Rendes előzetes a Cop Out-nak

Emlékeztek még arra az előzetesre, ami decemberben érkezett Kevin Smith új filmjéhez? Nem ő írta, csak rendezi, és Bruce Willis a főszereplő benne Tracy Morgan mellett. Lássuk be, az a PG-13-mas trailer nem ütött annyira, így itt volt az ideje, hogy bevessék a Rated R változatot. Hát srácok, így már mindjárt más a leányzó fekvése.

Az egyedüli kár, hogy a Couple of Dicks cím nem maradhatott. Elvileg a myspace trailerparkjában HD változat is van.

human
írta
2010. 02. 05. 15:34
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Rendes előzetes a Cop Out-nak” bejegyzéshez

 1. nagyon tetszik!!!Most megnézném simán, ha adnák. Kíváncsi vagyok adják e hazánkban. Mostanában semmi értelmeset nem mernek behozni a vászonra. Ezen nagyokat fogok röhögni, tetszetős ökörködés lesz.

 2. Elég brutális különbség van a két trailere között, így már sokkal jobban érdekel, passzol Bruce papához ez a humor szerintem:)

 3. Hát én már nagyon régen röhögtem traileren..de ez valami gßci nagy lesz:) nagyon várós

 4. Ez mien már? xD Bruce egy faszt rajzol a gyanusított szájához, az egész őrs röhög a kihallgatáson, ahol a nyomozó filmekből vett idézetekkel vallat? Hell yeah!

 5. ezt kivételesen megnéztem, mert hihetetlen mennyire nehezen tudnám rávenni magam egy tracy morgan-film megnézésére, de…, izé, nyugtasson meg valaki, hogy nem 100% mínusz 1 fős a tetszési indexe az előzetesnek és más is úgy véli, hogy nagyon gáz, alig humoros:) a film hátha jobb lesz.

 6. Kevin Smith film bármikor jöhet! Ráadásul ilyen színészekkel.. Unfuckables…
  A többi trailert,ha lesz már tényleg nem szabad meglesni.

 7. Jólesze’!
  Bruno papát örülök, hogy előássák, de azért legyen benne tökös jelenet is a viccelődésen kívül!

 8. Ezaz, ilyen filmekre van szükségünk :D De igaza van ádámnak, ha tényleg nevetni akarunk rajta akkor több trailert nem szabad nézni.

 9. nekem már az első trailer is tetszett :)
  vki lenne olyan rendes hogy Stifler bácsi dumáját a végén lefordítja? annyira hadar,nem értem tisztán,pedig szeretnék egy baromi nagyot röhögni velük a mosoly mellett :)

 10. Bruce Willis+Kevin Smith, hát kérem ez a kombináció igencsak ütősnek ígérkezik. Bruce bácsihoz amúgy is kevés szerep illik jobban mint a tökös keményfiú.

 11. ááááhhááá ezaz!! Nekem már az első trailer is tetszett, lehet ott nem tűnt hatalmas durranásnak, de a régi tipusu akciófilm elemekkel rendelkező mozi az bármikor jöhet, ti.:
  – Mondok egy poént, és lelövök vkit.
  – “Vicces kisebbségi” :) +a páros másik tagja a komoly, és egymás idegeire mennek.
  – Faszagyerek beszólások, ebből fakadó helyzetkomikumok.

  Hát, winnie, Morgan már csak egy ilyen ripacskodó, önmaga paródiája – típus. Nekem az annyira rossz, hogy már jó kategória, és most jobb poénokat kap majd mint a 30 rockban, tehát még egyedül vagy :)
  Na meg Kevin Smith a rendező… van igazság…

  (Knock-knock)

 12. Winnie-vel kell egyetértenem sajna… :) – Tracy Morgan ráadásul olyan bénán beszél, hogy még érteni is alig lehet, plusz szarok a poénjai… tökön ütős rész meg fájdalmasan szar. De azért megnézem Bruce miatt :)

 13. kurva jónak tűnik, kár hogy TM is benne van, mert kurva idegesítő. de azért megnézem Bruce papa miatt.

 14. Valóban túleröltetett, de ez nem az a kategória, ami nyögvenyelős és szar, hanem az annyira szar, hogy jó kategória.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.