3D meg IMAX meg Nem-3D: Robin Max vasból gyúrva vs Spidey

Akkor lássuk. Először is itt van, hogy IMAX-ban is fog futni az Iron man 2. Mármint a digiális változatban, tűéles képpel. Valójában nem, hiszen nem IMAX kamerákkal forgatták.

Van még ez a pletyka is, hogy a már említett Mad Max 4 is rá fog térni valószínűleg a 3D országútra. És lesz benne CGI, vagyis animációt mondanak, de ez valószínűleg azt fogja jelenteni, hogy nem mennek ki mindenhova, és hajtanak át tényleges lakókocsikon.

És végül volt az a pletyka, hogy a Robin Hoodosok kipengetnek még 8 millát, amiből 3D-be konvertálják a filmet, de nem járt arra elég gazdag ember, akitől elrabolhatták volna. Vagy csak Ridley Scott nem érzi a 3D-be konvertálás erejét? Érik már egy külön poszt.

Ja igen, olvastam az Antal Nimródos pletykát én is, egyelőre semmivel sem biztosabb, mint az 500 days-es csávó sőt, az utóbbi ugye a Deadlinehollywoodról jött, akiknek azért bejönnek a belső forrásai néha, míg Nimródot a QE szállította, akikre eddig nem a tuti tippjeik miatt figyeltünk fel. Ez a sok “hír” most kicsit a szokásos hírgyártásnak tűnik a kinti szakma részéről. Bárki bedobhat egy nevet: “azt hallottam egy belsőközeli forrásból, hogy Oliver Stone-t szeretnék rendezőnek.” Ettől még lehet bejön Nimród, drukkoljunk, hiszen az hatalmas A-listás filmet jelentene számára.

13 hozzászólás a “3D meg IMAX meg Nem-3D: Robin Max vasból gyúrva vs Spidey” bejegyzéshez

  1. Ezt már szeretem 24óra meló után csupa jó hír.
    Imaxbe futni egy filmnek asszem alapmár 2010ben.
    3D lehetőségeit kikell használni MM4nek mig a nép meg nem unja és az újjat követeli.

  2. Az, hogy talán Ő rendezi a Spiderman reboot-ot.
    Na, kezdek megnyugodni picit, de akkor is…

  3. Azért eljátszik az ember a gondolattal, hogy mi lenne, ha nem pletyka lenne…
    Ki tudja láttak valamit az új Predatorból odakint és megfogta őket a hazánkfia? De szép is lenne, szorítunk…

  4. Mondjuk tényleg nagyon nagy nagy dolog lenne, ha Nimród rendezhetné. DE, pl milyen lett az Armored (mert úgy értesültem, hogy annyira nem muzsikált jól, bevizsgálom majd) plussz ugye Predatorrol se, tudunk még túl sokat minőséget illetően Brodyval az élen.

    Szóval én előbb azért kiváncsi lennék ezekre. Persze alap, h drukkolok neki, mert nem kis dolog, sőt, kurvanagy.

  5. Én remélem, hogy nem Nimród rendezi a következő Pókembert. Az ő érdekében! És azt sem hinném, hogy neki lenne kedve hozzá. Ha mégis, akkor biztos csak a pénz beszél…
    Armored-et már nagyon meg kéne nézni, aztán jöhet a Predators is, amire még jobban kíváncsi vagyok. Nem tudom mit fog tudni kihozni belőle, de Robert Rodriguez alatt talán jobban ki fog tudni bontakozni. Meglátjuk.

  6. Most lehet hülye leszek, de az IMAX az nem csak celluloidosan működik? Vagy hogy van ez? De ettől tűélesnek tűéles lenne, de nem digitális. Szerintem.

  7. Én örülnék, ha Antal N. rendezné a rebootot, de szerintem erre minimális az esély. Az Armored egy közepes film, ami a forgatókönyv hibája, Nimród kihozta belőle, amit lehetett.

  8. NEm kötekedés, de:

    “Akkor lássuk. Először is itt van, hogy IMAX-ban is fog futni az Iron man 2. Mármint a digiális változatban, tűéles képpel. Valójában nem, hiszen nem IMAX kamerákkal forgatták.”

    már bocsi human, de ha kicsit is értenél az IMAX-hez (mint ahogy nem), akkor nem írnál ekkora f***ságot, úgyanis ahhoz hogy egy film IMAX ben vetíthető legyen 3D ben már nem kell IMAX kamerákkal leforgatni (lásd Sötét lovag), ajánlom figyelmedbe az így készül az IMAX film c. adást, magyar torrent oldalakról letölthető.

    amúgy csak ennyit akartam,hogy képben legyél. :-)

  9. nem kell imax kamerákkal forgatni a vetítéshez, de akkor lesz szebb a képe ha azzal veszik fel, lásd a sötét lovag sima és imax-szal forgatott jelenetei közötti különbséget. Én a tűéles képre mondtam, hogy nem, mivel upconvert lesz. Csak ennyit akartam, hogy képben legyél :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.