Fejlemény az Akira-feldolgozásban

Már a rendezőkkel tárgyalnak. Konkrétan az Éli könyvének a készítőit nézték ki, de még nem írták alá vérrel a szerződést. A forgatókönyvön épp Mark Fergus és Hawk Ostby dolgozik, és hogy a Book of Eli rendezői is itt álljanak a nevükkel, így akkor írassék le a Hughes Brothers betűhalmaz is. Albert és Allen Hughes, egyelőre még egyikőjük sem operáltatta át magát.

Lehet azt még nem írtam meg, de kettészedik a történetet és nagyon a Mangára fognak alapozni főleg, nem az animére. Más szóval sok pénzt akar a Warner Brothers kaszírozni, bár lehet igaz amit mondanak, hogy a nagyon bonyolult történet rendes kibontására kell ennyi játékidő.

human
írta
2010. 02. 11. 05:56
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Fejlemény az Akira-feldolgozásban” bejegyzéshez

  1. Arról nincs hír hogy Otomo Katsuhirót bevonnák esetleg az írásba vagy valami? Nemtudom mien a viszonya a filmezéssel meg azzal hogy adaptálják az Akirát de rosszul már csak nem járnának vele.

  2. Valószínű, hogy nem akarnak veszteségesen kijönni egy olyan filmből ami nagyrészt egy bizonyos szubkultúrát céloz meg, viszont az is igaz, hogy ha a mangát akarják követni tényleg szükség lehet két film játékidejére. Már az animéből is elég sok mindent kihagytak néhol az érthetőség/követhetőség rovására.

  3. Én úgy tudom, az anime elöbb kész volt, mint a teljes manga a 6 kötettel, szóval Otomó is csak “megsaccolta”, mi lesz a vége. De jó lenne, ha valami köze lenne a filmhez, mert az tényleg csak jót tenne az egésznek.

  4. Az a baj, hogy az olyan adaptációkat, amiket könnyű elcseszni, általában el is cseszik. Ez olyan lesz sztem (de ne legyen igazam…).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.