Megjött Bay esze?

Most nem arra gondolok, hogy még idén kezdik a forgatást, ezt már tudtuk, hanem olyat ejtett el, hogy kevesebb robot lesz a folytatásban. Ez az első normális gondolata a TF2 forgatókönyvének első vázlata óta. hallgatott a kritikák egy részére? És mindemellett az eddigieknél is menőbb terepeken fog játszódni, hiszen a sivatag meg hasonlók az eddig kismiska volt.

fewer robots in Transformers 3

20 hozzászólás a “Megjött Bay esze?” bejegyzéshez

 1. Menőbb terepeken? Volt már város, sivatag, erdő! Mi lehet még? Északi vagy Déli sark, dzsungel, víz alatt, levegőben vagy az űrben, esetleg egy másik bolygón! :D Más nem jut eszembe!
  Remélem 3D-ben is nyomják majd!

 2. “Megjött Bay esze” A Transformersel belenyúlt a tutiba a következő része is anyagi sikert fog ozni az tuti.
  3D? Alap! :D

 3. Hiába jött meg az esze, az én pénzem nem fogja a bevételeket gyarapítani. A második rész gagyisága miatt nem kap még egy esélyt! A gigantomániájába fog egyszer belefulladni.

 4. “Menőbb terepeken? Volt már város, sivatag, erdő! Mi lehet még?”
  Kérlek szépen,Cybertron.

 5. Anthonz: Szvsz jobb, ha csak páran szerepelnek. Az első még jó volt, de a másodikban túl sok volt az új, és abszolút felesleges robot.

 6. A 2. részben Autobot részről nem volt sok az új robot, csak semmit se tudtunk meg róluk. Az első részben közelebb hozták hozzánk az Autobotokat, nagyjából megmutatták a személyiségüket, míg a 2. részben pont annyira ismertünk egyes Autobotokat , mint az új álcákat, semennyire. Ez alól kivétel a számomra kicsit idegesítő ikerpár.

  Ennek ellenére nekem tetszett a 2. rész, bár közel sem annyira mint az első és a 3. film is tuti nézős lesz, lehetőleg IMAX 3D ben, aztán még sokszor itthon.

 7. nem feltétlen a robotok száma a gond, inkább a gyerekes történet. Egyébként a 2. után már nem sokra tartom bayt, maximum a programozókat. Mert csak az a jó amit ők csináltak a filmeben. amit bay alkotott olyan én is tudnék. És ezt halál komolyan gondolom.

 8. Jó, kevesebb robot, who cares, kevesebb ember kéne, és szerencsétlen Transformereket nem ilyen debil személyiségekkel megalázni.

 9. Ez mindenképp jó hír, elsőben még jó volt az arány a másodikban már annyira nem. Mondjuk az autobotokat kihajítani se kéne, csak mutassák be rendesen azokat akik a 2ben csak név szintjén szerepeltek. Ikreket meg kinyírni.

 10. Úgy emlékszem, hogy a második rész előtt az híresztelték, hogy több robot lesz, de attól jobban rá fognak menni a robotok személyiségére, és az egész komolyabb és darkosabb stílusú lesz.

  Most ebből a hírből mit higgyek, mi lesz a harmadik részben?
  Kevesebb robot, még több gyerekességgel.

 11. Én azért nem nagyon hinnék Baynek, a Fallennél is azt ígérte, hogy sokkal darkosabb lesz az első résznél, erre láttuk, mi lett az eredménye…

 12. Én meg azt mondom: a Transformers igenis az alakváltókról szóljon, ne az emberekről. Legyen benne több robot, és komoly sztori. Akár Unikron, vagy valami. Sajnos a mátrixos történetszálat nagyon elrontották, ennél azért komolyabb dolog volt a képregényben.

  TÖBB ROBOT, KEVESEBB EMBER!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.