Ömlenek a kishírek: Zombieland, Ant-Man, M:I 4, Melancholia, Contagion

Az írók a Zombieland folytatását 3D-ben képzelik el, és természetesen a kis család további kalandjait követve, új szereplőket behozva. Ez az a stílus, ahol a térhatással nem sok embernek van baja azt hiszem, így kijelenthető, hogy az agyatlan szórakozáshoz befér a popcornra fröccsenő vér.

Stan Lee azt ejtette el, hogy tényleg Edgar Wright (Haláli hullák hajnala, Pilgrim) fogja rendezni az Ant-Man filmet, és ő már dumált is erről vele. A Marvel előbb más hősökre gyúr, szóval ez nem holnap lesz. De ez még csak twittermadárcsiripelés.

Tom Cruise megerősítve a Mission: Impossible 4-ben. Mármint aláírt, főszerepelni fog. Azt már tudtuk, hogy producerkedik Abrams-szel közösen, most már azt is tudjuk, hogy tuti fel is tűnik a vásznon Huntként. Rendező viszont még mindig nincs.

Melancholia, ez lesz az új Lars Von Tier film címe, főszereplőnek pedig beszerezte Penélope Cruzt.

Steven Soderbergh is keményen dolgozik, épp egy akcióthrillert forgat, erre a következő filmje is ebbe a stílusba fog készülni, méghozzá Contagion címen az alábbi szereplőgárdával: . Valami vírus körül fognak bonyolódni a szálak. Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law.

12 hozzászólás a “Ömlenek a kishírek: Zombieland, Ant-Man, M:I 4, Melancholia, Contagion” bejegyzéshez

 1. Nemértem minek kell Ant-man film. Annyira nem meghatározó karakter mint mondjuk a rivális kiadónál az Atom, hamár a miniatűr szuperhősökről van szó ( mellesleg Atom sokkal királyabb is szvsz.) Inkább csinálnák a fontosabb karakterek filmjeit, hogy jöhessen végre az Avengers!

 2. Azt értem én csak még Captain america is a tervezőasztalon van eléggé meg a Thor is meg egyszerűen nemtom elképzelni hogy Hank Pym másfél órán át betöltené a vásznat. Persze egy jó író-rendező páros biztos tudna valamit kezdeni vele, de tudtommal a legjelentősebb esemény vele kapcsolatban az votl hogy elverte a feleségét.

 3. Zombiland 3D nagggggyon jól hangzik. Csak legyen elég golyó zombi és “Twinkies”. ;)

  MI4 jöhet asszem, bár a 3. rész annyira nem jött be mint a 2. reméljük Tom Cruise összedob vmit nekünk.

  Contagion meg nagyon tehetségesnek tűnik a szereplőgárda lapján.

 4. Balakin attól hogy nem tudod elképzelni még sülhet el jól.
  1ébként meg ant man volt az Avengers 1ik alapítója tehát neki is kell előbb utóbb 1 film

 5. Balakin, a hangyának nyilván Avengers-előjátékként van értelme, és természetesen a Darázzsal együtt… :) (amúgy annál a sztorinál nagyobb szerepe van Hank Pymnek a Marvel Univerzumban, csak ez felénk annyira nem jött át)

 6. Most utánnanéztem és Hanknek saját címet nem találtam van egy Antman ami 10en pár számot ért meg de az már nem ő mert akkor már nem ezen a néven futott mint szuperhős. Szal ezért volt fura mert CA, Thor , Ironman, Hulk: nekik van saját folyamatosan futó címük. Amúgy ha kijön a film és a trailer alapján jobbnak tűnik mint a Ghostrider vagy az F4ek akkor egyből megyek a moziba úgyis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.