Bruce a Die hard 5-ről dumál!

Na nem konkrét tervek vannak, vagy ilyesmi, csak a Cop Out bemutatója kapcsán kérdezgették. “And then he dropped the bomb: “I think we’re going to do a ‘Die Hard 5’ next year.”” – innen. Azaz szerinte jövőre forgatják is. Ő Len Wiseman mellett teszi le a voksát, a 4. rész rendezője mellett, amivel egyet tudok érteni, csak jobb legyen a főgonosz majd.

Még azt is elejtette, hogy el kéne hagyniuk Amerikát, vagyis McClane-nek kéne.

human
írta
2010. 02. 23. 11:19
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Bruce a Die hard 5-ről dumál!” bejegyzéshez

  1. Nem lenne rossz, nekem is tetszett a 4. rész eléggé, szóval jöhet. Jobb főgonosz valóban kéne de eddig úgy volt, hogy a páratlan Die Hard-okra jutottak a karakteres főgonoszok, a párosakra meg a gyengébbek szóval most megint egy jobbnak kellene jönnie. Hátha volt még egy testvér abban a szerencsétlen Gruber famíliában. :)

  2. Most láttam a 4.-et zsír jó volt , de tényleg a gonosz fe l se ért az előző genyákkal, néztem és mondtam magamban na öcsém te itt nem fogsz a tejbe aprítani, max téged aprítanak.

  3. A 4. rész után én meg inkább nem várom, mert az egy vicc volt az előtte levőkhöz képest. Az egész McClane figura teljesen más arculatot kapott, kimaradtak a kemény káromkodós szövegek is belőle, az akciójelenetek meg inkább megmosolyogtatóak voltak, mint jók. Főleg az a kamionos vadászgépes vicc, meg az alagutas kezdetben fényszórók nélkül közlekedős McClane-ék fölött épphogy átrepülős kocsis röhej, na meg az az atléta GI Joe, aki mindent kibír és úgy pattog, mint a pókember stb… LoL Lehet, hogy látványos, de ugyanakkor komolytalan is.
    Ha ilyenre tervezik az új részt, akkor inkább ne. A rendező nézze meg inkább az első hármat és abból induljon ki. John McTiernan kéne ide újra. Ő tényleg tökös Die Hard-okat csinált. Bár nem tudom tudna-e újra?

  4. Nincs gond a negyedik résszel, csak R-rated besorolást kellett volna kapnia. Remélhetőleg az ötödiknél ezt meg meri lépni a stúdió.

  5. Hááát…a 4. részben, mikor Mai Linh-t legázolja egy dzsippel, majd a liftajtón keresztül betolja a liftakna falának és ezekután a csaj még fightolni szeretne…terminátor érzésem támadt.:) Nem beszélve a többi blődségről.
    A 3. rész eleje viszont nem semmi.:) Gyorsan belevágtak a közepébe.:)

  6. rice: jaja, de a terminátor utánérzés ott is előjön, amikor a vadászgép szétlövi a kamiont, Bruce meg előbukik a kormánynál úgy, mint a T2-ben a Robert Patrick-féle T-1000-es, amikor kamionnal üldözi Schwarziékat… Mondom vicc na.

  7. hát ja régiek egyértelműen jobbak, de a 4. rész is simán vállalható. Tőlem jöhet a 5.rész csak legyen R, + McLane legyen újra piás lecsúszott atlétatrikós mosotts*ar , bár ez ugrott sajna.
    + főgonosznak újra valami nagy angol színészt, tuti tökéletes főgenya lenne :-)

  8. Dieharddieharddieharddiehard. Verjetek meg, de en akarok otodik reszt, nagyon. Nem erdekel, hogy a negyedik reszt nem lehetett komolyan venni es hogy az elsonel meg a harmadiknal nincsen jobb, mert vegigrohogtem igy is es John McClanebol sosem eleg, es mondjuk ahhoz kepest, hogy peldaul az Indy4 mekkora csalodas volt, a Die Hard 4 siman kiraly. Az a PG-13 besorolas mondjuk tenyleg oriasi hiba volt.

    “+ főgonosznak újra valami nagy angol színészt, tuti tökéletes főgenya lenne :-)”
    az meg reszemrol mar egyszeruen csodalatos lenne.

  9. Akarom, most! :) Szigorúan R besorolással.

    A 4. rész is jó volt, csak elqrták a pg-13-as besorolással (Brucie papa nem káromkodhatott egy jót). Meg ez a high-tech-es cucc nem igazán illett a Die Hard világába. Azok a mindent túlélő bérgyilkosok is inkább megmosolyogtatóak voltak.
    Szóval jöhet az 5. rész, bár a 3. részt nehéz lesz felülmúlni.
    “+ McClane legyen újra piás lecsúszott atlétatrikós mosotts*ar”
    Egyetértek. :)
    Meg azon sem sértődöm meg, ha úgy kezdődik a film, hogy Mary Elizabeth Winstead éppen zuhanyozik. :)

  10. Én simán várom, a negyedikkel sem volt semmi különösebb bajom, de jobb szeretném ha újra R rated besorolás lenne és egy karakteres fő gonosz, de legjobban John McTiernan visszatérésnek örülnék mert ő rendezte a tetralógiából a két kedvenc részem.

  11. Na, ez az a sorozat, ami jöhet bármikor, én megnézem. Úgyhogy jöhet, nekem különösebben egyik résszel sem volt bajom, úgy kell nézni, hogy közben tudni kell, mit is nézel.
    Vicces, látványos, agyatlan akciófilmet a közepesnél jobb színészi alakítással.

  12. Nem a főgonosz volt a legnagyobb problémája a 4. résznek, csak a koncepció hibái nála ütköztek ki a legszembetűnőbben. McClane a legutóbbi részben sajnos nyíltan szembement a kalamajkával, miközben a kezdetekben éppen az tette a legszimpatikusabb gyűrött akcióhőssé, hogy ki akart jutni belőle, vagy ki akart menteni a bajból valakit. Nem a “megfelelő embert a megfelelő feladatra” mentalitással ment neki az ellennek, legjobb pillanataiban inkább kénytelen volt a helyzetbe való belekerülése, összezártsága miatt. Értelmesebb, átélhetőbb, piszkosabb forgatókönyvet az 5. résznek!

  13. Die Hard azon kevés sorozatok közé tartozik mely még 4 rész után is színvonalas, még ha a vadászgépen futkosás már sok is volt a jóból.
    És sztem kellenek az ilyen tökös gyerekek mint McClane, amikor annyi Valentin Nap meg Sex és New York vagy épp Egyszerűen bonyolult típusú film és társaik készülnek.

  14. Jöhet, csak R legyen mindenképp! És akkor:
    “We’re gonna die, die, die, die hard!
    We’re gonna die, die, die as hard as we can!
    Yippee-ki-yay, motherfucker!”
    Akkor talán fogja hozni egy jó ellennel az első három hangulatát:o)
    PG-13 McClane kell a fenének még egyszer!

  15. Európa az tök logikus , figyelembe véve a Die Hard fimek fejlődési ívét, már ami sztori színhelyeit illeti:

    1. rész: Egy toronyházban tesz rendet
    2. rész: Tágul a játszótér, egy szép nagy repteren szórakozik
    3. rész: Már egy egész város és annak környéke
    4.rész: Nem elég neki egy város, államokon keresztülutazva menti meg az egész országot.
    5. Na itt a kontinest fogja kihúzni a bajból
    6. rész: az egész Földbolygó sorsa a tét

    és még lehetne folytatni naprendszer, galaxis, univerzum viszonylatban:D

  16. Na,szarban a magyar címfordítás, 5.-re mit találnak ki? Hosszú lejáratú hitelre add az életed?

  17. Ulquiorra: én nem szeretném, hogy így “táguljon” folyamatosan a “játszótér”. McClane nem egy bolygókapitánya, csak egy piás, kiégett zsaru, aki nem szereti ha megzavarják a másnaposságát vagy ha éppen ki akar békülni a feleségével.
    Amerikát elhagyni meg elég nagy hülyeség lenne. Mégis mi lenne? Családi nyaralás Bora Borán? Vagy a lányát elrabolják Párizsban – hopp ez már volt (Taken). Vagy száműzik Thaiföldre, mert semmibevette a szabályzatot? Ugyanmár. Jó lesz neki Los Angeles vagy New York. Vagy ha ezek már nagyon sablonosak, akkor egy amerikai kisváros, ahol véletlenül terroristák készülődnek valami nagyon gonosz tettre. (Van neki egy fia is, valami olyasmi is lehetne, hogy a fia éppen végzett a rendőrakadémián, aztán a csávó valami gyanúsat észlel, ezért felhívja McClane papát, hogy heló.)

  18. Én se szeretném, nekem már a 4. is sok volt, csak megnézed ez “tágulás” megfigyelhető.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.