Itt vannak a Predátorok

Megérkeztek az első képek a Predators forgatásáról. Gondolom a címben levő többesszám után már senkit nem lepett meg, hogy bizony több LrréNNyrrrR lesz benne.

Predators - az első képek

Predators - az első képek

Predators - az első képek

Predators - az első képek

Predators - az első képek

Predators - az első képek

human
írta
2010. 01. 17. 02:46
megjelenés
78
hozzászolás


78 hozzászólás a “Itt vannak a Predátorok” bejegyzéshez

 1. Ezen képek alapján pont nem lenne várós a film, sőt, olyan low-budget kinézete van a dolognak, viszont jobban belegondolva nem igazán tudnának olyan képeket leközölni, ami elvenné a kedvem a filmtől!:)
  Nagyon szurkolok Nimródnak is, meg azért is, hogy végre a franchise-hoz méltó film szülessen…

 2. Aztazistállát, ez kurva gagyi! Kb ugy néz ki mint valami B-kategoriás noname faszikkal leforgatott kommersz szar sorozat screenshotjai volnának. Ha ez nem kamu előzetes,és tényleg ilyen lessz, rá se köpök,hol van ez a Karl Weathers-Schwarzenegger-Kopasz néger stb.. halálbrigádhoz képest. Seholse…A gyíkok is elég nyüzügének néznek ki.

 3. Persze, hogy gagyi még ezen a szinten, erre még azért ráküldenek egy pár hét/hónap utómunkát.

 4. azért ne írjátok már le valami szar kompakttal készített forgatási képek alapján teljesen. Az első trailernél meglátjuk mi a helyzet

 5. Hat ezek mobillal keszitett kepek, az tuti. valami csavo a forgatason poenkodott. Ezek alapjan semmit sem lehet eldonteni, de szerintem kurva jok BTW

  Es persze hogy tobb leny lesz, nem olvastatok a scriptet? Fenn van a neten mar regota, sot lesz benne Svarci is, de nem spolierezek, mert human kitilt…

 6. Jó lesz ez. Nimródban eddig még nem csalódtam…
  Az első forgatási képek alapján amúgy sem lehet megítélni egy filmet.

 7. Bármi is történjen imádkozom hogy ezzel a filmel befussson AN.Nekünk csak jó ha egy jó folytatás keletkezik, és az semm elhanyagolható ha maradandó rendező lesz Hollywoodban.

 8. Most őszintén, mire lehet ennyiből következtetni? Gratulálok annak aki ezért lefikázza máris a filmet, nagy tapasztalata lehet a forgatásokkal kapcsolatban :o) Bár szerintem ez csak a magyar betegség: utáljuk aki sikeres.

 9. Pár embernek itt fogalma sincs, hogy egy forgatás hogy zajlik.
  Hogy gondoltátok fikázók, hogy majd egy forgatási fotón, CGI lényeket fogtok látni?
  Baszki….
  A jelenetek egy részét stúdióban veszik fel, a másik része terepmunka, de azt is utómunkázzák még hónapokig.
  A lények általában ilyenkor gumimaszkos emberkék még, akik azért vannak, hogy nagyjából érzékeltessék a lényeket és a többi színész jobban bele tudja élni magát a forgatásba.
  Ha a LOTR-ről jöttek volna olyan képek, hogy egy színész drótokkal a testén négykézláb mászik a földön és Ő lesz Gollam, akkor is fikáztátok volna biztos, hogy baszki, ez de szarul néz ki.
  Az ilyen emberek csinálták azt, hogy megnézték a Wolverine zöld hátteres, féligkész, drótonrepkedős verzióját amit kiloptak és azt szidták, hogy milyen ócska a film..
  No Comment rátok…

 10. Lehet, hogy nem így fognak kinézni a predatorok, meg lehet, hogy az utómunkálatokkal sokkal jobb lesz a film, de ez akkor is megállja a helyét: “hol van ez a Karl Weathers-Schwarzenegger-Kopasz néger stb.. halálbrigádhoz képest. Seholse…”
  Adrian Brody, úristen, de látom még vannak nála véknyabbak is. Meg legnagyobb darab fickó sem egy Schwarzi, hanem inkább a jóllakott középkorú kategória.
  Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy nem kell minden filmbe kétajtós szekrény méretű csapat, lehet hogy igaza van, de a predatorok ellen mégis kik harcoljanak? Óvodások vagy háziasszonyok? Bár ezekkel a gumi-predátorokkal még talán ők is megbírkóznának. :)

 11. valahogy meg sem lepődöm hogy Walton Googins (Shane a Shieldből) valami rabot játszik. Ezzel a fejjel amúgy tuti valami pszichopata őrültet :D

 12. Ez nem sok, inkább majd a trailer után lehet felmérni a hangulatot. A terepruhás fickó nem valami Specnaz kommandós akar lenni? Leginkább arra hajaz.
  Már látom is a predátorok karjára húzott BKV karszalagot. Jegyeket bérleteket! : )

 13. “hol van ez a Karl Weathers-Schwarzenegger-Kopasz néger stb.. halálbrigádhoz képest. Seholse…” – ha jól emlékszem a “halálbrigád” jól be..opta. Aki nosztalgiázni akar, nézze meg a régit. Én pl. nem örülnék, ha csak újraforgatnák az elsőt…

 14. Az a legpoénosabb fotó, ahol Nimród rogyasztott térddel áll a színészei közt. Ha ekkora álla…ember AN, akár ő is lehetett volna predátor statiszta :)

 15. fricsi: Azért az esélyt megadhatnád neki, ha olvastad az ezt megelőző híreket, elmondta az érveit.

  Outlier: :o))))

 16. Adrien Brody nagyon gáz,mint kommandós.A predatorokról pedig egy az egybe a Power Rangers jutott eszembe.Inkább ne mutogattak volna képeket,mert ez eddig übergagyi…

 17. Szerintem nagyon le fog itt mindenki álla esni az első trailer után. Ezek forgatási képek bakker, mit fikáztak?

 18. Én a filmet mindenképpen megnézem így vagy úgy… de a képek tényleg nem sok jót sugallnak, és nem azért mert nincs rajta utómunka, (sőt én nagyon szeretem az ilyen kulisszatitkokba bepillantó képeket!) csak éppen nem ezekkel kellet volna nyitni a promóciós kaput. Megjegyzem szerintem Brody-val kinézetileg nem lesz gond.

 19. Emberek látott már valamelyikötök egyáltalán katonai alakulatot? A kiképzés nem a külcsinyben hanem a tapasztalatban és tudásban látszik.
  (A1 irányzó flottila)
  A filmben nem a “coolságot” kell eladni hanem mint mondjuk TDKban a hihető technologiát és kiképzést.Ott Batman se lett misztikus 23sz. technikákkal felvértezett szuperhős hanem csak egy jól kiképzett elöremutató technologiával rendelkező hős.

 20. Nem mellesleg ezek a predator jelmezek stunt-jelmezek. Vagyis a közeli felvételeken nem ezeket látjuk, csak a távoli, esetleg robbantásos felvételeken.

 21. Brody kiköpött Bear Grylls. Így néz ki egy igazi kommandós, nem úgy, mint az a málészájú Svarci.

 22. ne reagáljatok már sima zsidózásra, az úgyis mindig törölve lesz, de így vagy 10 kommentet kellett javítani, mert normálisan hozzászólt de még le is oltotta a beszűkült agyút.

 23. Emberek! A képeket az egyik színész készítette, Oleg Taktarov, vagy valami kis szutyok géppel vagy mobillal. Az egyik fórumom bekommentelt a film egyik munkatársa, hogy ezért bizony Oleg barátunk szívni fog mint a torkosborz, hisz aláírta a titoktartási szerződését. Amúgy komolyan ezekből a pocsék képekből következtettek a végtermékre?! Legalább ha már ennyire benne vagytok a fikázásban olvassátok el a forgatókönyvet is, fent van már a neten.

 24. Máe bocs de az IRL Deltások vagy Rangerek közel sem kétajtós swarcik…énis imádtam a P1-et de nekem semmi bajom nem volt vele mikor McGregor Ranger volt vagy Eric Bana Deltás. Őkse kétajtósok…

 25. “A konyhából a mikrohullámú sütő zúgása és a mikro-popcorn pattogása hallatszik. A pattogás egyre ritkásabb, majd csengő jelzi az ízes mennyei manna elkészültét. Human felnéz a monitor mögül. Még egy kicsit igazít az utolsó képen majd kattint a “Bejegyzés elküldése” gombra.

  ITT VANNAK A PREDÁTOROK
  Valóban elküldi a bejegyzést?

  Human felpattan a gép mögül, még visszanéz, és az OK-ra kattint…

  BEJEGYZÉS ELKÜLDVE

  Fütyörészve indul a konyhába, egy tálba kitölti a még gőzölgő zacskóból a friss popcornt és visszaül a gép elé…

  F5. Ááhh, ezaz… Kezdődik… F5″ =)

  Szerintem human kiteszi ezeket a képeket, egyrészt annak a kb 3-4 embernek akik jólesően mosolyogva bólintanak “ezaz, megy a forgatás!”, és annak a 6-7ezer embernek aki aztán csinálja itt a fesztivált:D Ha ezt tudom én is bekészítek némi popcornt :)

  Nagyon rég láttam már az első Predátort, a másodikat még talán nem is (elejétől végéig legalábbis biztosan nem), és az első is volt már olyan régen, hogy a nosztalgia sokat szépítsen rajta, de ez biztosan várós.

  Mégis, manapság, mikor trailer alapján (sőt egy egész filmrészlet alapján) nem lehet megmondani milyen lesz a végeredmény, pont néhány mobilos forgatási képből kellene messzemenő következtetéseket levonni?

 26. ezt az olvassátok a forgatókönyvet trendet is akkor fejezzük be. Miért spoilerezzük el teljesen a filmet? A legrosszabb tanácsok egyike.

 27. Elég nevetséges ezen képek alapján bármiféle következtetést levonni. Még csak nem is egy-egy jelenetből valók… Így azt mondani, hogy gagyi??? Na neeee!

 28. Venefius teljesen hülyeségeket beszélsz most, nem CG-ozunk mostan :-) Forgatási képek, nem nagy számok főleg Predik, Brody feje remélem kiköt egy Predin. Nekem csak az alapötlettel van bajom, elég ratyinak hangzik ez a összeszedünk dolog. Főleg, hogy a legbésebb karakterekt tudták összehozni, orosz nagydarab, jakuza katanával stb. első trailert várom, bár AVP és 2. részének is fajin előzetese volt, ezektől csak nem lesz rosszabb?! Remélem Rodriguez és Nimród nem hagy cserben.
  Amúgy csak annyit tennék hozzá, hogy az első rész csapat überelhettetlen, sajna Brodyval meg se próbálták. Ne legyen izomkolosszus DE legalább “agresszív” kinézete legyen like Daniel Craig vagy H. Jackman stb.

 29. 4. képen baloldali csávó nagyon vad:DD gyerekgyilkos pszichopata fej :D ilyenek kellenek ide na

 30. Nagyon varos! Borzaszto izgatott lettem a kepek lattan, hihetetlen, es szivet melengeto elmeny Nimrodot itt latni! Nagyon szurkolunk neki, es mivel az egyik kedvenc sorozatomrol van szo, de mindenkeppen a kedvenc creature design-omrol, igy en biztos ott leszek a moziban!
  Amugy ha valakit erdekel a lenyeket a KNB FX group keszitette, az egyik legfoglalkoztatottabb csapat, Tartantinoval, Carpenterrel, Rodriguezzel, rendszeresen dolgoznak egyutt, hogy csak parat emlitsunk. Ket alapito tag Howard Berger, es Greg Nicotero dolgoztak a mara klasszikusnak szamito elso filmen a Stan Winston Studioban! A kepek annyit biztosan elarulnak, hogy lesz egy kis kiserletezgetes, es valoban, miert ne?!

 31. Azért nem gáz színészek vannak. Most néztem meg a szereposztást, és hát olyanok játszanak ezekben a filmekben, akik jól hozzák a rájuk szabott karaktereket a sorozatokban/mozifilmekben. Pl ott a kiscsaj (Alice Braga), nem kevés mozifilmben – A listásban – szerepel, pl I am legend, stb…

 32. Nekem is elsőre gagyi, de hát ezen még annyi de annyi utómunka lesz,digitális feljavítás CGI meg miegymás. Várós ez. Nimród goooooo.

 33. Istenem hogy nevettem ezeken xDD (csak én talán?)

  A 4. képen minek hajlítja be a térdét, nem is olyan magas, vagy csak a többi nagyon hobbit?

 34. Komolyan, emberek, nem láttatok még werkfilmet? :D Nem tűnt még fel hogy mennyivel másabb a forgatási és mennyivel durvább a kész film? :D Mégis szerintetek mit csinálnak mégis “utómunka” címszó alatt sokszor tovább mint ameddig a valós forgatások zajlanak? :D

 35. Úristen!!!4micsoda kommentek….csak kacai tudok…arra lennék kiváncsi, hogy akik most fikáznak azok mennyire fognak áradozni miután látták a filmet. Mert szerintem bőven lesz mire….Egyrészt Antal NImród eddig nem nagyon adott ki sz%%%-t a kezei közül és hát Rodriguez bácsi se az a pali aki gagyiban játszik…

  A schwarcis részről meg annyit, hogy elmúlt a nagydarab szekrény akcióhősők ideje….mikor és melyik film volt utoljára ahol ilyet láttunk….

  Jó lesz Adrien Brody és kis szálkás csapata:))))csak győzzűk kivárni…..

 36. a nagy darab kétajtósokhoz csak annyit hogy szét kéne nézni milyen figurák szolgálnak most a us armyban irakban, hát nem két ajtósok…
  aki meg ilyen képekből messzemenő következtetéseket von le a film minőségével kapcsolatban, nos az se látott még werkfilmet… nem is értem mit keres egy filmes blogon…

 37. Várom nagyon ezt a filmet. Nekem tetszenek a képet, és remélem meglesz a Predátor 1 brutalitása, meg félelmetes hangulata. Viszont pont, hogy Nimród miatt aggódok, nem értem egyesek miért tartják nagyra..tuti csak azért mert magyar, de remélem érti a mesterségét. Majd kiderül.

 38. Hát én szívrohamot kapok, ha a predik CG lények lesznek, az tuti. Inkább itt arról lehet szó, amit valaki korábban már írt, hogy ezek csak “kaszkadőr-pöcsvédők”, vagy legalábbis nem a végleges predátor jelmezbe bújtatták a vidám fiúkat.
  Szerintem nem gond, hogy nem mindenki kétajtós szekrény, bár egy Mickey Rourke azért odafért volna még a csapatba:)

  Hát mondanám én is, hogy majd az első trailer, de Hollywood mostanra tökélyre fejlesztette tudását a rossz filmekből készült jó trailerek kreálása terén, úgyhogy szerintem majd a tényleges film megnézése után ítélkeznék…és semmiképpen nem forgatási képek alapján, amiket csak valaki mobillal készített. Azért azokat a méregdrága ilyen-olyan szűrős kamerákat sem véletlenül veszik ám, meg nem véletlenül van ott operatőr, rendező satöbbi.

  Ami annyira nem jön be egyelőre az az alaptörténet, de azt mondom lehet ebből még jó film, majd meglátjuk mit hoznak ki belőle…

 39. Hopp, a PR13m által ajánlott oldalon az egyik képen befigyel a forgótáras is ám.
  Nyugi, ha Nimród balfaszoskodna, Rodriguez úgyis nyakon bassza!

 40. Várós.

  Brody-t nem leszólni, mert ász a pasi.
  És sztem nem valami überkommandóst fog nyomatni, hanem valami tudóst, vagy hasonlót. Úgyhogy nem kell leszólni a srácot.
  A Fiókban nagyon állat volt.

  Hajrá Nimród, a képek (még ha mégoly mobilosak is) felkeltették az érdeklődésem a film iránt és nyomon fogom követni sztem.

  Ave.

 41. Elkezdtem olvasgatni a HSZ-eket, de ahaogy levettem páran nem igazán vágják hogy ezek forgatási képek és semmi CGI meg hasonló finomságok nincsncsenek még. Brody-n bevallom meglepődtam, igaz nem kísérem figyelemmel a film híreit, de jó színész és bízok benne, meg Nimród sem lehet olyan béna ha dirigálhat neki:D. Amúgy kérdés a fikázókhoz, egy sci-fi akcióhoz milyen képeket képzeltek el?

 42. Akik Brodyn meglepődtek, ugyanekkorát néztek Heath Ledgerön, mint Jokeren. Aztán mi lett, ugye..

 43. Ha lesz benne félelem érzet jó lesz…no meg pár igen beteg pszihó karakter …ha elmegy akció ömlenybe akkor sírhatunk megint pár évig mint az AVP k után..

 44. “Akik Brodyn meglepődtek, ugyanekkorát néztek Heath Ledgerön, mint Jokeren. Aztán mi lett, ugye..”

  ott a pont

 45. Na mondjuk azért mindentől függetlenül: Ezt a filmet már csak betyárbecsületből is meg kell nézni:)

 46. kifeszitett állatbőrök, szultángatyás feka és börkötényes predatorok…hiteltelen az egész… ezek a lények ürhajót épitettek bazdmeg, erre be vannak itt állítva valami dzsungellakó benszülötteknek…
  és a karakterek? nagydarab orosz, szamuráj japó, sorozatgyilkos, mexikói drodiler és amerikai tengerészgyalogos…hűha…sablon és kliséhegyek… B fos az egész eddig…

  az, h brutális lesz mire elég? az avp is véres volt, oszt?

  Swarchi szuperkiller osztagát, 1 lény is kihentelte, ezeket meg egy horda fogja üldözni… oké, hogy valszeg Yauták(újoncok), de akkor is…

 47. Hát igen! A képek alapján nem tűnk bíztatónak a dolog dehát nem ezekből kell kiindulni! Ha nem mondjuk az AVP-R traileréből, ami ugye olyan bíztató volt,hogy úton -úfélen mindenki azt hangoztatta: “Öcsém, ez bűntetni fog!”. Bűntetett is! Csak nem abban az értelemben ahogy arra mi számítottunk! Szóval A Predators esetében is érhet minket meglepetés!(kellemes)

  A rendezőt a filmmel kapcsolatban úton-útfélen dícsérik(nem beszélve az operatőrről aki szintén magyar). Antal Nimród előszeretettel hangoztatja,hogy ő mekkora Predator rajongó. Ez ember ezeket összegezve akár gondolhatná úgy is,hogy ezesetben tényleg jó kezekbe került a film. De hát ezekre a dolgokra többször rászaladtunk már! Elvégre a Strause testvérek is fanok voltak….

  Ettől függetlenül én speciel még nem írom le a filmet!

  megj: A nyakamat rá,hogy a stúdió végül ráerőszakolja a 3D-t! :-)

  megj: Csak én érzem úgy,hogy ezen filmekkel kapcsolatban a stúdió nagyon szűkmarkúan bánik? Már az AVP-R-t is nagyon megszorongatták anyagilag!

 48. Szerintem teljesen rendben vannak a képek. (mégha ilyen gagyi minőségűek is).
  A képek meg egy kicsit nekem visszaadták a Predator 1 hangulatát. Ahogy a dzsungelben mászkáltak.
  Brody teljesen rendben van.
  Akik fikázzák azoknak mondom, hogy a Predator 2 ben sem emlékszek telefonfülke méretű emberekre. Nem kell minden filmbe rambo…
  Viszont az első képen a szines fiatalembert karóra tűzték vagy csak ilyen kényelmes testhelyzetben várja a postást?

 49. Bandido: Nana! Rambo az kell :)

  nem amúgy télleg, de Brody akkor sem illik ide. Nem fikázom, mert jó színész csak itt kilóg. Egyébként ezek a képek tényleg nem meggyőzőek. De Nimródban bízok, mert sztem az Armored is egyedi és fasza lett!

 50. Brody orra nem kis trófea lenne a Predatornak XD. Na, egyébként bírom, meg jó színész, igaz csak a Zongoristába, meg a King Kongba láttam. Remélem jó kis filmet raknak össze, a képek tetszenek.

 51. Legalább itt a forgatási képek nem olyanok, hogy állnak a zöld háttér előtt azt ennyi
  Amúgy valaki írta a 3D-t: na attól a fülembe fosnék az tuti :DDD

 52. 57. eric

  “Swarchi szuperkiller osztagát, 1 lény is kihentelte, ezeket meg egy horda fogja üldözni… oké, hogy valszeg Yauták(újoncok), de akkor is…”

  Pont, hogy nem újonc kiképzés lesz a prediknek hanem ezek atom killer predik lesznek. :)
  A Yautja meg magának a ragadozó fajnak a neve nem az újoncoké.

 53. Nekem nincs bajom a képekkel csak egy valami zavar, a prediknek egy kicsit nagy a fejük, az egyben nem emlékszem hogy ekkora buksija lett volna.
  Amúgy várós a cucc.

 54. hát az adrien brody mellett álló faszinak(3.kép) elég komoly fejcsontozata van.aminek valószinüleg lesz jelentősége.:):)

 55. Óóóóóó, én a puszta hírtől felvillanyozódtam! Várjuk nagyon! Brody nem tartozik a kedvenceim közé, de a képeket elnézve teljesen jó lesz. A katonaságról nem tudok sokat, de úgy vélem, egy szikár, de izmos katona sokkal realisztikusabb mint 1 svarcipapa-féle. Ha úgy nézzük, 1 ruganyos, vékony pasi könyebben elugrik a predator elől ….. vagy nem. :) De ezt majd meglátjuk :) A.N-ban van minden remény, remélhetően nincs megkötve a keze és jó kis mozit fog elénk tenni.

 56. Tényleg már ott tartunk, hogy sokan 3 képből megmondják, hogy szar lesz a film? Nevetséges. Azért szerintem várjuk már meg, amig bemutatják.
  Én már annak is örülök, hogy az AVP-k után egyáltalán csinálnak még Predator filmet.
  Ami pedig a szinészeket illeti nálam Fishburne és Brody egyáltalán nem B kategóriás szinész. De Danny Trejo, Topher Grace és Walton Goggins sem ismeretlen.
  Egy akciófilm nem attól lesz jó, hogy izompacsirták játszák a főszerepet.

 57. Egyedüli baj ezzel számomra a szereplőgárda.Nem ttszik egyáltalán,nem vagyok hanyattdőlve. Én nem keresek realisztikát egy predator filmbe,persze hogy a katonaságnál nem szétszteroidozott izomállatok vannak,mert 100 métert sem tudnának futni satöbbi, de valahogy az első rész faszájul nézett ki azzal a nagy groteszk zúzós feelingel, jó volt hogy nagyon durva benga állatok voltak a katonák, nekem az jobban tetszett. Csináltak egy remaket, jólvan, attol még a régi mgmarad,nem baj az ha másnak emez jobban tetszik, engem nem vettek meg kilóra. Lehetnek faszán felCGI -zett gyíkok benne,meg látványos támadások, ha nincs nívós szereplőgárda,akkor az már csak fél siker. Bár ez alól is vannak kivátelek, ottvan a Rec, azt is noname faszok játszák,mégis szemzációsak mind és hitelesen játszanak. MAjd meglássuk mi lessz ebből.

 58. amit ezekből a képekből látni lehet:
  – jó hangulatban telik a forgatás, sok mosolygós embert látni.
  – egyáltalán: zajlik a forgatás, és bár a koncepció még nem nagyon jön át a képekből, látni, hogy van elképzelés.
  – nem az izomkötegek mérete, hanem a színészi adottságok kaptak prioritást, de ez nem baj, sőt… inkább cingár, de szerepformálási készségel megáldott szereplők legyenek, mint egyarcú darabcsávók… (sirály pista és társai).

  amit nem lehet józan ésszel leszűrni:
  – milyen lesz a film.

  ui.: a lesz egy “s” és egy “z” betűt tartalmaz, amit kb. az általános iskolában illet volna megtanulni…

 59. A 3. képen a “zongoristára” hirtelen azt hittem h Bear Grylls (Discoveryn a túlélős fickó) :D

 60. Stormshadow:
  Ez a film nem remake lesz, hanem új rész. A mostani karaktereknek semmi közük nem lesz azokhoz, akik az első részben voltak.

  Ropesszor:
  Én úgy tudom,hogy a ruszki nem tengerészgyalogos lesz, hanem valami orosz katona.

 61. Oh, akkor elnéztem, sorry! Tehát nem remake,hanem egy ujabb rész,más ötletekkel, akkor nem problémás,én azt hittem,hogy ujra ugyanazt az eseménysort kell majd benyalni,mint a régi 1 -ben,csak annyi ujítással hogy másak a pofák,és hogy több dinkaszaurusz szaladgál benne. jó volna,ha nem csak végig dzsungel volna a helyszín.

 62. Ezek képek!
  A Taxisofőr sem 120 kilóval meg 60as bicepszel volt kemény!
  Rodriquez filmjeinél néhanapján meg gyakran előjön a B-s film érzés és milyen jó is tud lenni!
  A 3. képen a baloldali akár nácivadász is lehetne!
  Nimród bizonyítson! Lehetőséget kapott.

  Nem ide kéne: de a Vacancyben ha azt a buta módon előadott 3 szót kihagyják, istenem, de nem-

 63. A két legutóbbi Alien vs. Predator nem olyan lett, amilyet vártak az emberek, amennyire én tudom. Talán Antal Nimród nagyobb sztorit kerekít ki az Elienek nélkül is. A Kontroll és az Armored is jó és főleg egyedi hangulatú filmek. Bízom benne, hogy Nimród a PREDATORS-ból valami nagyot alkot. Szerintem fekszik neki a téma. Ezt a filmet várom a legjobban.

 64. A Kontrollból csak részleteket láttam, úgyhogy nem tudom értékelni, de Nimród hálivúdi produkciói eddig nagyon gyengék voltak…nincs mit szépíteni a Vacancy és főleg az Armored nagyon gyenge filmek és hatalmas csalódás. Remélem a Predatorssal nem nyúl mellé, mert ha elszúrja, a következő lehetőségre várhat hosszú éveket…

 65. Az AVP mindkét részét borítsa a feledés homálya, ill. csak annyira emlékezzünk rájuk, hogy ILYET NEM SZABAD CSINÁLNI!! Miután ezt szem előtt tartják, nagy baj talán már nem lehet! Szerintem is egy külön Predator-film nagyobb sikerrel kecsegtet, ha pedig bejön annak csak örülhetünk, mellékesen a kis országimázs miatt is!:) Nagyon remélem, hogy sikerül!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.