Red Tails: így jár akinek George Lucas a producere

Az öregúrnak nem tetszett a felvett rendező munkája, így fogja magát és újraforgat rengeteg jelenetet, meg újra is írt csomó mindent a Red Tailsben, így nyilván új részek is bekerülnek. Hát igen. Lucas bá nem volt megelégedve Anthony Hemingway munkájával, ezért tette ezt.

A film az első háborús afroamerikai pilótákról szól az előző évszázad második nagy civilizácóvisszavetésében. A főbb szerepekben: Terrence Howard, Cuba Gooding Jr. és Bryan Cranston, ami ha belegondolunk szitne tévés rendezőért kiált. Nézzétek meg Cuba milyen filmmel kapott elismeréseket legutóbb, aminek kicsit hasonló is volt a témája, ha nem is pilótával foglalkozva.

human
írta
2010. 02. 17. 16:17
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Red Tails: így jár akinek George Lucas a producere” bejegyzéshez

 1. Azt hiszem Robert Markowitz rendezésében már készült a témában egy tévéfilm The tuskegee airmen (A 99-es alakulat) címmel, amelyben szintén Cuba Gooding
  Jr. játszotta az egyik főszerepet más nagynevű színes bőrű színjátszók között, mint André Braugher vagy Laurence Fishburne.

  Lehet, hogy ez most annak lesz a feldolgozása. Lucas bácsi remélem nem rondított bele túl lobogólengetősen és csak nem szalad végig a vásznon egy ewok sem. A történet nagyon jó, ha az előd történelmileg igazolt drámai értékeit megőrzik és a látványra rágyúrnak nem kevés pénzzel.

 2. Hát, az öreg szakállas főszer talán jobban tudja. Bár én soha nem rajongtam Lucas úr filmjeiért. Kivétel az Indiana Jones trilógia történetei, amit mint tudjuk nem ő, hanem Spielberg dirigált. Lehet, hogy én vagyok egy kicsit lemaradva, de a Star Wars marhaságon kívül más filmjét még nem láttam. Nem is vagyok rá túlságosan kíváncsi. Azért remélem, hogy nem a lagymatag irányba tereli a Anthony Hemingway (Ali, Takedown) filmjét.

 3. Bryan Cranston :O! Wow! Úgy látszik a Breaking bad-el elkezdődött valami új, profibb az életében. Vagy most ért be teljesen, mert sztem kurvajó színész!

 4. Anno az Új reményt is újraforgatta, miután az elkészült terméket nem találta megfelelőnek.
  Legalább is én így hallottam…

  Persze részemről az is kérdés lenne, hogy egy ilyen dolog mennyire tud fájni pénzügyileg?

 5. Annyira üdítő volna egyszer, végre nem ugyanazokat a főszereplőket látni egy feketékkel kapcsolatos komoly filmben. :S

  Pedig nemigazán lehet azt mondani, hogy Amerikában színész szűkében volnának.

 6. George Lucas = control freak

  Elég megnézni a Star Wars werkfilmeket, olyan szinten nem engedi meg másoknak, hogy beleszóljanak, hogy akkor sem mernek szólni neki, ha valami egyértelműen szar… Itt sajnos nem a maximalizmusról szól a dolog, szerintem ez nem tesz jót a filmjeinek (már ha az új Star Wars trilógiából indulok ki)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.