17 hozzászólás a “Leo nem aprózza ezen az Inception képen” bejegyzéshez

 1. Sztem Nolan (Ha a Batmanjeit nézzük) eddig csak sz@rral gurigázott. Sztem szemét dolog volt elvenni belőle a gótikus hangulatot. Leo megöregedett, pedig milyen helyes kis kölyök volt.

 2. elismerem, Leo jó színész, mégis valamiért annyira unszimpatikus a feje :( azért megnézzük.

 3. “Sztem Nolan (Ha a Batmanjeit nézzük) eddig csak sz@rral gurigázott.”

  hát akkor ne csak azt nézd.

  ott van mindjárt a Prestige (Tökéletes trükk), meg előtte még a Memento… nem mintha a Batman filmjeivel bármi gond lenne.

 4. Az Insomnia is jó volt Nolan-től szvsz., Memento-t még nem láttam viszont.
  Az új Batman-ben a lényeg pont a reálisabb ábrázolás illetve olyan történetekhez való hozzányúlás, ami az előző Batman-ekben nem történt meg (pl. Bruce gyermekkora és Batman-é válása).
  Ez sokkal jobban tetszik nekem, mint a képregényes megközelítés, de persze ez szubjektív.

  Nolan bizonyított a Prestige-el és Batman-el, akinek ez a kettő tetszett, az bátran fog beülni az Inception-re.

 5. Nolan minden egyes filmje pöpec, bár tényleg a betmennek a leggyengébbek, de azok se rosszak főleg comic szinten. Azért kíváncsi leszek mikor nyúl ő is mellé, még a legnagyobbakkal is megesik.
  Leo feje meg sztem majd illik ehhez az “extrém” filmhez, olyan savanyúcukort szopogattam feje van sztem, olyan elfes arca van szép sima vonások stb. szóval illik mint K. Reeves a Mátrix-hoz.

 6. Atyaég, milyen nagy tudásúak gyűltek itt össze… A Nolan-féle Batman filmek sz*rok???? Úristen… annyit mondok, hogy bárcsak ilyenek lennének a “rosszabb” filmek. Nolan nagyon jó rendező, de hát nem újság, hogy még a legjobbakról is be tudják bizonyítani a “szakértők”, hogy nem jók. No comment… A filmet meg természetesen nagyon várom már!

 7. Drogba56, látom te is a topon vagy, volt egy sza*ozos betmen hsz a 9-ből + azt hozzátenném a való életben is van ilyen arány aki sza*nak gondolja, már csak műfaj végett is.
  Memento + Prestige simán alázz mindent Nolan életművében, már csak azért mert olyanok amilyenek, ritkák + remek filmek. Inception talán felnő ezekhez a filmekhez, mert nagyon érdekesnek nézz ki. Betmen meg 1tucat, jó minőség de semmi odabas*ós, az ember jobban belegondol semmi olyan amitől leteszed a hajad, jó megnézni, jó filmek de nem ál leejtősek. Inception trailer alapján + Nolan alapján ilyenek nézz ki, bár a franc se tudja mi ez :-)

 8. Leoból, ha így halad, erős túlzással ugyan, de 20 év múlva egy Marlon Brando szerű keresztapa figura lesz, pedig egy babaarcú valakiként indult :)

 9. Baromira várom már. Kíváncsi vagyok, hogy DiCaprio karaktere mennyire fog hasonlítani Nolan első nagyjátékfilmjének (Following) szintén Cobb nevű figurájához – az Inception trailere alapján a foglalkozásuk is hasonló.

  A Batman-filmei pedig nem gyengébbek, maximum populárisabbak, de azokban is ugyanúgy (zseniálisan) folytatja Nolan az életpályáján végigívelő karakterológiát.

 10. Nolan filmjei manapság a legjobbak. Látványosak, csavarosak és elgondolkodtatóak. Más nekem nem is kell. AZt hiszem az sem véletlen hogy az szinte az összes filmje benne van a 100 legjobban az IMDB szerint (is).
  Szóval ez a film is rohadtul várós. Leo meg kis seggdugó volt régen, nem bírtam de mostanában nagyon ott van.

 11. Caprionak milyen öreges feje van ezen a képen *.*. Most sablonszöveg következik… k.rva várós ez a film szerintem =/

 12. A régi Leo már ehhez nem hasonlítható, de szerintem akkor is jó színész volt (csak tudni kellett elvonatkoztatni a nyálas szépfiú küllemén). Itt egyébként rossz embert fog játszani?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.