Jurassic Park 4? Captain America?

Kezdjük a dínókkal, mert Amerika Kapitányt egyelőre nem várják annyira sokan itthon. Szóval Joe Johnston a Wolfman kapcsán interjúkat ad jobbra balra, így nyilván a következő filmjeiről is kérdezgették.

Bár semmi jel nem mutat arra, hogy tényleg lesz Jurassic 4, ő bizony akarja. Konkrétan a producer szerint erre semmi esély, de a rendező meg azzal jön, hogy el fogjuk dobni az agyunkat. Új trilógiát indítana, a sziget nélkül természetesen. Minden más infó csak kitaláció?

A Captain Amerikáról pedig azt mondta, hogy természetesen eredettörténet lesz. Nem is annyira a mába helyezve ugye, de azért lesznek jelenidejű részek is. Őt azért ragadta meg ont ez a szuperhős, mivel tulajdonképpen semmi szuperképessége nincsen, csak egy szérumtól a legtökéletesebb ember, mert ez az átváltozás akkora törést hoz az életébe, lesz itt vívódás meg beilleszkedési gondok tömkelege. Viszont az itnerjúban sehol nem említette, hogy gritty vagy darker, szóval lehet igazi jófiús cucc lesz, sok akcióval.

13 hozzászólás a “Jurassic Park 4? Captain America?” bejegyzéshez

  1. Az Amerika Kapitányát nem is igazán ismerik idehaza.
    Jurassic Park sziget nélkül? Végre…

    Nem is lenne rossz mondjuk egy ilyen posztapokaliptikus állapot, ahol a dinóké az egész bolygó, mert elszabadultak, és az emberek bujkálnak.
    Az első résznek már látom is a címét magam előtt:
    Jurassic Park Episode I. A dinók ébredése:D

  2. például mert Amerika Kapitánynak hívják:)
    Jurassic Parkból új trilógiát terveznek, csak nehogy úgy süljön el, mint a Terminator

  3. amerika kapitány nekem sem a szívem csücske, párszor szembejött, de nem ragadott meg

    dinók viszont rulez, alig várom

  4. Csak végre nem szóbeszéd lenne már az a Jurassic Park… :D Egy 3D-s, városban hentelés jól jönne :D Egy Dino Crisis-féle verziót értékelnék :)

  5. Captain America várós
    Csak jööne már az Avengersel együtt…
    A dínós marhaság nem igazán izgat, az első trilogiából is csak az első résznek az első 10 percét láttam onnantól alvás… xD
    Szal Amcsi Kapitány jöhet.
    Egyébként tudni már, hogy ki a főszereplő?
    Mert IMDB-n 2011 a bemutató dátuma és addig még forgatni is kéne, meg ugye utómunkálatok…
    Szóval nemtom, hogy lesz ebből bemutató…
    (vagy már forgatnak? :O)

  6. Pont az a jó az Amerika kapitányban, hogy nincs szuperképesége, bár a rucija irtó randa, mindent utálok, amin az amerikai (vagy az angol) zászló színei díszelegnek.
    A Jurassic Park anno nagyon nagy film volt, a szereplők voltak benne a legkirályabbak, de a folytatások azok nem érnek sokat.

  7. Jurassic Park sziget nélkül?Nekem pont az tetszett benne,hogy 1 szigeten vannak és 0 help meg mindentől el vannak zárva.Ha nagyon városban tomboló dinót akarok látni godzilla.
    Amerika kapitánya szimpi hős és a ruhájával sincsen semmi baj,szóval az jöhet.

  8. Ideje lenne már Captain Americát forgatni mer már Ironman2 meg Hulk meg Thor is lesz lassan aztán ugye Avengers….amúgy CA akkor gáz ha szar írók írják és ilyen idealizált patrióta szar lesz. De pl Mark Millar Ultimates na az nekem nagyon bejött. Sztem az az egyik legemészthetőbb verziója és még mellé tökös is.vol 1 fele magyarul is megjelent!

  9. Jurrasic Park jöhetne már, 3D-ben és normális sztorival, legalább 120 percben! A harmadik rész nagyon gyenge volt, az is csak a dínók miatt nézős!

  10. Ahogy a könyvek ugy a filmek is bejöttek a Jurrasic Parkból jöhet folytatás. Az imax és a 3D gyönyörü látványt biztosítana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.