Stephen King minimál

A minimal idén nagyon dívik, majd átvesszük sorban, kezdve most ezekkel az SK filmekhez készített poszterekkel. Mint az ilyesmik többsége, valami nagy projekthz készült suliban. Katt rá, ott a többi.

Pet Sematary poszter

12 hozzászólás a “Stephen King minimál” bejegyzéshez

  1. Ez nagyon jó, mert bár minimál, de van benne valami ezzel a négy sírkővel, ami annak is felkeltheti az érdeklődését, akinek fogalma sincs a sztoriról. A többiben nincs mondanivaló, csak kiragadtak egy, a sztorira utaló apróságot, ami magában nem életképes, csak annak mond valamit, aki ismeri a történetet.

  2. Ez szuper, minimum a könyv újra kiadását elintézhetnék ezzel a borítóval, de a filmet is megnézném, még ha nem is tudnék róla semmit, ahogy Killjoy írta

  3. A Shining és a Carrie is jó, ha tudod, mire utalnak vele. De ha meglátnátok ismeretlenül, azt sem tudva, hogy ki az a Stephen King, és egyáltalán nem tudva, hogy mire utal a plakát, akkor a balta vagy a vödör stilizált képe adna annyi lökést, hogy beüljetek rá moziba? Ez a jó a Pet Sematary plakátban. Hogy ott egy olyan momentumot ragadtak meg a sztoriból, ami magában is működőképes. Szerintem :D

  4. Érdekes a poszter, de nem rosz. Bár én nem vagyok oda Stephen King filmjeiért, inkább olvasom őket néha, amikor rámjön. Az Álomcsapda regényben nagyon ütős volt. Szókimondó és pergős. Na, az nagyon tetszett. Filmben már kevésbé. Az 1408 egy kicsit, talán Kevin Chusak alakítása miatt és az a ‘tipikus’ beképzelt, piás, beképzelt írói véna ami alapjaiban jellemzi a karaktert. Akit nem lehet kizökkenteni a valóság talajáról és függetlenül a körülményektől és a zűrzavartól, mindig a realitásba akar kapaszkodni. Aztán végülis nem jött neki össze. Ez benne a szép. Kicsit olyan volt a film, mint a Jack Nickolsonos Ragyogás.

  5. Szerintem a “Remény rabjai” plakát is elég telitalálat…talán még egy Rita feliratot el bírnék a poszteren.
    Az meg külön kontrasztot ad a egésznek, hogy King minden csak nem minimál, ha regényről van szó :)

  6. nekem a Tortúra az Az és a Ragyogás “posztere” tetszett…csak érteni kell, hogy miről is van szó pontosan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.