Centurion-előzetes

Ez a kardozós filmek éve? Ennyi nyilván nem fog megélni. Itt a Titans nemsokára, aztán Robin Hood és Ironclad, erre még a Centurion is megérkezik lassan. Ez utóbbiról azt kell tudni, hogy Neil Marshall (Doomsday, The Descent) rendezte. Azt hiszem ez sokaknak már elég lesz a megtekintéshez, a többieket pedig ezzel a trailerrel akarják meggyőzni. Nem sok CGI, hanem kimentek izzadni a terepre sokszor.

IGN-nél van nagyobb felbontásban is

human
írta
2010. 02. 13. 05:13
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Centurion-előzetes” bejegyzéshez

 1. Csatlakozom! Inkább legyen sok-sok kardozós, vérfröcsögős film, mint egy újabb Transformers vagy 2012-szintű CGI-csoda…

 2. Nem igazán vagyok el ezekkel a filmekkel de ez a trailer megfogott. Cuccos az elején az a csapda. Tuti megnézem.

 3. Úristen! Olga Kurylenko szexibb mint valaha!!!! Ez a trailer nagyon üt, remélem nem Doomsday-féle szétesett ökörség lesz belőle.

 4. Lesz egy másik film is a témában idén:

  The Eagle of the Ninth

  http://www.imdb.com/title/tt1034389/

  Mondjuk ez 20 évvel a kilencedik légió eltűnése után játszódik, Channing Tatum és Donald Sutherland játszanak benne.

  “In 140 AD, twenty years after the unexplained disappearance of the entire Ninth Legion in the mountains of Scotland, young centurion Marcus Aquila (Tatum) arrives from Rome to solve the mystery and restore the reputation of his father, the commander of the Ninth. Accompanied only by his British slave Esca (Bell), Marcus sets out across Hadrian’s Wall into the uncharted highlands of Caledonia – to confront its savage tribes, make peace with his father’s memory, and retrieve the lost legion’s golden emblem, the Eagle of the Ninth.”

 5. Jó lesz ez kérem. Sokat dob a CGI ez tény, de meg kell válogatni, hogy milyen filmhez milyen arányban alkalmazzák. Ehhez a filmhez trailer alapján bővel elég az is, amit megmutatott :)

 6. Sajnos a történelmi filmekre eléggé ki vagyok bukva, a Trója, Arthúr, Nagy Sándor óta, egyedül a Mennyei királyság hozta meg a várt áttörést számomra. Szóval se a Centurionnal, se az Ironcladdal nem vagyok túl bizakodó. A 2 film megtekintése után remélem pozitívra billen a mérleg. Moziba biztos nem nézzem meg, legfeljebb dvd-n.

 7. Egész jónak tűnik. Mondjuk a történetet kissé ellőtték most. Remélem azért marad valami még… Amúgy látjátok, már akkor is oroszok kellettek ahoz, hogy valaki megvédje a háztáji gazdaságát.

 8. Michael Fassbender és Dominic West…ha báboznának filcfigurákkal, akkor is megnézném, de így ez..főleg az eleje nagyon csinos

 9. Elképesztően fasza trailer. Amikor a hullák alól kinyúl a csávó karja, azt hittem egy élőhalott-légiós film lesz, de az azért még Marshall-tól is beteg lenne.

 10. én imádom szandálos-kardozós filmeket, de ez az előzetes nem győzött meg. talán majd a következő…

 11. “Viccesek a rómaiak a brit akcentusukkal.”

  gb-100
  Én úgy értettem a trailert, hogy ők róma britt légiósai. Mint ahogy Arthur király is az volt a filmben, ha jól emlékszem.

 12. Tényleg fasza trailer.Nekem is moziban nézős eddig.Egyébként az még hagyján,hogy brit akcentussal beszélő rómaiak,de néger római??:):)Az meg csak nekem gáz,hogy nő a főellenségük,meg egyáltalán nőkkel harcolnak?:)

 13. brit akcentussal marhajól hangzik az, hogy: “live united or die divided”

  Scouser: csekkold le a 61.-es(?) Boudicca felkelést, azt is nő vezette. Amúgy meg a római sereg sem Rómából származókkal volt tele, hanem a birodalom minden tájáról, így Afrikából is bekerülhettek, ráadásul gondoltak arra is, hogy remek politikailag korrekt filmeket lehet majd belőlük készíteni

 14. Igen neger legios,szerintem olyan ritka volt akkor mint a feher hollo, maximum csicskasnak vittek el,dehat ienek manapsag a tortenelmi filmek…hollywood gz

 15. andris, nem lenne korrekt, ha minduntalan azt sulykolnák a moziba járókba, hogy a fehér ember leigázott minden más népet, akiknek a bőre sötétebb:D Muszáj minden filmbe becsempészni néhány “színes” egyéniséget, hogy ne legyen sértődés senki részéről. Az már más kérdés, hogy történelmileg hiteles-e a végeredmény vagy sem.

 16. Ne csináljátok már. Kit érdekel, hogy milyen szinű a légiós? Egy trailernél fennt akadtok az akcentuson meg a bőrszinen? Legyen jó a film és kész.

 17. na, Móricnak hívták a Thébai légió vezére volt, sőt később szenté avatták, ő pl: fekete volt

 18. sandor8206
  “most nem jut eszembe a neve, egy igen híres légiós fekete volt :-)”

  Babatunde Fatusi?
  :D:D:D

 19. ilyenből nekem akármennyi jöhet. adja, még ha jól láthatóan gladiator + king arthur koppintás is az egész.

 20. a film érdekesnek tűnik, meg is nézem most a Doomsday-t és a DR-t, hogy elmenjen(?) ettől a kedvem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.