Apróság a Cars 2-ből

Ahogy az Up-nál, úgy most is rajzzal kezdődik. Mivel az első rész nekem nem annyira jött be, így a második részre eddig nulla a várakozásmutatóm.

human
írta
2010. 01. 26. 06:15
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Apróság a Cars 2-ből” bejegyzéshez

  1. Nálam várós a film.
    Az első részt sem tudom megúnni… :D
    Remélem ebbeől is valami jó fog kisülni (nem úgy, mint a folytatásokból általában…)

  2. Hát az egyik szemem sír a másik meg nevet.

    Egyrészt: Miért kezd el a Pixar folytatásokat gyártani? Én személy szerint pont azt szerettem bennük, hogy eleve nem gondolkodtak sorozatban, hanem minden alkalommal megpróbáltak valami teljesen újat, valami egészen váratlant produkálni – teljes sikerrel. Nem hiszem el hogy szumma 10 nagyfilm után kifogyott belőlük a szufla.
    Másrészt: Tényleg ennyire nagy siker volt a verdák? A boxofficemojo szerint 4 másik Pixar múvi is megelőzte bevételben. A sztori lett volna olyan nagyonjó/inspiráló/akármilyen, hogy szinte kívánkozott utána a folytatás? Hát ezt se érzem. Nemértem.

    Viszont annak örülök, hogy nem valamelyik nagy kedvencemből találták ki hogy folytatást csinálnak. Remélem később se fogják.

  3. A Pixar is a pénzé csinálja a filmjeit, tehát a folytatások nem csodák náluk sem, pl. a Toy Story idén már a harmadik résznél fog tartani.
    A Verdákból nem csináltak valami 3d-s rövid filmet, ami Japánban játszódik?

  4. A film tényleg nem volt nagy siker (már a többi Pixar filmhez viszonyítva), viszont a hozzá kapcsolódó merchandise bevétele tavaly áprilisig elérte az 5 milliárd dollárt.

  5. A filmet nem láttam csak xboxon rajta volt a játék demója, ott mintha teljesen szétszívott drogos kocsik beszélgettek volna egymással, szemük, hangjuk minden erre utalt :)

  6. Csak azt ne mondják, hogy a kis Nascar autó F1-be megy… Az első rész nem volt rossz, de azért ezt tényleg nem kéne erőltetni.

  7. Lehet a többi filmhez viszonyítani, de a Verdák hogy a fenébe ne lett volna nagy siker? Nekem is jobban tetszett a többi Pixar, de azért ez is abszolút korrekt, a gyerekek meg (csodálkozom, mert hosszú, de) imádták. A sok kocsi miatt ebben van leginkább franchise-potenciál, ráadásul a Pixar-vezér Lasseter rendezte az elsőt, úgyhogy nyilván szívügye a dolog. Bárcsak mindig csak a Verdák színvonalán vagy afölött lévő filmeknek születne folytatása (és nem mondjuk az Alvin és a mókusoknak, az Éjszaka a múzeumban-nak, a Tor-túrának és egyéb magas szintű gyerekfilmeknek), hogy jogos legyen ez a sok sopánkodás.

  8. A Verdák egy “simán” kedves animációs film volt, nem az a “mindenhol poénkodunk, igaz gyakran gyengén” animációs film, emiatt húzták a szájukat sokan, pláne ha még a kocsik sem érdekelték őket! Értem én, én aki szereti a kocsikat is észrevettem ezt! De ez még egy elfogadható, tisztességes szórakozás volt az utóbbi évek mozifilmjeinek középszer-tengeréből ill. pocsékjaiból! Hogy, hogy nem ott tartunk, hogy manapság a rajzfilmekben lehet a legkevésbé csalódni, bár ott is volt pár mellényúlás! Én azért várom a folytatást mert még van potenciál a Verdák világában, csak jól használják fel! (Magyarul jó forgatókönyv – ez egyébként minden film sikerének titka, és ezt nem sikerül ált. összehozni!)
    Amúgy a fim kocsijai millió változatban fellelhetők, még a mellékszereplők, akarom mondani mellékverdák is!:)
    RIP Paul Newman (Hudson Doki)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.