10 hozzászólás a “Újabb Defendor-előzetes” bejegyzéshez

 1. háát nem tudom, nagyon kick ass copynak tűnik nekem, még a szereplők neveinek behúzásánál is…. attól függetlenül érdekes lehet hogy hogyan prószál egy gyogyós hős lenni… asszem.

 2. Annyira ne tévesszük össze szerintem a kick ass-el. Ezt még múlt év Januárban forgatták, és 2005 ben írták. akkor meg tudtommal a kick ass még seholsem volt.

 3. Most komolyan! Nem unják még ezeket a típusú filmeket! Engem a Kick Ass sem igazán érdekel, de ez kifejezetten gagyinak tűnik!

 4. Nyers leszek, többet nem tud belőlem továbbra sem kiváltani: Kick Ass = cool, ez = s24r. Van az egész trailerben 2 értékelhető momentum, egyébként nekem túlerőltetettnek tűnik. Kíváncsi leszek ettől független a végtermék kritikájára már csak azért is, hogy igazam lesz-e, vagy sem :)

 5. Szerintem ez kurva nagy! :)

  Nem is a kick assre emlékeztet, hanem a Michael Rapaport féle Special-re, kár,hogy az itthon nem jött ki és neten se találni sehol :S

 6. én most láttam, és megcáfolnám, hogy kick-ass kópia lenne. szerintem egész jó lett, vannak benne hatalmas beszólások, meg úgy az egész teljesen egyedi. nekem bejött, csak kicsit talán hosszú lett, meg van pár unalmas rész, de ajánlom.

 7. Tegnap sikerült megnézni, és hát, ez a film minden csak az nem aminek a trailer beállítja.
  Egy szomorú, bazinagy dráma, szerethető főszereplővel, és utána az ember talán könnyes szemmel áll fel, és nem feltétlenül azért, mert annyira rossz lenne a film. Minden mozzanata hihető és a vége mindennemű csavar nélkül hihetetlenül hatásos.
  Az egész akció-vígjáték körítés csak azért van, hogy ebben a csihipuhi filmeket fogyasztó világban esetleg életképes lehessen pénzügyileg. Nagyon nem az aminek látszik elsőre. És ez jót tesz neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.