Trailer az Ong Bak 3-nak

Mivel az eddigi Ong Bakokat sem a történet vitte előre, így tényleg annyit érdemes tudni, hogy Tony Jaa megint rendet rak. Mint látjátok az alábbi feliraton, muszáj visszatérnie.

human
írta
2010. 02. 01. 14:20
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Trailer az Ong Bak 3-nak” bejegyzéshez

 1. Persze akit érdekelt az előző kettő,az ugyis megnézi ezt is, az első fasza volt, hardcore muay thai cucc,a második kungfuval vegyitett tömény átlagosság felfokozott tempóban,zéró feeling, ez meg egy elcsépelt folytatás,nekem nem jön be,totál ugy bunyózik már mint jet lee, ezek a kungfu kézmozdulatok minek bele, ököllel kéne tolnia mint az első részeben. Amugy nagyon nevetséges a sztori,a trailer meg még azabb. Nemnhogy K1 ezne ez a srác,mert bunyóban profi,valódiban menő,de filmben hamarabb behal mint Van Damme.

 2. Én élveztem mind a két részt, jó lesz ez is a képek alapján. Az ilyen filmektől azt várom hogy szórakoztasson, nézés közben együtt üssem a gonoszokat a főszereplővel, és nem többet.. ennyi elég nekem.

 3. két nagyon gyenge film. mármint filmnek gyengék. viszont a zanzák baromi jók, kötelező néznivalók. a 20-25 perces akciójelenetekre gondolok kivágva és egybe gyúrva.

  “z ilyen filmektől azt várom hogy szórakoztasson, nézés közben együtt üssem a gonoszokat a főszereplővel,”

  én is azt várom, épp ezért nem toleráltam azt, hogy az első rész ilyen unalmas volt. 20-30 percben viszont maga a tökély:) (semmivel sem kaptam kevesebbet, mint a 90 percektől.)

  egy szóval, tony jaa egy vadállat, viszont tanultam, a harmadik részből már nem a 90 perces verziót vállalom be.

 4. Én láttam az első 2 részét,az első tetszett a második nem annyira.Ezt is meg fogom nézni,de túl nagy reményeket nem fűzők hozzá.Biztos lesz benne egy csomó durva fight,de a kung fu elemek már nekem se tetszettek annyira az Ong Bak 2-ben.Ez az elefánton harcolás meg tiszta szánalom,bár biztos nem lehet könnyű.:D

 5. Ez a 2. közvetlen folytatása lenne? Mert annak elég hülye vége volt + a ha jól látom a király ugyanaz. Amúgy Tony Jaa bunyós filmeket csinál és azok között meg a legjobbakat, sőt néha egy-egy jelenet figyelemreméltó (tom-yum-goong lépcsőházas jelenet), szóval helyén kell kezelni a dolgokat. Az ő filmjei már mondhatni minőségiek, sztori párbeszédek sose voltak erősségei ennek a műfajnak, talán a J. Chanos filmek, de azok is más tészták.
  Szóval tőlem jöhet ezerrel ez is. Sőt örülök is neki ha ez rendes folytatás és így a 2. rész kap egy rendes befejezést.

 6. With more Elephants szöveg kimaradt.

  Na de viccet félretéve, azt kapjuk majd mind az elődjeitől. Egy vicc alapkonfliktust és remélem sok ütős harc jelenetet. De hát ezért szeretjük őt és nem a történetért :)

 7. Csak a második részt láttam, de nagyon untam. Azt hiszem végig sem néztem, csak belepörgettem a verekedős részekbe.

  Ezt az elefántos témát már ott is ellőtték…

 8. nekem az első rész tetszett nagyon, meg a tom yum goong is. a második részt viszont nem néztem végig. ez is már elcsépeltnek hat, amolyan universal soldier regeneration színvonal.

 9. Osztom winnie véleményét!

  Mindenki jól fontolja meg ha elejétől a végéig meg akar nézni minden mozgó képkockát Tony Jaa filmjeiből.

  Az az ostobácska, de néha egészen szórakoztató burleszk, gyermekded báj, ami Jackie Chan legtöbb produkcióját eladja a nézőjének film-egészként való fogyasztásra itt rohadt idegesítő. Tony Jaa persze komolyabb alak (nem komolyabb harcművész Chan bácsinál), kicsit a Nagy Bruce Lee felé is próbálja csúsztatni imidzsét, míg atletikus stílusa inkább Jackie-éhez hasonló marad.

  Ázsia nagy harcművészfilm ágazatának kis és nagy tigrisei közt a filmstílusárnyalatok sokkal szembetűnőbben keverednek, mint bárhol máshol. Mindennek kárvallottjai Tony Jaa egysoros cselekményű filmjei is, fárasztó és ezerszer látott dramaturgiával, képi poénokkal, emellett persze dublőr nélküli kézitusajelenetei valóban lenyűgöző és megismételhetetlen pillanatokat adnak a körítés terhei ellenére. A magunk tűrőképessége szerinti cenzúrával ezeket a jeleneteket érdemes igazi élményként kezelni.

  A trailer alapján ez is egy ilyen magunkra szabható film lesz Tony Jaa mestertől.

 10. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy imdb-n miért nincs róla még egy szó se, amikor állítólag idén jön a film?

 11. ez a bemutató csak sztem súlyosan gáz?Az emberek rongybabák meg tök b-és az egész,tiszta (vér)ciki,szinte már nekem kínos:S. (ja és elefántos üldözős-poén az ütött:D)

 12. Az Ong Bak meg a TYG nagyon jók voltak, meg hoztak egy kis vérfrissítést a harcművészetes filmekbe, de a OB2 is már csak a fegyveres harcaival tudott kicsit újítano ez a 3. pedig kifejezetten úgy tűnik h semmivel. Az eddigi legrosszabb Tony Jaa filmnek tűnik.

 13. nem tom de ez a 2-3 nekem nem nagyon nyeri el a teccésemet az elsö tényleg jo volt meg az a protector (tom-yum-goong) sztem azt kellet volna elnevezni a 2. résznek :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.