Pirates 4-fejlemények röviden

Itt van pár dolog amit mostanában tudni érdemes. Az egyik, hogy Depp megerősítette: se Keira se Orlando nem fog szerepelni a Pirates of the Caribbean negyedik részében. A második, hogy Penélope Cruz lesz az egyik főszereplő, ami ugye máris más mellméret mint ami eddig képviselve volt errefelé. Aztán pedig itt van az a hír is, hogy Ian McShane-t (Deadwood, Death Race) is zsákolták a minap Geoffrey Rush, Bill Nighy és Chow Yun-Fat mellé. Ez így remek brigád. A végül leigazolt rendezőről itt volt szól.

human
írta
2010. 02. 23. 00:27
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Pirates 4-fejlemények röviden” bejegyzéshez

 1. Még a végén összehoznak egy fasza negyedik részt! Az első kettő még tetszett, de a harmadik már nagy zagyvaság volt!

 2. Ejha! Impozáns és dicséretes, hogy a régi brigádból az erősebb karaktereket tartják meg. Cruz pedig remek eyecandy választás. A kosztümös filmekben mindig jobban mutatott és jobban is álltak neki (Tulipános Fan-Fan például).

 3. jó karakterszínészek, még a végén tényleg jó rész lesz a 4., cast legalább is fajinabb-McShane-ek külön örölük, állítólag gonoszt fog alakítani valami Blackbeard nevű kalózt.

 4. Teljesen jól hangzik, Penelope-vel eleve megvettek..:) Mosat már csak be kell majd pótolnom a 2. és 3. részt..:)

 5. Bill Nighy? Ezek szerint Davy Jones visszatér? Nade azt hogyan? Mondjuk én nagyon csíptem a karaktert, Bill zseniálisan keltette életre.

 6. Reggie- Ugye? Ez nekem is feltűnt, hogy mondom Bill Nighy mit keres ott? Lehet, hogy előzményfilm lesz és azt mutatja be, Davy Jones hogyan hozta fel Jacknek a Gyöngyöt, amiért aztán az adósa lett?

 7. Johnny Depp, Geoffrey Rush, Bill Nighy, amíg ők benne vannak addig ez nekem instant nézős moziban. Keira meg Orlando hiányzik a francnak.

 8. ja Feketeszakál :-), reggel értem haza szóval nem kapcsoltam, végig Feketemackó volt a fejemben reggel :-P mondom az meg ki a franc?!

 9. Számomra a nagy hiány Norrington lesz. A 2. részben nagyon jól játszott a színész, és rengeteg nézőnél kivágta a biztosítékot a 3. részben történt iszonyú gyenge kiírásával. Ő volt az egyetlen akit nem tudott Jack Sparrow átverni.

 10. Keira és Orlando hiánya csak azért zavaró, mert ha nem csal az emlékezetem, akkor az Ő szempontjukból nem egészen lett happy az az end.

  Bár persze az, hogy a 4. részből kiestek, nem zárja ki azt, hogy az 5., vagy 6. részben visszatérjenek.

  Blake: Minek egyáltalán az első rész? :)

  Míg van a szériában erő, addig felesleges kaszálni. Márpedig megfelelő írógárdával ebben még lazán benne van egy második trilógia.

 11. “máris más mellméret mint ami eddig képviselve volt errefelé” emlékszem amikor néztem a filmet és az ment amikor Keira beöltözött fiúnak akkor az egyik haverom nem volt képben és megkérdezte hogy “az a csávó meg mit csinál ott?” :D

 12. Orlando meg Keira nem fog hiányozni részemről sem, pláne “Deadwood” Ian McShane és a többi jó karakter mellett:o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.