Tarantino 3 éve ugyanazt mondja?

Úgy tűnik a western és nem a gengszteres film felé hajlik, így a Kill Bill előtt és az oscar előszobájában.

Next up for Tarantino? “I’d like to do a Western. But rather than set it in Texas, have it in slavery times. With that subject that everybody is afraid to deal with. Let’s shine that light on ourselves. You could do a ponderous history lesson of slaves escaping on the Underground Railroad. Or, you could make a movie that would be exciting. Do it as an adventure. A spaghetti Western that takes place during that time. And I would call it ‘A Southern.'”

Azaz a rabszolgaidőkről, Amerika sötét korszakáról készítene filmet, spagetti-western stílusban. Ezt már több éve is felvetette, hogy így akarná csomagolni a komoly témát, nem pedig oscarszagú érzemes filmként.

human
írta
2010. 02. 18. 05:29
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Tarantino 3 éve ugyanazt mondja?” bejegyzéshez

  1. hahakocka: jaj ezt honnan vetted? Az IB óta csak a gengsztert és westernt emlegeti, szóval ez nagyon “úgy hallottam” esete lehet.

  2. Amúgy, ez a nem érzelgős ocar film azért vicces, mert gloden globen, amikor nem a Becstelen vitte el a díjat hanem az Avatar látni lehetett rajta a csalódottságot. Szvsz burkoltan ,nem tud oscaros filmet csinálni tehát kibaszásképp nem olyat csinál? vagy csak ezzel lombozza a kritikusokat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.