Heti mozibemutatók: február 11.

Mivel a múlt héten semmit nem kaptunk, ezért a mostanin sem nagyon húznak bele. Viszon Valentin nap lesz, lehet tényleg nem érdemes a legjobb filmekkel támadniuk.

  • Az áruló szív (Tell-Tale) – 18 felettieknek dráma, hm, lehetséges.
  • Farkasember (The Wolfman) – minden jel arra mutat, hogy nem jó ez a film. Legfőképp az ekkora hatalmas eltolása például, hogy majdnem 2 éve láttunk először trailert. Még nem tudom. [eddigi cuccok]
  • Köntörfalak – heti magyar film, Dyga Zsombor rendezte.
  • Mások vagyunk (Alle Anderen) – Német romantikus dráma.
  • Oda az igazság! – magyar-osztrák-lengyel történelmi dráma, gondolom sok nézője lesz.
  • Toy Story – Játékháború 2. – a második rész 3D változatát is behozták.
  • Valentin nap (Valentine’s Day) – az a helyzet, hogy ez tuti gáz, viszont a fiatal színészggeneráció egy nagyobb része van benne, meglátjuk hogy alakul. Ez persze világpremier!

Mellesleg lesz az Egek ura (Up in The Air) oscarjelölt film premier előtti vetítésen pénteken és szombaton 4 moziban, azok egyikén lehet összefuthattok a filmbuzi írójával, vagyis velem.

human
írta
2010. 02. 12. 03:52
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: február 11.” bejegyzéshez

  1. Az Oda az igazság nemcsak magyar-osztrák-lengyel történelmi dráma, de Jancsó-film is, úgyhogy elképzelhető, hogy sok nézője lesz: ha Kapa vagy Pepe vagy ki a tököm elkezd káromkodni, tódulnak az idióták. Soha nem értettem, mi a jó egy Jancsó filmben, de biztos azért, mert buta vagyok.

  2. A Farkasember az imdb-n elég jó pontokat kapott eddig, igaz még kevesen szavaztak rá, meg az indexen is volt tegnap egy pozitív kritika a filmről. Anthony Hopkins miatt pedig mindenképpen megnézem.

  3. Uh, ez a Valentine’s Day érdekes lesz. :D Utoljára a He’s just not that into you-t láttam ami ilyen színészparádé volt, és szar is volt, pont emiatt. De Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner és Emma Roberts egy filmben? :D Must see. :)

  4. A Farkasembertől távol maradnék a helyetekben. A sztori lapos, a szereplők között gyakorlatilag nincs kapcsolat, a színészek max. átlagos teljesítményt nyújtanak és még a vágás is furcsa néhol. Pár ütős akciójelenetért és néhány szép képért, megmosolyogtató poénért lehet, hogy nem éri meg a mozijegy.

  5. A Köntörfalakat ajánlom mindenkinek, végre egy kiváló magyar film, nem valami művészieskedő baromság. Szerethető karakterek, jó forgatókönyv, kellemes hangulat. Évek óta a legjobb magyar film, amit láttam.

  6. Igen én is bebuktam a legutóbbi sztárparádés történetet, de a Valentie’s dayre is el fogok menni, mert azért csak ott vannak azok a színészek (hazudok, csak a színésznők miatt megyek :P ), még ha félek is, h szar lesz.

    Az Up in the air-es írásod meg már elég régóta nagyon várom, csak nem tudtam, h ilyen sokára lesz a magyar premier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.