Bemutatom az új Conant

Nagyon úgy néz ki, hogy Jason Momoa lesz a Conan legenda újjászületésében a főszereplő. Igen, jól látod, a Stargate Atlantisból ismerős. Itt egy kigyúrt félmeztelen kép is, ha már Conanról beszélünk.

human
írta
2010. 01. 22. 02:56
megjelenés
85
hozzászolás


85 hozzászólás a “Bemutatom az új Conant” bejegyzéshez

 1. Ez valóban elég gyász, bár az is igaz, hogy a könyvek alapján azért Arnold is messze volt a “tigris ruganyosságával mozgó” tolvaj-harcos barbártól.

 2. Basszus human, egy pillanatig azt hittem a srác kapta meg Conan idősávját Leno mögött :D

  Ez a fotó sok mindent elárul róla.
  Osztrák barbár után van most fake hippi barbár.

 3. Remélem, hogy a Trónok harca sorozatot be fogja rendelni az HBO, és hogy ott Jason Momoa tisztességgel végig fogja játszani Drogo szerepét.

 4. Az Atlantisz legellenszenvesebb, legprimitívebb szereplője terhes Teyla után.
  No még csak Teyla hiányozna belőle.

 5. Most fakasztották sírva ezzel a döntéssel az unalmas mindennapjaiknak élő férfiak mélyen belül rejtőző barbár lelkét.

  Teljesen feszültségbe tettek ezzel, megyek megnyúzom a szomszéd farkaskutyáit, magamra öltöm a prémjüket és elfutok a legközelebbi fitneszcenterbe meghúzni az első szembejövő szőke testépítő csajt, aztán felkerekedek rubintos eljegyzési ékkövet találni kettőnknek elvergődve egy cirkuszhoz bemosni a haragos tevének, át az orgiafürdők nőhalmain, amikben emberhúst esznek doboló, csengettyűs, furulyás zenére míg csíkosra festem magam, hogy szétromboljam ezt a wellnesst. Végül eljutok a szellemek karmaiból egy lovardába pofán verve a legpimaszabb paripát, lopok egy hátast és irány L.A., ahol megkeresem Momoát és letépem a kiegyenesített kígyóját mielőtt a testépítő nőmbe szúrná, hogy apám törött bicskájával nyessem nyakon azt üvöltve:

  “Tudd meg, milyen az igazi Conan, te raszta barom!”

  Találkozunk a hírekben, vagy a csoportterápián.

 6. Én még azt mondom a világba simán belefér. De most ez a csóka lesz Conan? Az már viszont gáz. Nagyon.

 7. Basszus, ő lesz Drogo…ez nem is tudatosodott bennem.
  Egyébként berendelték. Most már csak Martinnak kéne megírnia a hiányzó könyveket.

  Azért Schwarzi sokkal jobb Conan.

 8. Érdekes választás, az biztos. Mondjuk én egyenlőre nem írok negatív dolgot, majd meglátjuk…
  Végülis kezdetben Jake-kel kapcsolatban is mindenki rinyált, h milyen szar Prince lesz, és Ő is jó lett (legalábbis sztem).

 9. Szerintem meg Conannek kellene Conant alakítani. Úgyis munkanélküli lesz! :D

  Annyira nem gáz, biztos furcsa lesz Schwarzi után mást látni ebben a szerepben, de talán idővel hozzászokik és megbékél majd a nép. :)

 10. Nem tudom ez mikori kép, de az, hogy itt milyen frizurája van a “színésznek”:) (hozzá képest még Arnold játéka is komoly színészi alakítás), még semmit nem jelez előre Conan megjelenéséből. Ha jól tudom a srác már az Atlantisz utolsó évadában is csak raszta parókában nyomta, mert a saját haját úgy már nem bírta.

 11. symor: nagyon jó szöveg. tök tetszett.

  Amúgy szerintem rendező (sminkes, koreogafőr, stb.) kérdése az egész. Jake mint Prince of Persia? Edward mint agresszív neonáci baromállat? Bármi lehet. Nekem se túl meccsing a srác (Konenes képregényeket azért nem bírom elfelejteni). Ettől függetlenül lehet hogy jó lesz, ha elég darkosra és elég ‘barbárra’ veszik a figurát.
  A Rozsomák Civil War-os részeiben volt egy atlantiszti srác, na szerintem Ramos őt erről az arcról mintázta. Tök ugyanolyan.

 12. Hát, igen!!
  Az új Conan filmet nagyon várom, de szólni kéne a készítőknek, hogy Conan egy északi barbár nem egy déli raszta.

 13. Megjegyzem hogy gyak. Swarzi miatt él a köztudatban ez a full izomállat kép de az eredeti könyvben nem egy testépítő óriás volt Conan.

 14. szemöldökkel lesznek itt problémák, nem fog elférni a vásznon, még az imaxen sem:)))

  Gizda a srác és nem állítom, hogy a színészi kvalitásaival tudná kompenzálni a mindenki által sorolt vonásokat, adottságokat.

  Plusz az én fejemben az van, hogy nem igazán szoktak sikeresek lenni…de ez csak egy gyenge statisztika, mert egy sem ugrik be:)

 15. Én leszarom, hogy a könyvben ruganyos és párducszerű, de akkor is találjanak egy 2 méter 7 centis, 124 kilós, drabális izomhegyet, mert csak és kész..

  Ez így tragikomédia, főleg ezzel a senkiházi kis köcsöggel meg a látensbuzi, szörfös, fotoshoppos képével.

 16. ha jó storyt írnak, felőlem jöhet. valóban közelebb áll az eredeti, könyvbeli connan testalkatához momoa mint swarzi, de az is igaz, hogy őt nehezebb eladni északi barbárnak:) persze ezen könnyen segíthet a forgatókönyv… vívni és mozogni tud, ezt már az atlantisban megmutatta és színésznek sem rossz. a korai swarzinál persze mindenki jobb színész:))

 17. human,
  azért a belinkelt képet nem nevezném kigyúrtnak, az inkább egy divatfotó lehet, nagyjából ez lehet a “normál” testalkata. a filmhez valószínű kétszer ekkorára gyúrja magát…

 18. nemtom miért kell ennyire ragaszkodni Scwarczi-hoz, simán lehet jó film más szereplővel is… aki meg nem képes ezen túllendülni, az ignorálja a filmet, meg az azzal kapcsolatos posztokat is inkább.

 19. “találjanak egy 2 méter 7 centis, 124 kilós, drabális izomhegyet”

  Arnold 180 centi körül van, így a most támasztott elvárásoknak ő sem felel meg…

 20. looool ez kb. “Ijolesz” a Herkules sorozatbol kategorias kigyúrtság :D:D:D vagy meg annyi sem…ez Conannak…te jooo ééég :D holvan Swarcihoz képest :S

 21. Mondjuk engem nem zavar, hogy nem egy drabális izomállat, mert anélkül is el tudom képzelni Conant, de a rasztahaj, meg a kakaószín bőr tényleg elég debilen fog hatni az északi havas hegycsúcsokról származó barbáron…
  Vagy majd leforgatják a gyerekkori kötelező traumásrészt valami kis skandináv kölökkel és bemesélik, hogy utána lebarnult a napon :D

 22. Szerintem nem lesz ez olyan rossz
  Simán kinéz barbár harcosnak, nagy orr szőrös fej, nem valami nemesi herceg ábrázat.
  Az meg külön tetszik hogy nem Arnold hasonmást akarnak a szerepre, azt már láttuk…

 23. Én még nem írnám le. Még el sem kezdődött a forgatás és sokan már temetik a filmet. Lehet, hogy ezen a képen úgy néz ki, hogy Momoa nincs eléggé kigyúrva stb..stb… de a forgatás még nem most kezdődik (gondolom), majd addig még felszed magára egy kis izmot. Meg gondolom majd a hajával is kezdenek valamit :)

  Amúgy pedig igazából Schwazi bár testalkatra jó volt Conan-nak, mégsem igazán az volt, mint akit Robert E. Howard megírt a könyvekben. A könyvekben ugyanis Conan kifejezetten okos fickó volt egy igazi stratéga, ami a filmekből nem derült ki, mivel Schwarzi olyan akcentussal beszélte még akkoriban az angolt, hogy a rendező nem nagyon adott neki szöveges szerepet. Így viszont Conan a filmen nem egy “lángelme” benyomását keltette. Ettől még persze jók voltak a Schwarzi-s Conan filmek.

  Ezt pedig majd meglátjuk, ha elkészült.

 24. Nem tudom mit kell oltogatni, szerintem megfelel a szerepre. Akik a kép alapján ítélnek, azoknak csak annyit, hogy valószínűleg a filmben úgysem lesz rasztás, aztán tényleg Jake az ellenpélda, aki korábban nem volt egy izomember, aztán a PoP-ra mégiscsak összeszedte magát a film kedvéért legalább. Nem hiszem hogy ez egy forgatási kép lenne, vagy ti így gondoljátok? :P

  Az meg persze mindenkinek szíve joga, hogy utálja a srácot az eddigi szerepei miatt (bár én pl kifejezetten bírtam Atlantisban), de egy kép miatt leírni, hogy szar lesz miatta a film, szerintem nagyon-nagyon nagy túlzás. Majd a bemutatónál kiderül.

 25. Amíg nem látjuk a filmet, addig tényleg semmi értelme leszólni.
  Mostanában sokan dobáloznak ezzel, hogy nézzétek meg Heath-et Joker-ként, mert addig míg nem volt róla promo anyag, addig mindenki fanyalgot. Bár én utálom ezt a hasonlatot.

 26. @Ernesto: Igazad van. Kicsit OFF, de bevallom őszintén, hogy amikor először hallottam, hogy Heath Ledger lesz Joker nekem is elég vegyes érzéseim voltak, de úgy voltam vele, hogy majd meglátjuk. Hát…megláttuk, és zseniális volt szerintem. Nyugodjék békében! :(

 27. Nálam a Conan a barbár még most az egyik top kaland-film, könyveket nem olvastam így képet nem tudok alkotni az “eredeti” Conan-ról. Szóval a véleményem, a hír enyhén meglepett! Atlantist szerettem, még a karakterét is DE mint Conan eszembe se jutott volna. Raszta haja már nincs neki, származása talán Hawai szóval köze sincs északhoz :-) magassága meg van hozzá. Azt kell, hogy mondjam ha szigorú lennék, hogy olyat mint Arnold úgyse találtak volna, minden film amiben ő játszott azért is volt nagy szám, mer ő volt benne, hatalmas karakteres ember! De sajnos észre kell venni ma már nem menő az ő kigyúrt típusa, csak meg kell nézni a Marvel kit választott Thor-nak, egymás mellé kell rakni ezt a Momoa gyereket meg azt a Christ, fizikálisan mint két tojás.
  + nem rég olvastam egy cikket, interjút egy halivúdi edzővel aki direkt filmekre készíti fel a színészeket (pl: Butlert a 300-ra) és ő mondta csak illúzió a lényeg (ahogy a testépítés mint sport az) fél év alatt bárkit (persze egy átlagos embert) el lehet adni tökéletes fizikumú harcosként, erre meg van a módszer, hogy 20 kg-val izmosabban nézzen ki, bár nem az + a filmes eszközökkel is dobni lehet a hatáson (mellékszereplők kisebbek, világítás, felvétel előtt pumpálás stb.)
  Szóval én azt mondom, hogy megvárom legalább az első Conan-os képet, hogy hogy fest és akkor döntök. Valószínű izmosabb lesz, annyira nem mint Arnold de nem lesz ilyen szépfiús az biztos.
  Személy szerint én jobban örültem volna egy Ronald Kickingernek (T4 + Arnold életéről szóló filmben is ő volt a Tölgy), de sajna ez van. Sajna arra sincs sok esély, hogy az eredeti zene maradjon mert nálam az egyik top filmes zene, tökéletes!
  + annyi jó szteroid van ma már forgalomban :-D

 28. szerintem az,hogy nem egy északi típus manapság már senkinek nem fog feltűnni.menjetek csak el Svédországba,ott már mindennapos ez az archeo típus:))

 29. “de az eredeti könyvben nem egy testépítő óriás volt Conan” Dehogynem, én marhasok Conan könyvet olvastam, és mindig hangsúlyozza az izmait is, olyna köveket mozgat amit más nem bírna, egyedül tolja azt a kereket ahonnan megszökik, meg hasonlók, az állóképessége és ragadozósága mellett.

 30. Basszus human megelőzött.

  Rohadt sokszor olvastam a Conan történeteket. Ma is olvasom, de én sem tudom miből gondoljátok, hogy nem egy baromi nagy állat.

  Ő Conan a barbár :) Benga állat nagy izmokkal és ruganyos testtel :D

 31. Na ez már olyan, mint a Sherlock Holmes.
  Mindenki olvasta a könyvet, de mindenki máskép emlékszik rá. :)

 32. Ernesto: miért? az elején ugye rabszolgának elfogják, beteszik valmai bazinagy malomkerékhez amit sok rabszolga egyszerre alig tud hajtani, de szépen lassan elhullanak és csak conan hajtja egyedül, asszem még hangsúlyozza is az író, hogy itt lett olyan hatalmas az izomzata.

 33. Minden alkalommal, amikor egy nővel találkozik (elég sokszor)
  vmi ilyesmi:
  “… és látta benne azt az őserőt, amit csak az állatokban etc”
  tuti, hogy Schwarzira gondolt Howard :D

 34. ja igen én csak Conan-comicról tudok nyilatkozni, mert azt láttam párat és nem Arnold-“feldolgozás” (persze van olyan is) volt mert arcra nem is hasonlított rá, de azokban is nagy benga izmos állat volt :-)

 35. + Frank Frazetta híres grafikus is “állatnak” rajzolta meg Conant, ezeket tartják talán a legjobb Conan ábrázolásoknak, ahogy olvastam. Nem linkekel ott a google :-)

 36. 48. human
  A Sherlock Holmes-os hasonlítást arra értettem, hogy a mostani Holmes filmnél volt az a kérdés, hogy mennyire is hasonlít arra a karakterre, amit Doyle megalkotott több, mint 100 éve. Sokan írták, hogy eredetileg búnyós, meg szipus volt, de sokan az ellenkezőjét állították, de a lényeg az volt, hogy mindenki olvasta a könyveket, de azt nem tudtok meg, hogy Holmes most eredetileg milyen is volt.
  Épp most olvasom itt a kommenteket, hogy Conana eredetileg párductestű, meg atléta volt, de aztán más azt állítja, hogy izompacsirta volt, de mindenki olvasta a könyvet.
  Bár nekem tök mindegy, hogy is nézett ki eredetileg (úgyis ha meg akarom tudni, akkor el kezdem olvasni a könyveket), csak jót aszaltam azon, hogy sokan olvasták a könyveket, de mégsem ugyanúgy emlékeznek rá.

 37. “Mint egy rosz Sandokan ” ez a hozzászólás vág nagyon :D ! Amugy nagyon igaz, tényleg olyan, kidolgozott testü a pali,de nem egy barbár állat. Erre a szerepre egy minimum 120 kilós szteroidtemető őstulok az elvárás. Schwarzenegger anno fasza volt, most minimum Vin Diesel kellen bele. Ez a srác elég lepkefing súlyú a karakterhez.

 38. Ez az ember tipikusan csak arra való, hogy szörfözgessen Miamiba a tengerparton, mint a Mcconaughey. Mondjuk engem alapból se érdekel a Conan.

 39. Conan eszaki barbar, sose volt atleta termetu, minden konyvben az izmai vannak kihangsulyozva, tehat Arnold kozel allt hozza kinezetben, bar szokesbarna haja volt, mig a konyvekben ebenfekete haj, gleccserkek szemek, de okos volt, es sok nyelven beszelt, bar valoban leginkabb a penge nyelvet. Tanult sokat, es onerejebol lett vegul kiraly, az Arnold fele verzio ebben valoban nagyon eltert, koszonhetoen akkori nyelvtudasanak, kigondolta volna akkor, hogy egyszer meg amerikai kormanyzo lesz.
  Valojaban 2 fele konyvciklus volt a Robert E. Howard fele eredeti Conan, es a filmek utan a forgatokonyekbol irt regenyek, ami sztem jobb lett mint a forgatokonyv, nagysagrendekkel, de az a sorozat tobb iro tollabol szarmazik, viszont egyertelmuen Arnold kep az alap.

 40. Filmes szempontból az Osztrák Tölgy az alap, a regények a mozik hátterét adták csupán egymás mellett és együtt az élethosszig tartó misztikus, véres küzdelmek bemutatásában erősítve a másik értékeit. Természetesen vannak eltérések, hisz a novellaciklus jó 30-40 évvel megelőzte a filmeket.

  Szeressük és legyünk hűek Howard elképzeléséhez a könyvespolcokon, a vászon barbárja, nekem és kora leginkább gyermekkorú közönsége számára Schwarzi, ő az igazi Conan. Sugárzott róla az elemi erő és elhittem neki a csapásai súlyát.

  Félek ez a fajta kiállás hiányozni fog az új verzióból és egy új generáció számára elveszik az a brutális, frissítő jelenlét, amely az eredeti filmben megvolt.

  Ez az új választás, Conan szerepére egyenlőre a regényhűséget illetően is sokkal bambábbnak tűnik, megjelenésről már ne is beszéljünk. Ha elveszik az eredeti film csodálatos ritmusa és Conan odamorgott poénokkal akar majd jó fejnek tűnni, jobb, de életidegennek ható CGI-vel egy férfias film megy veszendőbe. A herélt barbárra fog emlékezni a következő ifjúság.

 41. nekem fogalmam sincs a könyvekről, de egy ÉSZAKI BARBÁR mióta néz ÍGY ki?

  úgy néz ki, mint egy szörfös Szándokán :-)…

  nekem hiányozik a férfiasság belőle. :-(

 42. Komolyan majdnem sírva fakadtam, lassan két évtizede várom a folytatását a Conan a barbárnak (szerintem a Conan a pusztító egy fos volt), a soundtracket a mai napig hallgatom. Édes jó anyám, mindig mindent el kell szúrni az újításokkal?

 43. Tippre ez is pg 13 lesz, legalábbis a főszereplő alapján, Schwarci Conanja nem volt ennyire tinilánykompatibilis.

 44. Ha kerék tologatás közben izmosodott meg Conan,akkor mért nem fogadják fel inkább a Hulkot,azon legalább látszódna egy kis izom,a nagy idegességében:D:D Ez a srác egyáltalán nem Conannak való:S Mondjuk egy zöld Conant se tudnék elképzelni:D

 45. Elfogadható mint Conan szerintem.SGAban is a magányos hős tipust játszotta. Majd 2m magas kigyúrt… elbir egy kétkezes pallost. :D És elég jóképű a csajoknak.
  Megjegyzés a Conan történetét manapság mint a DK-t lehet egészen más megvilágitásban filmre vinni.

 46. a könyvre mindenképpen jobban hajaznak majd ezek szerint, szóval igaz volt az első hírek egyike

  amúgy mindenki schwarzival jön, holott mindenki utálta a hírt anno, hogy ő lesz conan, ráadásul még direkt szöveget is alig adtak neki, mert még beszélni se tudott normálisan :D

  viszont ezzel ellentétben talán most tényleg egy igazi stratégát kapunk

 47. Szegény Robert E. Howard forog a sírjában. A Kímériai Conan egy rézbőrű nyikhaj gyerek? Az eredeti Conan 2m-es óriás, iszonyat vállakkal, igazai barbár arcal, és fekete hajjal

  Nem mondom a reboot-ok korát éljük, de eezzz?
  Én szivesen elnézek egy jó sztorit egy kiszakadt dzsungel, rézbőrű benszülöttről, mint anno a szikla béna sztoriját is.

  Csak könyörgöm ne hívják azt CONAN-nak.

 48. Csak egy kicsit kell utána keresni. Tessék:

  Joseph Jason Namakaeha Momoa (Hawaii, Honolulu, 1979. augusztus 1. – ) amerikai színész.

  1979. augusztus 1-jén született Honoluluban, de az amerikai Iowa állambeli Norwalk városában nőtt fel. 1999-ben megnyerte a Hawai’i Model of the Year (szabad fordításban: az „Év Hawaii Modellje”) versenyt, és a Miss Teen Hawai’i verseny házigazdájának kérték. Legismertebb szerepe Jason Ioane a Baywatch (1999–2001), illetve Ronon Dex (2005–2009) a Csillagkapu: Atlantisz sorozatokból.

  Személyes adatok:

  * Magassága: 195 cm
  * Testtömeg: 95 kg
  * Szeme: zöld
  * Hajszín: sötét barna

  Egy kép:
  http://www.shivika.net/img/ronan-fightwallpaper.png

 49. “A Kímériai Conan egy rézbőrű nyikhaj gyerek? ”

  rézbőrűnek az indiánokat nevezték (leginkább Karl May regényekben), erre a faszira sok mindent lehet mondani (feka, néger, félvér, raszta stb.), de hogy indián lenne, azt nem. kicsit próbáljunk meg talán összeszedetten fogalmazni….

 50. Kiveve, ha esetleg a szeminola torzsbol valo “indian”, mivel koztuk voltak fekete rabszolgak is.

 51. “fél év alatt bárkit (persze egy átlagos embert) el lehet adni tökéletes fizikumú harcosként, erre meg van a módszer, hogy 20 kg-val izmosabban nézzen ki, bár nem az”
  Bocs, de én “szakmabeli” vagyok és bizton állíthatom, hogy ilyen nincs. Valaki vagy 20kg-mal izmosabb és akkor úgy is néz ki, vagy nem, akkor pedig egy csirke. Hugh Jackman a Wolverine előtt is egy testépítő edzővel készült (edzés, kaja, stb.) és valódi izmtömeget pakolt fel magára. Talán annyi igazság lehet csupán a fentiekben, hogy aki szálkásabb, tehát kevesebb testzsír%-kal rendelkezik, annak jobban látszódnak a meglévő izmai. De 20-szal többnek akkor sem fognak tűnni. Ez a Jason Momoa pedig jelen állapotában valóban egy “divat-csávó”, tinilányok kedvence és nem egy BARBÁR. Remélem, felfogadja Jackman edzőjét, mert így max. egy kölyökmacskával tud majd elbánni. Reméljük a legjobbakat, hogy végül egy Robert E.Howard-hoz méltó Conan film születik.

 52. Romzol attól, hogy testépítő vagy még nem értesz a színész felkészítőhogyanmutasson a vásznon testépítéshez, a csávó meg igen sztem, ha nagy kaliberű filmeken dolgozik, te meg gondolom nem. Pont az a lényeg, hogy illúziót alkot ő + a filmes eszközök. Ha valaki felszed szted “rendes” izmot abból valamennyi megmarad nem? B. Pitt-nél maradt valami a Trója után? Pont az a lényeg, hogy ő csinál egy alapot, + amit filmen még fel lehet tuningolni, jelenet előtt pumpálás + vannak olyan szerek ami direkt a bedurranásra mennek stb. Kinézhetnek 20 kg-mal többnek mint ami valóban vannak. Tom Cruise se zavarta, hogy akciószínész legyen hogy 160 valahány centi, egyszerűen a mini partnereket választottak hozzá, a film az illúzió. Nem lesz Arnold baromállat, de akkora simán lehet mint egy naturál testépítő, egyszerűen azért mert meg van mondva, hogy jan. 17-febr.-15 kell így kinéznie napi 8 órában, szóval jön az egészséges kaja + pöpec edzés, minden a legjobból, még a szteroidokból is, hisz kétség ne férjen hozzá az is játszik (lsd. Sly). Forgatás, ok 10 perc múlva kezdés, ok pumpa + bogyó be, most nem ugrik a neve, hatása megtartja a bedurrant izom nagyságát egy napig. Hidd el megoldják majd valahogy.

 53. Én is edzegetek és azt tudom mondani, h 20kg izom az elég sok.
  Amúgy Sándornak igaza van mert fél év alatt valóban bárkit fel lehet késziteni tökéletes fizikumú harcosként megfelelő táplálék kiegészitőkel ami elég drága. (ami nekik nem számit)
  A 300as csávokal is ezt csinálták néhány honappal a film előtt, tömték öket porokkal és cross fit tipusu edzést csináltattak velük azért ,hogy funkcionális izom legyen rajtuk.

 54. Hunibacsi, tök igazad van sok a 20 kg, de Romzolnak is azt akartam pont elmagyarázni, hogy nem azt mondom, hogy annyit szednek fel, hanem úgy néznek majd ki mintha annyit szedtek volna fel. (amúgy csak mondott egy számot a fószer hasraütött)

 55. Persze, nem azt mondom, hogy nem lehet feszes és mutatós, de higgy nekem, nagyon sok mindent láttam már, és nemzetközi szintű bodysokkal is sűrűn beszélek (akiknek van a tarsolyukban pár trükk, hogy nagyobbnak nézzenek ki a versenyeken), azért 20kg-mal többnek nem fog látszani. Természetesen simán lehet rajta “durrantani” forgatás előtt, amivel valamennyivel nagyobbnak tűnik a valóságosnál, de a tömeget nem lehet pótolni semmivel. Egy kis smink és utómunka is valóban segít, de ennek a csávónak bizony jónéhány kiló izmot fel kell szednie ahhoz (+beleértve a fent vázolt trükköket is, hogy elhiggyem róla: ő Conan a barbár. Igaz, a 300-as csapat sem nézett ki rosszul, de alapjában ők sem voltak túl vastagok. Ez látszott is. De egy spártai harcosnál a vastagság nem is követelmény. A szálkás, kidolgozott, ruganyos test a szükséges (Conannál ez nem elég). Ezt tökéletesen meg is oldották. De még egyszer mondom: valaki vagy felszed tényleg jó pár kiló izmot és úgy is néz ki, vagy nem és ebben az esetben vékony is marad, hiába akar másnak tűnni.

 56. UPDATE: Mickey Rourke lesz Conan apja, hamarosan Bulgáriában meg is kezdik a forgatást.

  ***

  árnyalja a képet Rourke szereplése… :)

 57. “B. Pitt-nél maradt valami a Trója után? Pont az a lényeg, hogy ő csinál egy alapot, + amit filmen még fel lehet tuningolni, jelenet előtt pumpálás + vannak olyan szerek ami direkt a bedurranásra mennek stb”

  Nem azért tünt el az izom mert nem létezett hanem mert abbahagyta a gyúrást amint vége lett a forgatásnak úgy mint Gerald Butler , meg Tobey is Pókfilmek után.

  Ellenpéldának meg ott van Will Smith, aki az Ali óta viszonylag tartja magát.

 58. Ulquiorra, ekkora hülyeséget még nem hallottam, ha abbahagyod a edzést eltűnik az izmod?! Lehet bezsírosodsz, kicsit elernyed de, hogy tűnik el? Nekem még mindig megvan 1 év kihagyás után.

 59. Az igaz hogy az eltűnik az nem a legjobb szó. Azt akartam mondani hogy visszaesik az edzés előtti szintre megközelítőleg. (tehát eltűnik a SZERZETT izom)
  Ha az egy év kihagyás után majdnem olyan az izmod mint volt
  akkor sose gyúrtál tisztességesen úgy hogy az meglátsszon, vagy rosszul gyúrtál és nem volt eredménye bármennyire edzettél. Esetleg nem veszed észre a változást vagy te szimplán te vagy az első ilyen ember a világon. A negyedik esetben irigyelhet téged elég sok ember

  Ugyanis az izomnövekedés annak köszönhető hogy a test érzi a megnövekedett terhelést és arra reagál. Ha megszünik a terhelés nincs szükség az izomra, tehát leépül.Egy év alatt meg pláne, semmi köze ehhez a szereknek, egyszerű biosz.

  de ez már nagyon off

 60. No, Conan Nagy kedvencem volt.

  Ez a fickó kevés lesz hozzá, akármennyi izmot raknak rá.
  Nincs “Conanos” karaktere.

  Swarci egy fajta Conannak jó volt, mondjuk a kezdetnek, mikor tényleg Barbár volt.

  Viszont a stratégához, a kalózkirályhoz, a kimériaihoz Swarci papa már kevés lett volna, benga állat ide, vagy oda.

  Részemről egy Vin Diesel típusú, esetleg Hugh “Rozsomák” Jackman, vagy pl. The Rock típusú arc kellene.

  Ezzel a fickóval nagyon el fogják szúrni a Doyle misztikumot a rajongók számára.

  – Mondjuk hozzáteszem, Swarcinak elhittem, hogy le tudta ütni a lovat – eredeti sztoriban tevét – ennek a srácnak nem hinném el még a tacskóm letaglózását sem… –

 61. Ez a bepipált raszta lesz Conan? Pfhűű skacok az csúnya baleset…Felnézek a könyvespolcra és forog a kimmériai kínjában a szégyentől! Én nem vagyok se király se csíra de ha ez a csávó kigyúrt akkor én vagyok Conan. Egyébként ha már kigyúrtságnál tartunk szernitem ide (valamint a SUPERMAN!!!, Marvel-es és különféle HERO STAFF-okba) pont a nyers erőtől duzzadó, (Conan esetében bronz!szobor) testépítőket kellett volna főszereplönek választani. Ezek a kolosszusok nagyon jól mutatnak a képernyőn arról nem beszélve, hogy kiválóan visszaadhatták volna a képregények és rajzfilmek eredetileg megálmodott külalakját. A mai számítógépes effektusok mellett ezek zúznának igazán és izomagyú szereplőinknek még túl nehéz dolga sem akadt volna talán olyan “közhelyes” dolgokat, érzelmeket eljátszani mint amik általában megjelennek a hőstörténetek során: bátorság, félelem, harag, önfeláldozás..!,etc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.