Captain America fejlemények

Legutóbb az eredettörténet infót hallottuk Amerika kapitányról, lássuk mit is léptek azóta előre. Először is kiderült ki lesz a főgonosz a filmben: Red Skull, aki egy vörös koponyájú náci.

A kapitány szerepére kinézett férfiszínészáradatból jelenleg 6-ra szűkítették a listát, a Chuck-os Awesome is volt meghallgatáson, és még a hónapban el kell dőlnie ki lesz a végső kiválasztott. Mindenképp amerikai színész lesz.

Ezen kívül megtudhattuk, hogy a film második felében fel fog tűnni a The Invaders. Ezen hírek többsége gondolom rajongóknak szól, mi meg majd megtudjuk mi a csízió, ahogy nekiállnak majd végre a forgatásnak.

8 hozzászólás a “Captain America fejlemények” bejegyzéshez

 1. Mondhatjuk úgy is, hogy Red Skull az igazi ősellensége Captain America-nak. A nemezise. Várható volt, hogy ezzel fogják elindítani a (remélhetőleg) sorozatot. Mivel volt már egy C.A. film valamikor a nyolcvanas években, ami RETTENETESEN rossz volt, reménykedem benne, hogy ezt most nem szúrják el. Az alapanyag jó, igazi tragic-hero film lehetne belőle.
  Várós…

 2. Az Invaders kb annyit jelent, hogy talán benne lesz Namor, fáklya, meg egyéb extra karakterek plusszba.

 3. Na ezt akartam kérdzeni ezt az Invaderst nem vágom. Most olvasom az Ed Bruebaker féle CA-t ( nem a Rebornt). MEgkérhetnék hogy segítsen be az írásba mer eléggé érti a karaktert. Sztem ez az Awsome kicsit nyálas. Akkor már a Human Targetes arc jobb lenne.

 4. Invaders: egy második világháborus Avengers verzió, amiben benne volt szinte mindenki a Marvel aranykorból: Amerika kapitány, a társa, Bucky, aztán az eredeti Fáklya (aki nem az F4-es hanem egy android), a fálya segédje toro, és Namor a torpedó. Aztán voltak még utángondolások, más tagok, de ez volt az eredeti felállás amiben a szuperhősök beleszoltak a II. világháboruba.
  Red skull meg aztán tényleg nagy főgonosz lesz, HOGYHA figyelmen kivül hagyják az Ultimate-verzioját. Ha az alapján lépik meg, az nem lesz jo moka.

 5. Én egy olyan interjút olvastam Johnstontól (rendező), ahol az öltözékkel foglalkozik
  SPOILER
  Természetesen eredeti történet lesz megcsinálva, tehát WWII-us, tehát a kosztüm. A film elején a kapitányt nagyon féltik, mert hisz csak egy van belőle, ezért csak a show-műsorokon léptetik fel, morál javításra mint egy igazi amerikai hőst, ezért a jelmeze is a klasszikus full amerikai zászlós lesz DE végül akció lép majd és az ekkori jelmeze már “kényelmesebb” lesz :-) ok, semmi extra de a lényeg lesz a klasszikus (elég hülye) jelmez is, de csinálnak egy újat is neki.

 6. sztem a klasszikus jelmez nem hülye, Brian Hytch elég hihetőre rajzolta az Ultimatesben ( látszik hol van varva érezni, hogy anyagból van meg ilyesmi nem csak egy testretapadó sztreccsizé). Jó hát amerikai lobogóba van csavarva de ő mégicsak Amerika kapitány. Ez a showműsorokban szereplős rész nekem nem rémlik amúgy képregényekből, emlékeim szerint mindíg is a frontvonalon harcolt.

 7. ja igen egy kis plusz érdekesség, ha valaki még nem látta volna. Az első Iron manben, Stark műhelyében az egyik snittben látható Amerika kapitány pajzsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.