Heti mozibemutatók: január 21.

Nos igen, kinn a Legion nyit, meg pár gagyi, itthon meg két nézhető film is, de a Legion nincs köztük.

 • Báthory – A legenda másik arca – Báthory Erzsébet legendája egy nagyonsokországos produkcióban.
 • A doboz (The Box) – Richard “Donnie Darko” Kelly újabb agymenése, nézzük hétvégén.
 • Igazság – török-magyar filmdráma kilátta miez?
 • Pokoli édenkert (A Perfect Getaway) – ez már meg is volt, írok is róla holnap.
 • Vén csontok (Old Dogs) – A Faterok Motoron nemhivatalos folytatása. Kb annyira lehet jó is.
human
írta
2010. 01. 22. 03:01
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: január 21.” bejegyzéshez

 1. a dobozra baromi, a Báthory-ra meg majdnem baromi kíváncsi vagyok. főleg h nagyon nyomják ezt a világ leggyilokabb nője címet Örzsébetnek.

 2. Most mielőtt kitörne az ( ami már sok oldalon volt ), hogy a szlovákok megmásították a magyar történelmet, mert báthoryt gyilkosnak ábrázolják stb, a film éppen azt mutatja be, hogy koncepciós perben elitélik

 3. Szpojleres mókus: sajnos ez film, még csak nem is ettől lett átlagon aluli. egyszerűen gyenge, unalmas és tök felesleges. kimondottan idegesített és nagyot csalódtam. 4/10. (és h nem voltak képesek ezt az orosz dialektusnál is idegesítőbb szövegezést szinkronizálni az tök érthetetlen. mindezt 4md-ból.)

 4. A Vén csontok annyira egy erőltetett film volt, hogy nemigaz. Ezzel a szóval el is mondtam az egész filmet. Erőltetett. A poénok, a szituációk, a karakterek, a történet. Volt egy-két totál eltúlzott poén amin még röhögni is tudtam, mert fáradt voltam. Persze más tészta, hogy nekem kicsit nehezebb vígjátékot készíteni, de volt aki hangosan hahotázott a moziban. Nem is értettem.
  Legalább volt benne Travolta. 4/10 nem tudok jobbat mondani.

 5. azért az jó hogy a csúnya szlovák kollegák forgattak egy teljesen korrekt filmet magyarország egyik leghírhedtebb történelmi alakjáról 4 milliárdból nem rosszul és itt egy szó sem esik róla…meg is érteném ha a kern bácsi nem amcsi-horror-thriller-koppincs-dobókatás filmekkel múlatná a drága idejét hanem ontaná a hasonló alkotásokat, de így…pf

 6. most nem értem a kommented, Kern filmjéről sem esett sok szó itt, ha a blogot érted alatta.

 7. Nem, de több mint a báthoryról ami mint ahogy már leírtam sztem megért volna egy imát…egyébként nem arra utaltam, hogy itt a halálkeringőről megy a traccs a másik film helyett, csak arra, hogy míg mi magyarok csak olyan szutykokat tudunk összedobni, addig más alkot, jól, és azt amit nekünk kéne, szóval helyettünk.
  De amúgy nem téma már megnyugodtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.