The Last Airbender: Superbowl Spot

Úgy tűnik M. Night Shyamalan kapott még egy esélyt a mozi isteneitől az utóbbi buktái ellenére. Na meg az is látszik, hogy a Last Airbendert nagy sikernek tervezik, hiszen komoly pénzeket fizetteek azért, hogy ez a tv-spot majd levetítésre kerüljön a Superbowl alatt, ami Amerika legnézettebb tévés műsora.

31 hozzászólás a “The Last Airbender: Superbowl Spot” bejegyzéshez

  1. Ezt megnézik majd a 6-16 éves intervallumban leledző rajongók, meg az a pár ember, aki az esti balatonozás előtt valamit még le akar tudni, aztán Shyamalan vagy rájön, hogy a Hatodik érzék óta lejtőn van, és elmegy inkább péknek, vagy beáll a Disney Channelhez programigazgatónak.

  2. Ez így valóban nem néz ki rosszul.
    Látványosnak látványos lesz. Végre talán nem az lesz, mint a jeleknél h az UFo hátná látni a zippzárt kb. (mondjuk az még a jobb filmjei közé tartozott).
    Igazából én szorítok neki, mert a Sebezhetelen, a 6. érzék, a Jelek, de még a Falu is úgy ahogy tetszett. A Happening az már nem, de nekem a mélypont a Lány a vízben volt.

  3. Leesett az állam, így konkrétan!

    Hé emberek, ne Shyamalannal foglalkozzatok, hanem ismerjétek meg a The Last Airbender csodás világát és történetét… és egyből várni fogjátok…

  4. Ha nem láttátok az Avatar rajzfilm sorozatot, akkor biztos szkeptikusok vagytok, de ez a Nickelodeon eddigi legnagyobb dobása. (Igen, nyáron a sorozat végignézése után, érdeklődtem a részletek miatt, és akkor néztem h kék benszülötteket lőnek helikopterről, na mondom ez nem az az Avatar, szóval a rajzfilm Avatar: The Last Airbender néven futott.)
    Animékhoz hasonlatos stílus, keleti ihletésű fantáziavilág, minden népnek egyedi harcstílus (létező stílusok mozdulatait animálták le) és hihetetlenül pörgős történet. Semmi időhúzás, néha talán túl gyors is. Na meg olyan dolgok amik manapság kimaradnak mindenhonnan – karakterfejlődés, normálisan lezárt történet – mind megvannak benne. Ráadásul a Nickelodeon elnöke is úgy nyilatkozott róla, hogy ez lesz az ő Harry Potterük.
    Ergo ne írjátok le, ez kurva nagy lesz.

  5. Szerintem is ígéretes, bár 30 másodpercből sok nem derül ki. 14-én jön a két perces hosszú trailer, de engem már ezzel megvettek kilóra. A rajzfilmet meg most daráltam le nemrég, így még az emlékek is frissek.

    Appa is benne van amúgy, 9. másodpercnél a bal felső sarokba ő mozog.

  6. Bakker és tényleg ott van Appa! dejóóóó.
    Nagyon várom a 2 perces trailer, mert arra azt nyilatkozták, hogy minden főbb szereplő benne lesz.
    Amúgy nem hittem volna Night-ról hogy tényleg össze tudja hozni, de ez nagyon jó lesz. Szépek a trükkök.

  7. Jajj, jajj…sürget az idő…már régóta megszeretném nézni az anime-t, most gyorsan be kell darálni film előtt :) Egyébként ez tényleg jól néz ki.

  8. nekem eddig bejött, bár fél perc kevés, majd még kiderül mit tudnak kihozni belőle… egy rajzfilmsorozatot megcsinálni egy filmben necces dolog
    a zene marhára tetszik, bár kicsit meglepett ez a stylus hozzá. egyébként ami a hivatalos oldalon szól az is nagyon jó, csak kár hogy nemtom megszerezni :D

  9. rajzfilmet nem ismerem, de ez így konkrétan jónak nézz ki :-) bírom az ilyen keletis-fantasy cuccokat.
    Zene meg tök fura alatta, de illik hozzá nagyon. Jó lesz ez nagyon. És végre shaliman végre egy “sima” filmet csinál a sok shaliman film után :-) nekem ez tetszik.

  10. a rajzfilmsorozat tényleg nagyon szép, nekem először kicsit gyerekesnek tűnt, de ahogy “karton” is mondta, van benne mélység és karakterfejlődés ezeken felül hidegkirázásos jelenetek :)

    a filmben nekem picit fura a Zuko herceget játszó Dev Patel, mivel nagyon indiai karakter, a rajzfilmben inkább “távol-keleti” (japán, kínai, thai stb.) arca volt. meglátjuk.

  11. Hát a cg-vel nem lesz gond. :) Csak ne vegyék túl komolyra a figurát, a csapat alapvetően jókedvű gyerekekből áll, nem brutál herokból. A waterbending animációja baromi jó, kb ilyennek képzeltem el.

  12. Emlékezzetek, mi volt Az esemény trailerénél., majd összef.sta magát mindenki. A végeredményt meg tudjuk. Itt van az esemény trailer post, lehet kommenteket visszaolvasni! Nagyon tanulságos. filmbuzi.hu/archives/2008/05/19/veres-happening/ Félreértés elkerülése végett, egyedül csak ezt az egy filmet utálom Shyamalan-től, de inkább várjuk fenntartással, legfeljebb kellemesen csalódunk majd.

  13. Dannn azért megnézted a trailert is? :) A főszereplő nem kínai? Ha jól tudom egy szereplő sem lesz az, a mesében sem azok voltak…
    És hogy hogy lehet jó? Csak olvasd el az előző kommenteket.

  14. Mellesleg az a kiscsákó 12 éves, s pont ez IS jó benne, de nem csak levegővel dobálózik majd :)

  15. Engem már az első trailerrel meggyőzött, hogy látni kell! Kíváncsi leszek majd human kritikájára (már ha megnézi).

  16. Ajaj. Hát a trailer alapján nem nézném meg soha. De kíváncsi vagyok, hogy Shyamalan hova süllyedhet még le, ezért tuti meglesem, ha majd kijön, és el nem felejtem addig. :) Ott röhögtem el magam egyébként, ahol a csávó fején elkezdett világítani az a kék nyíl. :D

  17. A trailerben az van írva, hogy “the journey begins” akkor nagyon remélem hogy tényleg 3 részre bontja ahogy a a rajzfilm sorozatban is a 3 évad volt.
    A rajzfilm tényleg jó lett, jó a történet, jók a szereplők, és az egész környezet…
    Szóval csak reménykedek a “3 részre bontás”-ban. Akkor lenne értelme ezt meg filmesíteni.
    A szeptikusoknak, és az ellenzőknek, meg javaslom a rajzfilm wikipédiás elolvasását máris másképpen vélekedik a filmről.

  18. én többször is láttam a rajzfilmet, és teljesen megfogott a világa, a felépítése, a történet, a karakterek, az akciók, egyszóval szinte tökéletes volt. remélem a maximumot hozzák ki a filmből. innentől már csak a forgatókönyvvel lehet a gond. bízok Shyamalan-ban, remélem újra sebezhetetlen-szintűt alkot

  19. Biztos 3 részre lesz bontva, mert a szereplők között nem láttam sem Toph-ot, sem Azula-t, ők meg ugye a 2. könyvtől tűnnek fel…
    Én már várom (:

  20. Ekkora gagyi alapsztorit ilyen vadálat effektekkel! Simán megnézhető moziban, az Avatar nem tetszett,de aztóta kibaszott kemény CGI vel dolgoznak az ujonnal gyártott filmeken, ez is nagyon vadállatul néz ki. Ott van az egész film seggbekurva,hogy kisgyerök a főszereplő, nálam ez a film halála,főleg hogy mozis filmnél az ilyen főszereplőkért nagyon nem is kell drukkolni,hogy el ne patkoljon. Hátha megtörik ezt a klisét.

  21. Már nem is tudom mióta várok erre a filmre, de végtelennek tűnik az idő. Szóval akik nem látták végig a sorozatot ne ítéljék el! Nem viccből világít kéken a “csávó”…
    Szóval szerintem a sorozathoz méltó filmet kaphatunk, nagyon bízom Shyamalanban, hogy jó forgatókönyvet írt. Annyira rossz nem lehet mivel a mese eredeti készítői is valamennyire részt vettek a megírásában. Nagyon ígéretesnek tűnik a film, jók az effektek és a harcjelenetek, a jelmezek is szépek. Egyedül Zuko sebhelye piszkálja a csőrömet.. Az lehetett volna sokkal jobban kidolgozott. A legkíváncsibb Appára és Momora vagyok! Mikor lesz már július??

  22. “Szóval akik nem látták végig a sorozatot ne ítéljék el!” Ha csak sorozatnézőket céloznak meg akkor nem sok pénzt fog hozni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.