Tekken-előzetes

Most majd értitek, hogy miért nem volt szó eddig túlzottan ezen feldolgozásból. Hát izé, ezt tényleg látni kell, mármint az előzetest, a filmet azt biztosan nem.

human
írta
2010. 01. 15. 13:28
megjelenés
55
hozzászolás


55 hozzászólás a “Tekken-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez a people’s choice srác lenne Jin vagy kiez? Amúgy az ismerős karaktereknek egész jó embereket válogattak. Eléggé b-kateg érzésű a trailer, azért egy délutáni filmnézésbe még beleférhet.

  2. Olyannak tűnik elsőre mint a King of Fighters feldolgozás, az is elég gyenge lett, remélem ez jobban szerepel majd. A Mortal Kombat óta nem láttam normális verekedős játék feldolgozást, a DOA inkább vicces volt és jó nők voltak benne.

  3. Ez nagyon gáz lesz. Az egyik legjobb verekedős játékról van szó…és már ez az előzetes meggyalázza a játékot. De a trailer második felében lévő zene tetszik, ki tudja mi a címe? :D

  4. LeNNox a szám címe:
    Sick Puppies-You’re going down
    szerintem ez a film is kifog maradni az életemből.

  5. Marha gagyi, még mortal kombat szint alatt van, de MUST SEE! :D Eddie jó, Yoshi remélem benne lesz rendesen!!

  6. Hát…

    Najó finom leszek, de előbb egy kérdés:

    Hol a túróban van King? Nekem ez a karakter nagyon hiányzik…

    Egyébként ez a film HIPERgáznak tűnik, a minőség szempontjából. Olyan hálózat tv szintű akciófilmnek tűnik…

    Kár mert a játék nagyon ott van

  7. Aki nem ismerné a játékot, belőlük lehetett választani. Ez a Tekken 3, azért linkelem ezt, mert ezt szerettem a legjobban. :)
    hxxp://images.snesorama.us/Tekken3G_NTSC-J_Screen1.jpg
    Medvét is beeresztenek majd az arénába? :)

  8. Egyetértek, a Doom nem volt rossz, és mivel ezzel is kegyetlen sokat játszottam korábban, tuti nézős lesz :D Még akkor is, ha végig röhögni fogok.

  9. Én megnézem mert sokat játszottam vele.

    Doom tényleg fasza, de legjobb az a 7mp benne amikor fps szerűen mutatják a dolgokat, na az üt..:)

    Killer Instict.ből mikor csinálnak filmet???

  10. Pedig mennyit álmodoztam erről a filmről… milyen jó is lehetne remélem ebből is lesz majd reboot ha valaki komolyan a fejébeveszi látván ezt a szörnyűséget.
    Imádtam a tekken3-at nagyon jó film lenne belőle.. basszus.

  11. “A Doom az fasza volt, de ez…..”

    A nap vicce! :-)

    Tekken: Hát…a játékot azt szerettem! Szerintem ennek is adok majd egy esélyt! De semmiképp nem moziban!

  12. @meneghwo – én is őt hiányoltam…

    A “people’s choice” a kesztyűje alapján Jin, bár nekem inkább Law-ra hasonlít a karakter maga…

    Amúgy nem néz ez ki olyan gagyinak, simán elmegy “egyszer nézhető”-nek :)

  13. Basz! Nekem teccik! Nyilván ehhez járulékként ottvannak a régi feeling,régen szerettem a tekkent,és bizony az előzetesből lecsekkoltam,hogy a karakterválasztás perfekt, a szinészek eléggé olyanok mint az game beli karakterek, Lateef Crowder Eddy-nek egyenesen király, sejtettem hogy ő kell ide,nélküle nem lett volna jó. Az öltözetek is nagyon hűek a forráshoz. A lángmintás kickboxer gagya de fasza! :) Eddy cucca is menő. Nyilván ilyentől nem kell nagy sztorit várni, de szórakoztató lessz szerintem,én várom, olyan szintet simán el fog érni mint az Universal soldier 3, aki szereti a témát,annak nem okoz csalódást.

  14. Hát jobbnak ígérkezik, így trailer alapján mint például a Street Fighter.
    Megnézzük.

    off: 1:29nél a szám címét nem tudja esetleg valaki?:P

  15. nem mondom hogy hűha, de csak a játék miatt haverokkal pár sör mellett egyszer tuti.
    Amúgy 1:10-nél az Yoshimitzu akart lenni?

  16. Egyszer megnézem, 1,5 órát kibírok :)

    De elég szarnak néz ki, majd kiderül végig bírom-e nézni.
    De trailer alapján már megvan miről fog szólni a film (Jin vagy ki akar az lenni majdnem kikap, de végül győzni fog, meg összejön a csajjal)

  17. Eléggé érdekesnek tűnik. Én megnézem, imádtam tekken 3at, nagyon sokat toltam vele.

    A doom meg egy nagyon jó film. Azt is imádom.

  18. Nincs ezzel semmi gond. Nem fog világmegváltást hozni, de azért annyira se gáz, mint amilyennek a bevezetőben le volt festve. Nekem a Véres Játékra emlékeztet Van Damme bácsival, az meg ugye klasszikus. :)

  19. Az előzetes vágása valami ultra gagyi. Van amikor teljesen máskor hallatszik az ütés hangja mint az a képen látható!
    A film se néz ki túl biztatóan, pedig a rendező jegyzi a Mint a tűzet Brandon Lee-vel. Mai szemmel az se egy nagy durranás, de azért abban jó bunyók voltak.

  20. Ez a film hmm… felesleges. Unalmas. Oké, eljátszogat vele az ember, a játékkal, de annak sincs ( egy eget verő ) története. Így egy jó forgatókönyv minimum kellett volna ide. Az meg nagyon nincs. Fú de gáz :D

  21. Végig az volt az érzésem ez 1 VHS előzetes a videózás hőskorából a 90’s évek elejéről……
    Vagy már ilyen nagyok az elvárások???????
    Nem tudom,de ez beférne kereskedelmi csatornára hétvégén”’

    IGEN CSATLAKOZOM, INKÁBB A VÉRES SPORT””

    Lehet nem “jött át” de ennél többet gondoltam,mondjuk pontozván mivel a tekken alap volt számomra anno…

    Ez a Tekken 1,én pedig Tekken 4 trailre számítottam..

  22. Lateef valóban ideális Eddy-re – mióta láttuk a Tom yum goong ba – de Ravennek viszont Wesley “Blade” Snipes lett volna ideális, hiszen bevalottan róla – főleg A háború művészete és Penge miatt – lopták az egész mozgás kultúrát és játékost, karakternek namco-ék. Ez persze már más karakterekkel is így volt előtte, lásd Lei Wulong vs Jackie Chan. Sajnos olyan Tekken 3-5 közt lett volna ideális a film készítés, csak a japánok kibaszott nehezen tudnak dönteni, így ment a huzavona. Eddig.

    De.

    Az a baj, hogy ennek a filmnek a színvonalát még a Tekken 2-es átvezető FMV szekvenciák is überelik, szóval előre láthatóan az Utca harcos: Csunli legendája színvonalat fogja hozni. Egyébként vannak,születtek a Vérsport óta jó verekedős filmek, pl az első ONG BAK, vagy a Tom yum goong, hogy Tony Jaa se felejtsük ki a témából.(Nekem még a Csokoládé is tetszett, pedig annak milyen gagyi a sztorija ha már ennél a rendezőnél maradunk, mondjuk OB2 már nem jött át.)

    Pedig igény lenne van ilyen filmekre, hiszen volt, hogy már csak jó harci egy jelenet mentett meg egy egész unalmas filmet, emlékezzünk csak arra az ázsia rendőrös/gengszteres filmre ahol “albinó” menetközben vált a késen fogást (direkt nem írok címet aki látta annak úgyis beugrik :P

  23. hát a dragon ballnál 101% h jobb lesz:D így első ránézésre nem vészes sztem…nagyon remélem h nem csalódok mert kb nyár eleje óta erre a filmre várok.(jinnek vmi izmosabb formát is keríthettek volna mert szvsz ez gizda)

  24. Hát a trailer elég meggyözös. De ha nincs mögötte egy minimális sztori akkor elég műanyag lesz az egész.

  25. nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet írok, de ez még a Bunyónál (Fighting) is rosszabbnak tűnik.

  26. Szar lesz ez persze, de “jóféle” szar:D Egyszer biztos meg lehet nézni. Egyébként meg….Gunjacket akarok!!

  27. nemtom mérmondjátok hogy gagyi aliglehetett valamit látni a harcokból pedig az a lényeg…és amit láttunk szerintem fasza..szal enkem nézős!

  28. Szerintem csak a trailer rossz minősége miatt tűnik gagyinak. Egy verekedős filmnek elmegy. Sztorit meg ne várjunk: majdnem elveszti a meccset, de végül feláll és ő győz.

  29. ez olyan street fighter színvonalnak néz ki. nem értem, minek feldolgozást csinálni egy olyan játékhoz, aminek a története sohasem volt igazán télalható, de mostanra tulajdonképpen teljesen követhetetlenné vált (tudom, a pénz, de attól még nem értem).

    mindazonáltal kár, hogy bizonyos embereknek ez lesz a tekkenről az első benyomása. best fighting game EVER.

  30. Imádtam a Tekkent. Legjobb verekedős játék életemben. A filmel kapcsoaltban vegyes érzelmeim vannak. A karakterek külseje (Jint leszámítva) nagyon jók lettek. A sztori viszont nem bíztató- Jin és Christe összejön, nincs benne pl. King és Paul de benne van egy csomó karakter akik nincsenek benne a játékban és semmi közük a sztorihoz…mindegy, így elsőre azért egész jó film lesz, nem kell nagy elvárás hozzá és kész.

  31. Hát nem tudom a szereplők nekem nem stimmelnek és nagyon sok embert kihagytak pl:Paul Phoenix aki az elejétől fogva benne van és nagy szerepet játszik benne,sztem nem lesz nagy durranás mert a történetet nem is probálták megvalósitani.Jon Foo alias Jin pedig egyátalán nem hasonlit rá.Szar!

  32. B kattos. Tény. Vannak benne jó színészek, rosszak, jó harcosok, rosszak. Szinte mind névtelen.
    A sztori kissé gázos, tűrhető, tény.

    Egy valami miatt azonban megéri megnézni:
    Vajon mit hoztak ki ebből az egészből?

    Legfeljebb röhögünk egy jót, nemde? :D

    Nekem Nina nem szimpi, ez a Chris + Jin kombó se, de amúgy nem tűnt gáznak, csak hiányos szereplőgárda zavar.

    Tuti kedvenc, csak kérdés hogy miért: azért, mert élvezed vagy azért, mert jobb mint egy vígjáték? XD

  33. meg fogom nézni mert nem igazán emlékszem ojan idökre hogy ne tekken eztem volnda de hogy ez egy nagyon silány film lesz az ezer %-ék szégyen a game re nézve

  34. Most tényleg ez a film?:S
    HÁt elég …… emberek vannak benne.
    hát eddi helyére még ronaldinho is jobb lenne.:

  35. Nemtom mibajotok, szerintem teljesen korrekt bunyós filmnek tűnik. Nem kell elvárni egy ilyen típusú filmtől óriási sztorit meg színészi játékot.

  36. Eddi toltam az undisputed 3-ban is és egy isten a faszi, mégis mit vártok? Titanicot?
    Teljesen korrekt, bunyó és kész, ne mondjátok már, hogy a Tekken ennél több! LOL

  37. Ez a legnevetségesebb “Film” próbálkozás amit életemben valaha láttam.

    Egy picit lenne csak szánalmasabb és már be is tiltanák “mass intellect attack” néven. A Bloodrayne című kulturális szemetet is tönkre vágja, pedig a játék azért sztorilag és megjelenésben korának egyik nagy sztárja volt, bezzeg a film annyira nevetségesen szánalmasra sikerült benne a szokásos, bosszú, kefélés, nemi erőszak, apa-lány fasírt témával, hogy azt már pontozni is nehezen sikerült.

    Tekkenre vissza térve.
    A szereplők nevetségesek, néhány meg se közelíti a játék 1 részének minőségét, a történet hűség szánalmasan gyökér, és a főszereplő mesterien fogyatékos kinézete, mind a játék nevét, mind a minőségét mesteri módon gyalázza porba.

    A történet nem csak hogy elüt a játékban lévő eredeti sztoritól, hanem hihetetlen módon teljesen másról szól.

    A karakterek legtöbbje még csak nem is hasonlít a játékbeli karakterre. Ami a legnagyobb hiba a Bloodrayne óta, ami történelem író bukás volt szinte.

    A Helyszín meg se közelíti a megfelelő szintet, ami szintén mérhetően szánalmassá teszi… és jön a legjobb.

    Az ember elvárná hogy legalább azt a szintet megüsse a Film amit a játék nem csak hogy elért, hanem tartott is. És ha már ugyan arról van szó, legalább a zenék, helyszínek és a történet legyen ugyan olyan. De ennek a “film”-nek csúfolt szánalomnak, nem csak hogy köze sincs hozzá, hanem egyenesen fel lehetne jelenteni lopásért, és a Játéktervező cég, lévén hogy ez a másolat, vagy nem is tudom micsoda, Személyi, és Alkotás műi jogot sért.

    Ha egy fikarcnyi köze lenne legalább a játékhoz, azt mondanám oké, de így… Bőven alul pontozta annyira önmagát, hogy értékelhetetlen fos rangot érte el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.