Titánok a tévében

Release the situation (10 ember aki érti, fistbump). Szóval érkezett két tv-spot az április nagyon legelején bemutatásra kerülő kardos istenes szörnyes filmhez, tessék csak tessék.

Amúgy tök gyorsan felismerték, hogy a release the kraken a “this is sparta” ennek a filmnek, csak mire látjuk már absz semmi hatása nem lesz.

11 hozzászólás a “Titánok a tévében” bejegyzéshez

  1. mert te értetted az utalást? Olyasmi tévét említettem amit itthon még nem vetítettek és baromira kevesen ismerik. Ennyi. Egyáltalán nem nagyképűségből van ott. Üdv. (Mellesleg szerintem a te viselkedtél most faszként, hiszen első hozzászólásod láthattuk az oldalon, tippre az utolsót is, hiszen nem szoktak az ilyen flamemókusok visszanézni. Nem is tudom minek válaszoltam normálisan rá.)

  2. egyelőre még egy értő sem jelentkezett, de tetszik, hogy a besérült kollega egyszerre mókus és hétvégén sebesen kommentelő:)

  3. Ha jól emlékszem a karib-tengerbe is nagyon reklámozták a krakenes mozzanatotk Davy Jones-sal, azt hiszem igy szólt: Wake up the Kraken.

  4. What’s the situation?

    Nekem ezek a promók már kicsit túlzók, ez a sok szörny inkább vicces volt már mint félelmetes/izgalmas. Na majd megnézzük a filmet, ott lehet nem lesz ennyire gagyiszerű.

  5. Baromira várós kategóriábn van a film számomra így csak egy trailert néztem meg.

    Sajnos benne volt a Kraken még régebben. Ezeket már meg se nézem. Le kéne szokni már ezekről, az előre mindent ellövök rekmlámokról. :S

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.