Mindenki másképp csinálja: Árnyék, Lobo, Holmes 2, Gibson, Cameron

Sam Raimi nem tökölt sokat, és a The Shadow rebootját ki is szemelte gyorsan, hiszen nem akar a képregényrajongók radarjáról lekerülni a csúfos Spiderman 4 körüli botrány után. Na jó, a Shadow nem képregény volt főleg. A lényeg, hogy a forgatókönyv alapján tökös R cucc, ami talán jobban is illene Raimihez. Ezt szeretné a WoW előtt rendezni.

Nem meglepő módon Guy Ritchie követte gyorsan Downeyt, és magára hagyta a kiszemelt cuccát, a Lobo-t, csak hogy belevethesse a Sherlock Holmes 2 munkálataiba magát. És még az a pletyka is van, hogy Pittet szeretnék a tudjátokkinek, de ezt ne vegye senki 90%-nak, mert nagyon ködös a téma még.

Aztán itt van ez a Worthington gyerek, akit gyorsan befuttattak a nagyok tavaly, így a következő filmje lehet, hogy a Dracula Year Zero lesz, amit Alex Proyas rendez, és a történelmet keverik majd a misztikummal.

És ha már nagyobb híreket is tömörítünk, akkor vegyük hozzá, hogy Cameron természetesen megerősítette azt a hírt, hogy “Avatar 2 is a go”, mostanra meg már az a pletyka is járja, hogy elkezdtek embereket felvenni. Nyilván amint biztos a hír írjuk majd, hiszen ez azt jelentené, hogy se a battle Angel sem az a másik filmje nem most jönne Cameronnak.

És a végére hagytam a legnagyobb hírt: Shane Black és Mel Gibson közös filmen fog dolgozni? Ez sem 100% még, de jelenleg Gibsonnal tárgyalnak, hogy Black következő filmjében, a Cold Warriorban főszerepeljen már egyet. Miért nagy szó? Halálos Fegyver megvolt? Na azért. Amúgy egy visszavonult kémről szólna, aki kénytelen felvenni a munkát, mert valami fenyegetés adódik. A fiatal sidekick még nem tudni ki lesz.

16 hozzászólás a “Mindenki másképp csinálja: Árnyék, Lobo, Holmes 2, Gibson, Cameron” bejegyzéshez

  1. Én meg remélem, hogy túlszárnyalja az első filmet. Attól tartok, hogy ez a nagy sieteség a sztori teljes elhanyagolását fogja magával hozni.

  2. Hát Cameron tud folytatásokat csinálni, szóval simán jöhet a film.
    Jobban örültem volna egy Halálos fegyver 5-nek, de ez se lesz majd rossz sztem. Bár a forgatókönyvet nem Black írta talán? De gondolom nem rendezne szutykot, biztos előtte átolvasta :-)
    Worthington meg ha hozza a Titansal is a sikert akkor tényleg be fog futni. Eza Drakula meg érdekesen hangzik, szívesen megnézném komolyan feldolgozva (Coppolás is az persze, az is tetszik) csak az megvalósítása végett meseszerű.

  3. Lobonak is kampec? Ne már. Annyira nekem nem hiányzik a Második Sherlock.
    Avatarból pedig egy is elég volt…

  4. “Nyilván amint biztos a hír írjuk majd, hiszen ez azt jelentené, hogy se a battle Angel sem az a másik filmje nem most jönne Cameronnak.”

    valahol szó van arról, hogy cameron rendezné a filmet? én nehezen tudnám elképzelni, hogy ő.

  5. Holmes 2 jöhet :)
    Azzal a “tudjátokkinek” beszólással …
    Na de remélem tényleg csak pletyka.
    Amúgy az Árnyék is várs, a régit nagyon szeressük :D
    Alec Baldwin egyik legjobb alakítása (ha nem a legjobb) szerintem…
    A többi számomra érdektelen.
    Amúgy szerintem az Avatarnak is nagyobb a füstje, mint a lángja.
    Nagyon túlsztárolják a filmet, de ez csak az én véleményem…

  6. JÓ, JÓ, JÓ!!!!
    Sam Raimi + The Shadow = szerintem (ismétlem, szerintem) jó lesz!!! Az alapanyag legalábbis ígéretes…

  7. “Avatar 2 is a go”
    Micsoda meglepetés:) – Remélem ezúttal a storyra gyúrnak, hiszen a látvány már ki van pipálva.
    Most egy erős történet kéne.
    Gibson meg jó lenne a elválalná a Cold Warriort. Cool még az öreg:)

  8. Szerintem a Warcraft filmnek keressenek inkább másik rendezőt. Nekem nincs kedvem még 10 évet várni mire kitalálja, hogy végre hajlandó lenne megrendezni. Persze biztos a sztori is még a holdba van, de jobban örülnék egy olyan rendezőnek aki már tűkön ülve várná, hogy mikor kezdheti el a munkát:P

  9. Shadownak minek már remake? Egy nagy turrha volt az alapfilm is,viszont időtálló turha! Baromi jók voltak benne az effektek,de nekem az egész légköre nem tetszett,ez a klasszikus öltönyös maszlag, Dzsingisz kántól sem vágódtam hanyatt, valahogy nem tartozik a legjobb témák közé.Nem egy nagy cucc hős ő tulajdonképpen.De például aza harapós tőr nagyon brutálul nézett ki benne ,már akkoriban is jók volt a CGI benne.

  10. Lobo-t Rob Zombie kéne hogy játsza,a hellbilly delux idején 100% osan ugy nézett ki a fickó :D

  11. Alec Baldwin legjobb alakítása szerintem a Vadászat a vörös októberre filmremekben volt a legjobb. A Shadowban játszott karakterére már nem is emlékszem! :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.