Titans Will Clash!

És üvölt a metál meg a Krakan. Szóval az a helyzet, hogy érkezett még egy Clash of the Titans előzetes, itt alant mindenki gyorsan megnézheti, az előző errefelé található.

Legutóbb azt hallottuk, hogy 3D-be konvertálják, viszont mindemellett a hazai április 1-jei bemutató reméljük nem tréfa, mert ilyennel gonosz dolog lenne viccelni. Az a baj, hogy odáig még 2 hónap van, szóval most már tényleg nem kéne több videót nézegetnünk.


IGN-nél van HD, kattintsatok a HI feliratra a lejátszón.

23 hozzászólás a “Titans Will Clash!” bejegyzéshez

 1. Az előző trailerektől oda voltam meg vissza, ez már talán kicsit felesleges… Én is nagyon várom, de sajnos Louis Leterrier (Szállító 2., A hihetetlen Hulk, A nyakörv) nem biztosíték semmire…

 2. lehet jó lesz azért…valamelyik nap letúrták TCM-en a klasszikot, az még mindig élvezhető!

 3. Ezt nevezem! Legalább 2 új kép van benne az előzőekhez képest. Tényleg tök fölösleges. Azért már várom nagyon, az eredeti volt gyerekkorom egyik kedvence.

 4. várós, csak ha tényleg nagy késéssel mutatják be itthon, akkor előbb lesz R5 release… :( pedig a téma hálás, a konzol és pc játékok teremtettek egy űrt, amire halivúd még nem ugrott eléggé rá.

 5. Azta! Egyre várósabb!
  Am poén de Sam Worthingtonnak eddig nem akadt nehéz dolga:
  1x Ember vagyok vagy gép? 2x Ember vok vagy Na’vi? Most meg Ember vagyok vagy Isten:)
  Ettől függetlenül bírom a fickót:)

 6. Én nemakartam először ezt megnézni mer mondom Herrihausen az igazi, jó kis sztopmósön ezen nőttem fel ilyesmi, de amikor megláttam a Krakent….meg a ritmusra csapkodó skorpió is súlyos de az a filmben ugyse fog ritmusra tapsolni…

 7. A mozis trailer nem győzött meg, de ezek után várós. Mondjuk 3D-ben biztos jó lesz, de akár anélkül is látványosnak ígérkezik. A görög mitológia meg amúgy is frankó :)

 8. Már rég eldöntöttem h mozis élmény lesz belőle, és most sem változik az elhatározásom.
  Én örülök is neki, hogy szinte semmi új nincs benne,annál több marad a moziba! Így olyan mintha még egyszer megnéztem volna a korábbi trailert..

 9. UEVCS, ezen röhögtem :D

  amúgy nemhiszem hogy a “sima” 3dnek sok értelme van, ha avatar szinten csinálnák akkor jólvan, de hát nem így van, ráadásul hogy emiatt csússzon az egész… a trailer jó, bár sok újat nem mutattak, a zene még mindig ütős

 10. Még a harmadik előzetes is kurva jó lett.
  Szerintem nagyon jó lenne, ha 3D-ben nyomnák, csak nem tudom, hogy ez az utó konvertálás jóe, mert ha már 3D-ben karnak egy filmet, akkor szerintem már ugy is forgassák le.
  human te, mint filmes szakmai ember, erről mit tudsz, van-e különbség a kettő között?

 11. Hmm…akármennyire is a jelenlegi 3D-s meg istentúggya milyen technológia csúcsa az Avatar, de én erre bizony szívesebben elmennék, mint 3 méteres kék emberkéket nézegetni…

  Számomra ez a látványfilm..mert ez tényleg látványos is…az Avatar meg egy szépen csomagolt mese..

  Ez viszont…eposz, történelmi izé, ami mindenkit vonzz…és amennyi sztár van a filmben, meglep hogy nem nyomatják ezerrel a marketinget…

  (Ha valaki belém akar kötni, nekem a Jurassic Park még mindig élethűbb mint az Avatar…)

 12. Csuklóbol agyonvágja az Avataros tarkabarka mesefiguráit.Brutálisan vadállat film lessz ez,szerintem ez a következő lépcső az igazán élethű CGI megjelenítésben. Csak már tavaszodna!

 13. Storm: mit szívtál? ez a múlt technikája, sehol nicns az avatrhoz képest :) Én is várom, csak ilyeneket ne írjunk már.

 14. Biztos, hogy nagyon jó lesz a film, meg látványos, nagyon várom már, de azért az Avatar-hoz ne nagyon hasonlítsuk! Annál látványosabb, élethűbb film nem mostanában fog jönni! Majd valamikor az Avatar 2…

 15. szab’-al értek egyet: Jurassic park !!!!!!!!! Avatar után megfogadtam h soha többet 3D. lehet a múltban élek de kell a halálnak.

 16. Kár hogy ma már minden CGI. Még bábokat se nagyon használnak, mint pl. Stan Winston a Jurassic Parkba, attól volt oylan rohadt élethű. Legalábbis azok a jelenetek. A CGI is jó…de akármennyire is jó, egyből kiszúrni, hogy az nem “valódi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.