Így nyerhetsz Oscart

Kemény adatokkal is alátámasztják, az eddigi nyerteseket elemezve. És természetesen never go full retard. katt a képre, lapozni is lehet a feljövő slideshowban.

human
írta
2010. 03. 03. 02:36
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Így nyerhetsz Oscart” bejegyzéshez

  1. Azért elég unfair kijelentés, mert ok van összefüggés, hogy egyes szempontokban lévők néha alapba is megkapták DE azért ekkora összeállításnál már aligha marad amúgyis film, ami ezekbe ne esne bele. Max még az, hogyha az amerikai háborús hősöket ábrázolod (Ryan közlegény)akkor is elkönyvelt az Oscar. Heath Ledger egyébként melyik csoportba tartozik? “Be a Monster” vagy a “Die”-ba?

  2. Ezek szerint a tuti Oscar várományos: Colonel Frankenstein’s piano lessons című film lenne.
    Plot: Egy háborúban egyik kezét elvesztő, arcát csúnyán összeégető, spanyolajkú amcsi katona kap egy gépkezet, és megpróbálja visszaküzdeni magát arra a szintre, ahol a háború előtt volt. Ebben persze támogatja volt bajtársa, akivel a fronton melegedett össze. Később balesetben meghal. Ja, és igaz történet alapján. :)

  3. Sajnos ez az igazsag. Deviancia, eroszak, adnunk-kellett-volna-neked-egy-oscart-korabban-de-akkor-elkurtuk satobbi. Szimpla, hetkoznapi, emberi tortenet nem nagyon rug labdaba. Bar mondjuk az ilyeneket inkabb Europaban keszitik manapsag.

  4. Szomorú,de ez igaz.A holokauszt(értem itt a zsidót) talán egyedül Kertész Imrének nem hozott még Oscart.

  5. Zombee: Kertész Imre a Sorstalanság írója volt XD
    De értem, értem….& egyet kell h értsek.

  6. Szerintem egy hétköznapi történetből filmet se érdemes csinálni. :D
    Amúgy azt hittem kihagyják a be a monster kategóriát. Idén fogják a gonoszok 3x megnyerni ezt a kategóriát. (Bardem, Ledger, Waltz)

  7. Tenyleg, olyan filmeket, mint a az Olasz nyelv kezdoknek, a Biciklitolvajok, a Sorompok lezarulnak, az Adj kiraly katonat!, a Csaladi tuzfeszek, a Panelkapcsolat, a Szabadgyalog, a Fenyes szelek, a Bebukottak, a Mamma Roma, a Tokeletlen idok, a Nulladik ora, a Ferfiszenvedely, a Dekalog, az Emberek a havason, a Fekete Peter, az Egy szoszi szerelme, a Cleo 5-tol 7-ig nem volt erdemes elkesziteni. Es ezek csak a jeghegy csucsa, csak hirtelen ennyi jutott eszembe. Mar hogyne volna ertelme ilyesmit kesziteni kerem?! Csak ugy latszik az akademia nem komalja az ilyesmit, latvanyosabb dolgok kellenek nekik (bar Bardemnek es a Nem vennek valo videknek en is habozas nelkul Oscart adtam volna).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.