Marc Webb kezébe helyezték a Pókembert

Hah, úgy néz ki bejött a tippem, miszerint az Antal Nimródos pletyka az csak amolyan hasraütés. Legalábbis sosem fogjuk megtudni, hogy mennyire közel állt a megbízáshoz.

A lényeg természetesen az, hogy Marc Webb, a (500) Days of Summer rendezőjének a kezébe tették a Spiderman franchise sorsát, őt bízták meg a 4., vagyis a reboot-rész levezénylésével.

At its core, Spider-Man is a small, intimate human story about an everyday teenager that takes place in an epic super-human world. The key for us as we sought a new director was to identify filmmakers who could give sharp focus to Peter Parker’s life. We wanted someone who could capture the awe of being in Peter’s shoes so the audience could experience his sense of discovery while giving real heart to the emotion, anxiety, and recklessness of that age and coupling all of that with the adrenaline of Spider-Man’s adventure. We believe Marc Webb is the perfect choice to bring us on that journey.

Röviden azért, mert ő az emberi oldalra fog nagyon normálisan rágyúrni szerintük.

28 hozzászólás a “Marc Webb kezébe helyezték a Pókembert” bejegyzéshez

 1. Ez az indok ?? de hisz Sam Raimi is inkább a karakterekre és a lelkizésre helyezte a hangsúlyt.
  Akkor megint nem kapunk egy igazi pókemberes akciósos mozit.

 2. Hajjaj. Ha a stúdió diktál majd a rendezőnek, abból semmi jó nem sülhet ki. Ugye akkor az ezeknaz elvàrásaink, parancsoljon rendező úr. Hm.

 3. Hát komoly kétségeim vannak. Nem sok mindent rendezett ez a Marc gyerek ezidáig. Remélem bír nagyban gondolkodni. Dehát érhetnek minket meglepetések. Azt sajnálom hogy valszeg Bruce Campbell már nem lesz rebootban.

 4. Nincs mit igazán elcsesznie, a Sam Raimi – Tobey Maguire páros igazi hányadékot tett le az asztalra.

 5. Pókember filmek, nem voltak a szívem csücskei DE sztem egyvalamit kijelenthetünk a nyilatkozat alapján, stílus marad, ergo Raimi-vel és a többiekkel nem művészi nézeteltérés volt, hanem anyagi + gondolom még 2020 előtt szerette volna a Sony a Póki 3. Minek is változtatnának, eddig termelte a lóvét?! Elég szomorú vagyok, comic-kat bírtam. DE azért várjuk meg a filmet, bár nem jó hírek. Így tippre sztem J. G. Lewit lesz a pókica, feje meg van hozzá, gyúrni meg ő is tud mint Tobey :-)
  A nyilatkozat annak fényében kemény, mintha nem is látták volna az eddigi Póki filmeket “…mert ő az emberi oldalra fog nagyon normálisan rágyúrni szerintük…” hahaha, eddig mi volt? :-)

 6. Annyira unalmas már ez az emberi oldalas dolog szerintem, nem ezért megyek el egy Pókember filmre. Jó a képregénynek ez mindig is része volt de ott arányos volt a dolog nem lapoztam át amikor a magánéletéről volt szó( kivéve ha nagyon szar volt az író) nem úgy mint a filmeknél ahol második nézéskor már inkább elmentem kávézni amíg sírtak meg lelkiztek.Azt se tudom mennyire jó hogy reboot lesz mert aki életében 10 pókembert olvasott sztem már annak is elege van a Ben bácsi hagytalak meghalni nagy erő nagyob blablablabla dolgokból. Oké hogy ez a fő motivációja a főhősnek de ha minden számban van erről egy flashback az egy idő után eléggé irritáló. De hát reméljük a legjobbakat.

 7. Az tényleg nem lenne jó, ha mégtöbb jelent szólna az emberi érzelmekről, már igy azok voltak túlsúlyban a filmekben. De a Marc Webb pont meg bírná oldani úgy, hogy az érzelmes jeleneteket nagyobb erővel adatná elő és közben egy jóféle akciókra is maradna idő.
  Én a régi pókember filmekből a J.J.Jamitson-t és a kis kompaniáját hiányolnám, ők tényleg jók voltak.

 8. A pók “emberi” oldalát szerintem ott kasztrálta Raimi, hogy elvette tőle az alapkonfliktusát. Mármint P.P. megszálottan próbálja jóvátenni, hogy elengedte a betörőt aki később megöli a nagybátyját. Erre kitalálják a 3. részre hogy véletlenül a Homokember volta gyilkos??? WTF?
  Megértem, hogy a C kategoriás szupergonosznak kell valami háttér a filmbe, de ez sok volt.
  Remélem Webb ilyeneket nem b@sz el.

 9. Nagyon-nagyon jó választás szerintem, sokkal több van egy-egy ilyen képregény-mítoszban, mint egy CGI városban ugráló biciklinacis nyáltini. Igenis kell egy-egy ilyen történetbe a személyes háttér, ezért is tetszettek Tim Burton Batman filmjei anno, mert egyszerre hozták a mesét és a komorságot is, ahogy a Nolan-féle Batman: Begins is pont a személyes háttér miatt ütött akkorát (számomra a The Dark Knight-ot is leverte), ráadásul ő be is bizonyította, hogy nem kell ahhoz nagyon elgyerekeskedni egy képregény mozit, hogy kaszáljon a pénztáraknál.

  Marc Webb-et meg ne skatulyázgassuk be egyetlen film után, hogy ő akkor most romantikus mozikat fog csak csinálni, ellenben annak nagyon is örüljünk, hogy az (500) Days of Summer rendezése elég kreatív és friss volt, ergo bőven benne van a rendezőcserében a javulás, az új látószög, és az, hogy egyik new-age comic-mozit se akarja majd lemásolni, hanem lesz saját stílusa.

 10. Marc Webb-nek szerintem remek érzéke van a helyzetkomikumhoz (lásd 500 days of summer nem egy jelenete), ami egy nagy nézőszámmal kecsegető mozi esetében szereintem az akció vonal mellett legalább annyira lényeges tényező lehet, ahhoz, hogy esetleg több epizódon keresztül népszerű, és több korosztály számára is kellemes alkotás legyen. Pókembernek, aki egy esetlen tini, van ugyan egy szuperhős oldala, de van benne egy egy csetlő-boltó fiatalember, aki sok idióta helyzetbe képes belemászni, még néha úgy is, hogy a szuperhős jelmez rajta van… sőt, az igazi poénjait képregényes emlékeim szerint akkor tolta. ebből a szemoontból Webb remek választás, ha és amennyiben szabad kezet kap.

 11. dimitrij Webb tényleg rohadtul ért a helyzetkomikumhoz, én imádtam a 500 Days of Summer filmet, de én már egy kicsit komolyabb Pókember filmet várok, amiben már megbocsássatok, nincs túl sok helye a helyzetkomikumnak. Jó, jó nem is azt mondom, hogy henteljenek benne mint állat, csak egy kicsit komolyabbat szeretnék, akciódúsabbat. Nem mondom, a lelkizés is fontos lesz, de… hát nem tudom. Nem várok sokat mostmár.

 12. BLaCkMoRe: működhet a kettő együtt, szerintem, mármint vicces, komikus helyzetek, közben pedig komoly akciók, látványos összecsapások ez ellenféllel. adjuk meg az esélyt, legfeljebb a folytatásra már majd csak az RTL-en kerítünk sort… :)

 13. Marc Webb szerintem jól össze fogja ő hozni, lehet hogy lesz is olyan sikeres vele, mint nolan a batmannal.
  Igazából csak meg kell találni egy jó arányt az akció és a lekizős magánélet között, sőt a kettőt egymásba is jól össze lehet fonni, és nem egy üres műanyag látványfilmet kapunk vagy egy csöpögös love sztorit.
  Én nagyon szurkolok Marc Webb-nek.

 14. Nem tudom, minek örültök, a stúdió nyilatkozata szerint az egész reboot a gimnazista éveket veszi célba, hogy megnyerjenek még fiatalabb rétegeket.ilyen tini szereplőkkel fogják filmre vinni.
  Aki ennek örül, vagy aki szerint van esélyünk egy komolyabb Pókember-franchise-ra, az szerintem nagyot téved…

  Nem volt tökéletes a trilógia(sőt a 3-ik rész igencsak felejthető), de azért lássuk be, hogy a sok nyáladzáson, meg a karakterhez tartozó humoron kívül, nem lehet panasz a filmekre!

  Fogjátok ti még visszasírni Raimi-t, megkockáztatom, még Tobey-t is, mikor majd Zack Efron, vagy Taylor Lautner megjelenik Peter-ként, körülöttetek meg sikongatnak a moziban a kistinik…

 15. Én csak a Laura Ziskin nevű producer hölgy miatt aggódom kissé. Mert ha jól tudom ő marad.
  Remélem Webb meg tudja majd valósítani az elképzeléseit.

 16. “Fogjátok ti még visszasírni Raimi-t, megkockáztatom, még Tobey-t is..”

  a harmadik rész egyes jelenetei után erre semmi esély sincs, legalábbis részemről. ne mnag kunszt kitalálni mire gondolok. :)

 17. “Fogjátok ti még visszasírni Raimi-t, megkockáztatom, még Tobey-t is, mikor majd Zack Efron, vagy Taylor Lautner megjelenik Peter-ként, körülöttetek meg sikongatnak a moziban a kistinik…”
  Ettöl rettegek én is…
  Hiába a nagy bevétel átadták a rendezést egy olyan rendezőnek aki össze-vissza 1 filmmel és 3klipszerűséggel büszkélkedhet.

 18. Kicsit olyan szaga van ennek a dolognak, mintha szándékosan szeretnék, hogy bukta legyen a film. Most olvastam, hogy 80 milliót áldoznak legfeljebb a negyedik részre.

  NEm tudom az eddigiek mennyit kaptak, de biztos, hogy nem nyolcvanat.

 19. Az első X-ment forgatták kb. annyiból, amikor a stúdió még nem mert annyi pénzt beleőlni egy képregényes projectbe.
  Ez fura.

 20. Ki a faszom kivancsi ujra az egeszre elölröl. Engem nem erdekel, ki rendezi es annak milyen nyavalyaja van az elözöekkel, mostmar unalmas kezd lenni, hogy 2 evente akarjak ujra eladni nekem uyganazt a filmet.

  Eddig legalabb 20 evet kellett varni a remakere.

  Tölem biztos nem latnak egy fillert sem.

 21. Ezt a 80 milliót én erősen kétlem, de ha mégis, abból is látszik, hogy tinivígjáték lesz némi kis akcióval…

  a hivatalos közleményben meg mindenki nagyon örül a váltásnak, hú de jóó lesz újra elmesélni ezredjére ugyanazt, továbbmegyek, még Stan Lee is azt nyilatkozta, hogy ez aztán a kurrva jó választás, majd ez a gyerek megcsinálja a tutit…de fél éve még nem tudta elképzelni raimi nélkül a franchise-t..na mind1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.