Ez a Saw lesz a végső?

Hoppá, ez azért eléggé a semmiből jön. Egyrészt azért, mert Jigsaw szerződése a 8. rész végéig volt megkötve, másrészt meg baromi olcsó azért még mindig a Saw-filmek készítése. Szóval egyelőre ez azért sehol nincs egy megerősített hírhez, de azért lássuk.

Az író, Patrick Melton egy rádióinterjúban azt ejtette el, hogy a Saw 6 nem hozott elég pénzt, ezért előfordulhat, hogy egy látványos lezárással jönnek most októberben, 3D-ben (ez utóbbit már tudtuk). Ez amúgy érdekes több szempontból, egyrészt mert ha tényleg egy nagy válaszadós film lesz, akkor többet fog hozni mint a 6. rész, másrészt a 3D is adhat a bevételekhez. Viszont ha most csak kamuznak, hogy növeljék a várakozást, akkor minden hitelüket elvesztik azt hiszem.

A fejleményekkel majd jövök.

human
írta
2010. 02. 10. 06:25
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Ez a Saw lesz a végső?” bejegyzéshez

  1. Látványos lezárás? pfff…gondolom ugyanaz megint megszólal közben Tobin Bell hangja,háttérben Charlie Clouser-Saw Theme zenéje beindul. Én már nem hiszek se annak hogy látványosan érne véget, se annak, hogy véget ér egyáltalán valaha.

  2. nem hozott elég pénzt? 11 milliós büdzsé kontra 60 milliós világbevétel. az még bőven profit.

  3. Hát ha csak szivatják a népet az tényleg nekik lesz, rossz, mert majd felháborodnak sokan, mint ahogy már most is..

  4. Attól még, hogy felháborodnak páran, ugyan úgy megnézik majd a következőt. A Péntek 13 sorozatnál hányszor bedobták annak idején, hogy az aktuális rész lesz az utolsó…

  5. johnson: de pont az ilyen szarságok miatt és a felháborodás végett van az, hogy sok nézőt vesztettek, plussz a bevételek is árulkodóak, h kevesebben nézik.

    nem véletlenül

  6. @Lackó Nem a világbevétel a fontos.. Stúdiónak az amerikai bevétel számít, ami a legutóbbi résznél -jócskán- elmaradt az eddigi részekéitől. (Saw VI $27.7M vs. Saw V $56.7M vs. Saw IV $63.3M)
    Az amerikai bevételnek is csak ~55%-át kapja meg a stúdió. Viszont emellé jön DVD-eladások, TV adások díjai, és valahány százalék a külföldi bevételből.

    -> Persze pozitív még mindig a film, bukásról szó sincs, de még több folytatást tervezni egy csökkenő tendenciát mutató franchisera necces, ezért is kell/kellene nőnie a következő film bevételeinek. Kis mediahack a lezárásról + 3D, el nem tudom képzelni, hogy 50 millinál kevesebbet hozzon amerikában :)

  7. Cody nem értem miért foházkodsz mikor te is mondtad hogy 3 részt láttál… Úgycsinálsz mintha kötelező lenne ugyanmár gyerek ez már szánalmas….ha nem tetszik nemnézed kész.. de ezek a foházkodok meg remélem ez lesz… baromságokpff nah ez a szánalmas

  8. @Xpress: ne legyél ilyen gyerekes, jézusom…ugye nem kell megint kifejteni valakinek, hogy a vélemény nem csak poziotív lehet? És még mielőtt: negatív megszólalás =/= fika
    Fohászkodik, ő dolga. Nem a tied.

  9. ez ugye azért is mókás, mert ezzel a “theend” hype-al azégatta világon semmit nem fognak veszíteni (a hitelüket leszámítva, amire magasról fognak tenni). ha nem jön be a “végézés”, akkor annyi+1bambi, ha viszont ezzel megint ugranak a bevételek (márpedig ez a valószínűbb), akkor nyugodtan fogják széles mosollyal az arcukon mondani, h biza még egy részecske beficcenhet. a saw réges régen már csak üzlet, így ők csinálják jól.

  10. “NEM KÖTELEZŐ NÉZNI ha nemtetszik ne nézd de ne fikázzad!!!” jajj…A Fűrészt az első résznél kellett volna abbahagyni. Nekem baromira bejött, aztán úgy döntöttek sorozatot csinálnak belőle és ezzel el is baszták az egészet. Egyébiránt be kell valljam a második, sőt a harmadik rész is tetszett, de ami azuóta jött az valami elképesztően szargyenge…Jigsaw halála óta nagyon rossz az irány és nem hiszem, hogy bármi ötleteset elő tudnának húzni a “végére”.

  11. Hm..igazából a péntek 13-nál,a Freddy filmeknél mindnél arról szólt,hogy “utolsó rész”,hogy többen elmenjenek a mozikba,mert hát mégiscsak “utolsó rész”…
    Én gyűlöltem a filmet,halálosan…barátom pedig imádja,megnézette velem egy nap alatt az összes részt 1 éve,és azóta nem bírom nélküle :) nagyon megtetszett bár a 6. rész,már nem volt annyira “Saw”

  12. Tom!

    Az elejénél fogva trilógiát akartak belőle csinálni,nem az első rész után döntötték el…ha már ott abbahagyták volna,akkor nem lett volna semmi értelme annak ,a sok kérdésnek amit a film hozott,amiről elgondolkodtatott…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.