Daredevil Reboot?

Vagyis nem kérdőjel, mert úgy néz ki tuti az újraindítás, max lecserélik a jelenleg kinézett forgatókönyvírót, David Scarpa-t (The Day The Earth Stood Still) az út során. Azért nem kérdőjel, mert ha a FOX nem csinál semmit, akkor szép lassan visszaszállna a Disney/Marvel duóra a feldolgozási jog, ezt meg nyilván nem engedhetik.

Daredevil

Szerintem amúgy ez egy olyan reboot, aminek van helye, szemben mondjuk a Pókemberrel. Daredevil remek karakter, ha belefutottál bárhol képregényben, akkor ez nyilvánvaló volt (még ha én nem is kedveltem kiemelten), és hát a filmes feldolgozása még a gagyihősfilmek roham során készült, ahol ugye az Elektrával követték (bwahahaha), szóval szabad a pálya, kellemes emlékeket nem nagyon fognak rombolni vele.

Ki rendezi? Ki lesz a bamba (ebben a filmben nagyon az) Ben Affleck helyett a főszereplő? Mondjuk FOX, annyira nem reménykedhetünk azért.

human
írta
2010. 02. 06. 05:58
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Daredevil Reboot?” bejegyzéshez

  1. Tényleg az egyik leggagyibb marvel film lett, de én ennek ellenére imádom. Valahogy tök hangulatos lett, és bírom a főszereplőket is. Én várom a reboot is, de szerintem BA jó lenne továbbra is ^^

  2. Nem tudom, szerintem az egyik legjobb Marvel film, persze van benne sok gagyi elem, pl a CGI nagyon gáz lett, de a film a hangulat a zene mind jó volt. Az Elektra is szerintem egy alábecsült film.
    Viszont az Amikor megállt a Föld, egy piece of shit, úgyhogy inkább ne az a csávó írja.

  3. Na igen. Erre én is azt mondom, hogy jogos a reboot, nem úgy mint a Pókembernél.
    Volt benne egy két jó jelenet, de pl. Colin Farrell az idióta sebhellyel a homlokán… Egyedül talán Jennifer Garner feszes kis segge fog hiányozni. :-)

  4. Bizony, bizony. Az Elektra meg a DD is élvezhető a gyekmekbetegségei ellenére is. Az Amikor megállt a Föld írójának meg tényleg össze kell szednie magát – az a film még a kukába se való.

  5. A poszt-ban szereplő képet pedig Marko Djurdjevic készítette, sok más zseniális Marveles borítóval egyetemben. -remélem nem off-

  6. Bendis illetve Brubaker éra történetei tudtommal kötelezőek, nagyon Noir, nagyon lélektani, nagyon elvetemült.

    Kevin Smith is írt néhány részt.

  7. No látom már a következő 10 év képregényfeldolgozásait:
    Pókember reboot: már láttam, Daredevil reboot, majd nemsokára Batman begins, Superman megérkezik a földre, X-men reboot, Hulk újra, Tini Nindzsa Teknőcök origins, satöbbi.
    Folytatásért könyörgöm, hanyagoljuk már a rebootokat :/
    /whine befejez

  8. 100szor több helye van, mint a Pókembernek. Ennek örülök, míg a pókembernek annyira nem, pedig azt kedvelem jobban. Daredevil tényleg elég jó karakter.

  9. Én most azt nem értem és légyszíves valaki magyarázza már el nekem.
    Miért egy egyfilmes forgatókönyvíróval kell ezt megcsinálni?
    A másik, ott van A Batman reboot amire senkinek egy rossz szava sem lehet szerintem, igaz az DC univerzum.
    Egy kicsit eltérve a tárgytól, én mondjuk szeretném ha a többi DC karaktert is Christopher Nolan kezébe adnák, egy végre normális és komoly irói gárda ülne össze és valósítanák meg azt amit a Batmannal is csináltak.
    Miért kell mindent másvalakinek rendezni, csak vakon bízni benne, hátha…
    Nekem egy Marvel film sem tetszett igazán, de az animációs filmek annál inkább jobbak (bár ez a Lionsgate-nek köszönhető). A Marvel képregényeknél kellene pontosan és hűen követni a képregényeket a DC-vel ellentétben. Mert a sok reboot helyett mi lenne ha egyszer ezt valósítanák meg, mert a képregény bejött mindenkinek a film nem, tehát akkor hol a hiba?

  10. Szerettem a DD filmet de tényleg kijárna neki egy tisztes reboot. Valami olyasmi szikár, szőrös dolog kéne mint a Punisher Warzone volt. És szólhatnának Bendisnek vagy Brubakernek, hogy segítsen már be egy kicsit az írásba mint ahogy Geoff Johns csinálja majd a Green lanternnél meg már a Smalvillebe is írt.
    Az egyetlen dolog amit meg kéne tartani az Affleckes verzióból az a jelmez mer az szerintem nagyon királyul nézett ki.

  11. Szerintem a daredevil film nem volt annyira rossz.Az akció terén az ilyen farsangi figurák közt messze a legjobb,szinte minimális volt a CGI is benne,hangulatos volt a soundtrackje is, és a börszerkóját is jól megkreálták. Szerintem nem kéne ennek remake,csak folytatás, ott volt a film megbaszva,hogy néger volt a Kingpin, és hogy elég átlagos volt az ellenfél. Illetva tul sok volt a szerelem, az olyat utálom. Ben Affleck tökéletes választás volt amgy a nagyotlátó ügyvéd szerepére .

  12. Lehet utálni Afflecket de azért nem olyan szar színész és ha felveszi a jelmezt teljesen Daredevil.

  13. Azért Kingpint egy igen jó színész játszotta még ha fekete is, meg egy Kingpin kalibert fehérben azért nem nagyon lehet találni színészek között.

    Nem volt rossz az a Daredevil film, csak köze nem volt Daredevilhez.

  14. Egy IronMan szintű, színvonalas reboot az király lenne. Amúgy én is szerettem a Daredevil filmet. Feelinges volt.

  15. Én csak azt mondom, hogy miért nem lehet egy Marvel, vagy Dc univerzumot úgy kezelni mint egy sorozatot és egy írói és rendezői gárda vinné filmre az egészet. Miért kell külön rendező és író minden egyes filmhez.

  16. A Daredevil rendezői változata szerintem egyenes kiváló film, kár hogy szétcincálták meg újraforgattak dolgokat. Human neked megvolt a DC? Ha nem, esetleg érdemes lenne egy összehasonlítást írni, érdekelne a véleményed.
    Reboot meg volt már jó is meg kevésbé jó is, szóval egyelőre nem tudom érdemes e várni, bár a szuperhős téma bejövős nekem.

  17. Egyet kell értsek human-nel, sok kiaknázatlan lehetőség van a történetben, remélem a felújított változatban már élnek majd velük.

  18. nem akarok kötekedni, de tényleg ennyire nincs képregényhős akit meg lehetne filmesíteni? már mindent újrázni kell?
    viszont ha tényleg ez a helyzet, akkor egy komoly spawn reboot engem is érdekelne. vagy mondjuk flash (nem a gordon)

  19. Van még bőven hős csak nemárt egy két réginek is sztem megadni a lehetőséget ha több potenciál is van még benne. Én pl kifejezetten örülök h a Hulk is meg a Punisher warzone is reboot lett.
    A Spawn sztem már kiment a divatból de egy Flash filmnek kimondhatatlanul örülnék de asszem azt most befagyasztották a JLA vel eggyütt de a Green Lantern készülőben van.

  20. brianaspirin: *pacsi* Spawn-t én is megnézném egy sötétebb, kevésbé műanyag változatban… alapnak vehetnék mondjuk a “Hellspawn” sorozatot, nyehehe.

    Daredevil ugyanígy, legyen kevésbé műanyag, sok lassítással :), és ha már van, legyen szép a CGI hihető fizikával.

  21. szerintem nem volt rossz a régi se. és ben affleck ku**va jó:D:D Tolvajok városa, Good Will Hunting és az összes jay és néma bob film amibe valamennyire is benne volt:D és aki kicsit is képregény rajongó az tudja értékelni minden részét…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.