Les Aventures Extraordinaires d’Adèle Blanc-Sec-előzetes

Luc Bession visszatér! Konkrétan a rendezői székbe ül, mer thát hiába kamuznak néha ezek a nagy emberek a visszavonulásról, a filmezést nem lehet otthagyni. A hosszú cím azt jelenti, hogy Adèle Blanc-Secről lesz sző, aki amolyan női Indiana Jones. Yep, pergős kalandfilmet sugall ez a teaser fura lényekkel. Jöhet!

itt elvileg Hd is van (accés direct feliratot keressétek).

11 hozzászólás a “Les Aventures Extraordinaires d’Adèle Blanc-Sec-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez tetszik. Ha a filmnek is ilyen jó hangulata lesz, mint ennek az előzetesnek, akkor megéri majd a mozijegy :)

  2. Francia Lara Croft:D hát nem tudom elég fantázia dúsnak tűnik de szerintem full lopott ötletek vannak benne (múzeumba életre kelt dolgok..az egyik csávó akinek olyan hülye fogazata van tiszta frigyláda náci szökevény:D ..stb)

  3. Igen, én is osztom az előttem szólók megállapításait: jó hangulat, lopott félő az egész. Szerintem amolyan családi filmesdi lesz, kevés eredetiséggel. Nem az én műfajom, eredetiség nélkül leglábbis. De a trailer az jó…vagy ez a teaser:)

  4. kissé be van lassulva, de ennek ellenére élvezhető volt a trailer, a filmet meg majd meglátjuk. Besson papát mindenesetre nem lehet túl gyorsan leírni, mert volt már néhány igen nagy fogása. csak folytatást ne csináljanak majd neki=/

  5. Bizonyára a Lara Croftról és Indiana Jones filmekről koppintották az 1976-ban indult képregényhősről készült filmet … fordított esett nem lehetséges? Ez kb. olyan, mint amikor a WOW függöny játékosok szerint a Warhammert a WarCraft világáról nyúlták, de még a Gyűrűk Ura is onnan lop. Khmmm.

  6. Így első látásra kicsit karikatúra szerűnek tűntek a karakterek, de ha képregény akkor értem.
    A hangulat nagyon bejön, biztos meg fogom nézni de nem moziban.

  7. Nem tudom miből merítettek, mi alapján készült, nem is nagyon érdekel, jónak néz ki, mindenképp nézős.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.