Nikki Finke megzörgette a Batman nádast

Ő volt az, aki a Pókember reboot rendezőjét elsőnek lehozta, és mint tudjuk igaznak is bizonyult a forrása. Most épp azt pedzegeti, hogy a modern Batman 3-at elkezdték computerre körmölni, méghozzá Goyer konkrétan emiatt hagyhatta ott a FlashForwardot 5 leforgatandó résszel az évad vége előtt, ahol showrunner volt. Konkrétan annyit árult csak el az író, hogy a filmek miatt volt kénytelen ezt meglépni, de Nikki szerint konkrétan a Batman-folytatás az, aminek most neki kellett állnia. Goyer az új trilógia (majd meglátjuk végül mennyi lesz) mindkét eddig részénél részt vett íróként.

human
írta
2010. 02. 09. 03:05
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Nikki Finke megzörgette a Batman nádast” bejegyzéshez

  1. Valamit jó lenne már tudni a SÖTÉT LOVAGRÓL.
    Remélem újra valami komolyabb ellenfelet(mint az eddigi 2 filmben)kap.

    Bár,én el tudnék képzelni egy Johnny Depp féle Rébuszt.
    Jó-lehet hogy nem komoly(?)ellenfél-de Depp kitudna hozni egy sötét őrültet(Heath Ledger magas színtjén)belőle.

    Szerintem….

  2. Rébusz komoly ellenfél, mivel kb egy szinten van az inteligenciája Batmanével csak az izomzata nem olyan fejlett.CSak néha a szar írók egy remegő kis pöcsnek ábrázolják. De ha összeszedi magát meglepő dolgokat tud produkálni. Csak könyörgöm ne Depp játsza !

  3. Hamár ezen fantáziálunk akkor szerintem Rébusznak nem kéne Heath Ledger szintű őrültnek lennie, őrült lehet de nem olyan kaotikus meg kiismerhetetlen, és metaforikus jelentéssel rendelkezőnek mint Joker, Rébusz egy sokkal logikusabb karakter, én őt modorosnak, kimértnek, fenköltnek érzem.

    Amúgy kétlem hogy Rébusz lesz, arról volt szó hogyha lesz film akkor olyan karaktert keresnek aki még nem volt filmekben. Batman animatedből például jöhetne Longshot, vagy Killer Crock. Meg hát ha igazán kemény karaktert akarnak akkor Bane lenne jó a képregényben ő az egyik legkeményebb ellenfele, igaz már szerepelt mint méregcsók segédje, de az a karakter szégyen a képregényeshez képest, mert azért közelsem olyan hülye mint ahogy ott ábrázolják.

    Az is kérdés hogy Jokert vissza akarják-e hozni, necces, tudjuk miért, de a második film végén nem halt meg, és hát Joker nélkül nincs Batman, főleg hogy Joker seperc alatt megszökik Arhamból, Batman meg nem sosem fogja megölni, recast?

  4. Remélem új ellenfelet kap betmen, nem vagyok egy nagy rajongó bár a begins tetszet, de nincs kedvem újranézni mindenkit csak egy kicsit máshogy. + remélem kihagyják a pátoszi részeket is.

  5. gondolom az Inception moziba kerülése után Nolan nekifog az újabb Batman filmnek, vagy egy másiknak (vagy nem is erről van szó). írnak egy jó forgatókönyvet (Batman vagy nem), és aztán vagy lesz belőle film, vagy átírják, újraírják… ebben a fázisban azon tanakodni, hogy ki lesz Batman ellenfele, amikor még az sem biztos, hogy ezért hagyta ott a Flash Forward-ot a faszi, illetve az sem tuti, hogy ezt a filmet kezdik meg írni, szerintem dőreség. legutóbb a Batman filmek között készült egy Prestige című darab, nem is vol rossz… de ez nem garancia arra, hogy a következő film Batman film lesz.

  6. Én is gondolkodtam ezen az ellenfél dolgon…Heath Ledger Jokerét nehéz lesz felülmúlni, de talán nem lehetetlen. Pl. egy Depp féle Rébusz kőkemény lehet és hátborzongató. Ne Jim Carrey ripacsából induljunk ki: a képregényekben Rébusz egy kib*szott inteligens szuper IQ-val rendelkező vérengzős-brutális állat. (Asszem ő nyelet le egy csecsemővel egy ping-pong labdát vagy hasonlót.) Killer Crokban nem hiszek (bár az Arkham Assylum után azt kell mondjam ÁLLAT lenne :-)), mintha ebbe az új Nolan-féle Batman univerzumba nem férne bele egy digitális szörny ellenfél.
    Ha pedig túllépünk a trilógián (majd látjuk) előbb utóbb kelleni fog egy új Joker. Batman ugyanis nem működik nélküle…

  7. Jó lenne már valami fejlemény a filmmel kapcsolatban. Én is szívesen látnám, Rébuszt mert az egyik karakterem (nekem tetszett a Jim Carrey-s is, szerintem ott Kétarc sokkal, de sokkal rosszabb volt). De örülnék ha Aaron Echart valahogy feltámadna, vagy jönne MR. Freeze (bár sajna ő nem túl reális viszont ki kéne köszörülni a Swarci/Schumaher páros okozta csorbát).

    Joker meg max rövid cameoként működne más színésszel.

  8. Szerintem a következő ellenfél biztos, hogy nem lesz valami génmodosított, elfejlödött lény, hanem egy szokásos ember. A sötét lovagon is látszott, hogy Nolan már a Két-Arc-ot sem kedvelte, csak is a Harvey Dent-et akarta, és a megégett alteregóját, pedig el is intézte gyorsan.

  9. Kimondottan találónak tanton a címben ez “megzörgette a Batman nádast” kifejezés. Tényleg olyan nyugott állóvízű sötét rengetegre lehet asszociálni belőle. Nagyon kíváncsi leszek, mennyiben lesz hasonló a film története ahhoz képest, amit én összekörmöltem róla.

  10. Ernesto: Írmagjában sincs köze hozzá annak, hogy kedvelte-e! Harvey Dent maradt mindhalálig. Kétarc csak egy gúnynév, ami a balesete után már a külsejére is ráillett, nem csak a jellemére.

  11. Angleus: Azt tudom, hogy a baleseter előtt is volt ez a neve, sőt a képregényben eleve kettős személyiséggel rendelkezett, de az aggressziv természetét sikerült elfojtania. Az, hogy baleaet után az arca is kétféle lett az egy jelképpé vált számára, sőt ezért is kezdett úgy öltözni, hogy Gotham is tudja, hogy semmi sem egyszínű. De ez már Nolannak nem jött be, mert gondolom jelmezes baromságnak tartotta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.