7 hozzászólás a “Na még egy Wolfman-poszter” bejegyzéshez

  1. Az igazán élethű,durva kinézetű farkasember megjelenítése még várat magára,majd a jövőben hátha sikerül is a filmipanak összehoznia valami jót, ez nekem annyira nem tetszik, de annyit simán megér összvissz hogy moziba nézzem meg,jó szinészek miatt,meg lehet hogy érdekes lessz,trailer meggyőzött,de a farkasember párizsban verzió jobban néz ki.

  2. Én is már nagyon várom. Hopkins feje milyen durva a poszteren, edig mindig kerekdes arcára emlékszem, erre itt olyan, mintha Jim Carrey lenne a Stikits filmből.

  3. Angolul Hugo Weaving hangját imádom, viszont magyarul Sinkó László Antony Hopkinsnak zseniális. Nehéz lesz eldönteni, hogy nézzem:). A halasztást mondjuk valahol megértem. A 2009es év a Sci-fi és és a vámpíros filmek éve volt, de inkább az előbbi. Ez a film tavaly tényleg csak egy ilyen “jéé most ez is megy a moziban?” film lett volna. Ráadásul az Avatar tényleg nem sok esélyt ad más filmeknek. Rengeteg ismerősöm a mozipénztárnál inkább megnézik mégegyszer az Avatart, mert tudják ezt az élményt nem látják többet úgy, a 2D-s film meg jó lesz akár dvd-re is.

  4. remek színészek, vélhetően jó alakításokkal… és ennyi, sajnos. mégis mi újat tudna még egy farkasemberes film szolgáltatni? megnéztem a trélert, egy teljesen ugyanolyan előzetest láttam, mint a többi… szomorú ez. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.