12 hozzászólás a “Két poszteren sem alszik a pénz” bejegyzéshez

  1. Eléggé “Ördög Ügyvédje” hatást keltenek a poszterek. Lehet, hogy a sztorija is az lesz, hogy Shia jófiú aztán Michael Douglas megpróbálja belevinni a rosszba?

  2. csak szerintem néz ki úgy Michael Douglas, mint a 6. Napon végéről az a félkész klón? :P

  3. 1. képen Douglas úgy néz ki, mint Anthony Hopkins gyengébb kiadásban :D ez ilyen tipikus az öregnek megmutatjuk hogy is megy az élet, aztán az öreg javít ki minket sztori lesz. de ha nem, akkor majd jól meglepődöm

  4. Kíváncsi nem-e a válság miatt találták aktuálisnak pont most a 2.rész elkészítését, mert azért pár éve már tervben volt és mégis most került ki.

  5. Michael Douglas mivel most került ki a sittről és Shia Beouf játszik benne simán lehetett volna a címe: “Wall Street, Revenge of the Fallen”:)

  6. Alfie hehhe jah:D Amúgy remélem Lebeouf nem egy Charlie Sheen kópiát fog alakítani és kitalálnak neki valami komolyabb dolgot. Gekko úr biztosan nem változik semmit, és félő h ugyanaz lesz gyakorlatilag a film, mint az első rész.

  7. természetesen a válság ágyazott meg a filmnek, vélhető, hogy O. Stone így szeretné kifejteni álláspontját arról.

    az is nagyjából tuti, hogy Mr. Gekko nem tőzsdézhet, alapesetben is évekre, évtizedekre elveszik a lehetőséget mindenkitől, akit mondjuk tőzsdei manipuláción vagy bennfentes kereskedelmen érnek… Gekko úr talál magának egy ifjú titánt a szabadulása után, aki kellően ambíciózus és eléggé befolyásolható, nincsenek (legalábbis az elején) fenntartásai a gekkoi szárnyalás kapcsán. Gekko áll majd az ifjú titán mögött, ő lesz aki irányítja, legalábbis egy ideig. majd jön a konfliktus kettejük között.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.