Heti mozibemutatók: január 28.

Kinn a When in ROme indul a héten, amire Kristen mozgósította a Veronica Mars rajongókat, de persze nincs összefüggés, mármint a film esetleges sikere és a VM-folytatás között. Aztán jön még az Edge of Darkness, amiben Gibson rak rendet, meg a Saint John of Las Vegas, ami jónak tűnt az előzetes alapján. Itthon ezekhez képest:

 • A hetedik kör – a heti magyar film.
 • Szállítmány (Armored) – Antal Nimród akciókrimit rendezett odakinn, felemás fogadtatással. Szerintem lesz róla írás, de legyen 51% ennek a lehetősége.
 • Szökőhév (Leap Year) – igen igen igen, egy fantasztikus magyar cím, mert át kellett költeni. Viccen kívül, ezen lehet találkozunk, hiszen Amy Adams sok mindenre rá tud venni.
 • Toy Story – Játékháború – jól olvasod, behozzák 3D-ben marhasok terembe, hogy megnézzük 3D-ben és a Pixar meg a mozik is gazdagodjanak. Ezen nem találkozunk, viszont mivel renderelt az egész, valószíbűleg tűéles és normális 3D élmény.

Akkor ennyi most

human
írta
2010. 01. 29. 05:29
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: január 28.” bejegyzéshez

 1. Nem azért, de nem úgy volt korábban, hogy mindkét részt hozzák be egyszerre és nem teljes jegyáron lehet majd megnézni (mivel egy régen lefutott filmről van szó)?

 2. a magyar filmeket miért nézed le ennyire? :O
  nem mondom, hogy én ugrok minden újdonságra, vagy hogy imádom őket, de ez kicsit túlzás szerintem. és nem beleszólni akarok, mert tiszteletben tartom, hogy ez a te blogod, csak érdekel.

  egyékbént meg érdekes, hogy én a másik háromra mennék el, mint te. :D

 3. hol néztem le a magyar filmeket? ha minden héten van egy magyar film akkor miért is lenézés, hogy azt írom: “a heti magyar film”? Olyasmit képzelsz oda ami nincs. Nekem közönbösek ezek a filmek inkább, az pedig nem lenézés. Na jó, van egy réteg, a bujtoros gálvölgyis, azokat lenézem, de az alig pár magyar filmet érint.

 4. Toy Story 3D-t senkinek sem ajánlom! A 3D-t kb akkor érzed mikor kiírják hogy ki rendezte meg írta a zenét aztán ennyi. Nem éri meg csak ha még egyszer sem láttad, aminek kicsi az esélye :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.