mi is volt ez a nagy hype körülötte, mikor alapvetően a Batman és Robin után a leggyengébb része a sorozatnak.. Az tény hogy a Jocker alakítás nagyot üt (R.I.P Ledger), de amúgy semmit nem ér az egész.. a mondanivalójával együtt amit egy két éves is felfog.. Mert sok nincs neki..
  Bocs de ez kikívánkozott..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.