MacGruber-előzetes

Lecsapnak a nevetőizmainkra, de annyira, hogy utána tényleg nem is tudunk nevetni. MacGuyverből eredő SNL szkeccs filmmé széthúzva működhet? És ilyen mellékszereplőgárdával? Sajnos ez nem mozis élménynek tűnik ennyi alapján.

human
írta
2010. 01. 19. 22:19
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “MacGruber-előzetes” bejegyzéshez

 1. A trailer alapján nem sok köze van a MacGyver-féle kütyüzéshez. A reklámoknak azért volt valamennyi. Ennek így nemtom van-e értelme.

 2. Sajnálom de azt kell mondjam, ez egy trágyadomb. Adott egy agyilag fogyatékkal élő főszereplő,és pár karakterszinész,meg egy hájfej kilmer, hippi hurráj. Nem vettek meg kilóra ezzel sem. Nemigaz,hogy 80% ban minden szar ami uj?? Amugy köze nincs a MCguyverhez azt már csekkoltam, nem kémikus-fizikáskodik annyit a fickó. inkább csak lövöldöz, még paródiának sem jó.

 3. Hát ez nem tűnik valami jónak, ha nem tudnám, hogy Mcgyver parodia fel se tűnne, max, hogy a fő szereplő kicsit hasonlít.

  Ráadásul annyira nem is vicce, párszor elmosolyogtam, de ez kevés lesz.

 4. Azt nem értem miért nem az eredetiből csinálnak egy mozit? Hisz ott az indi4, meg az összes többi.. Miért nem remake? Azt megnézném biztos..:) De ez. Szánalmas.

 5. Gagyinak tűnik, legalább egy Owen Wilson lehetett volna a főszereplő és akkor dobtak volna egyet a szinten, de én mindenképpen meg fogom majd nézni. Szombat délutáni szórakozásnak jó lesz.

 6. nekem tetszik, nem sírva röhögős de jópofa baromságnak tűnik. jó volt az emberi pajzsos rész :)

 7. Ez még paródia szinten sem hasonlít MacGyver-re. De tényleg most mit parodizálnak benne? A kinézetét és a nevét? Ez édeskevés ahhoz, hogy igazi MacGyver paródiának lehetne tekinteni.

 8. MacGyver egy legenda, nem lehet csak úgy lemásolni, kiparodizálni! Először azt hittem, hogy csak beleolvastam a címbe azt hoogy MacGyver, aztán látom hogy tényleg arról van szó. Juj, fájt.
  Egy remaket én is megnéznék, bár az sem lenne az igazi:D RDA és MacGyver neve összeforrt az idők végezetéig. és ezen még maga MacGyver sem tud változtatni! :P

 9. Bár Will Forte nem a kedvencem, de azért annyira nem szörnyű, mint itt páran beállítják. A hangulata simán hozza a megszokott MacGruber-t, szerintem kb. olyan feelingje lesz, mint a HotRodnak, agyament, eltúlzott poénokkal, de SNL alapján nem is számítottam másra. Egyetlen egy féleképp tudnák elrontani, ha komolyabban vennék magukat, mint amilyenek. (Mondjuk, ha nagyobb hangsúlyt fektetnek az akcióra, mint a poénokra.)
  A drótos poén szerintem hatalmas. XD Nálam sem mozis, de délutáni dvd nézéshez tökéletesen alkalmasnak tűnik.

 10. Néztem erről videót de nagyon nem tudtam rajta röhögni. Fa volt nagyon – es az is a rosszabbikbol.

 11. szerintem nem rossz.
  amúgy meg itt szerintem az a probléma, hogy páran komolyan macgyver paródia filmet vártak, pedig azt az snl szkeccsekkel kb el is lőtték, mivel mi a francot lehetne még parodizálni, ami azokban nem volt benne (maga a sorozat is paródia mai szemmel nézve)?:D
  macgruber szvsz már egy külön karakter, és én ezt is vettem ki az előzetesből, meg is nézem majd, mert vicces.

 12. Már bocs, de néhányan itt tévedésben vannak. Senki nem mondta hogy ez egy MacGyver paródia film. Volt anno a reklám, amiben parodizálták a MacGyver féle figurát, és ANNAK a figurának csináltak egy filmet. Ergo ez egy MacGruber film, nem pedig egy szó szoros értelmében vett MacGyver paródia. Kápís?

  Amúgy szerintem pár jópofa poén biztos lenne (pl a drótos vagy a golyóálló mellény), tuti megnézem, minimum egyszer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.