Bay régen sem volt annyira szerény

A Rock környékén késztettek vele és az atyaúristen akciófilmproducerrel egy interjút, itt nézhető meg.

human
írta
2010. 03. 04. 03:56
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Bay régen sem volt annyira szerény” bejegyzéshez

  1. És még büfizik is…
    Milyen aranyosan nyalják egymás popiját, talán jártak is.
    Bad Boys, Rock – talán itt kellett volna abbahagyni a rendezést, a csúcson. Talán még a Szigetet összehányni és pápá.
    Mennyivel szebb lenne egy Megan Fox és Shia LeBoef mentes Hollywood.

  2. Aki egyszer megérzi a pénz szagát… Baynek szinte csillognak a dollárjelek a szemében, Bruckheimer meg jóllakott héberként dőlhet hátrta.

  3. Undorító egy alak ez a Bay. Moziba nem nézem meg többet egyik filmjét se. Tragédia hogy sokan szeretik ezt a barmot.

  4. nem annyira, viszont Bay-t a két transformerse után már előfordulhat, hogy utálják páran.

  5. Bay-t nem divatból kell utálni, hanem – mint human is mondotta – azért mert análisan erőszakos nemi közösülésre kényszerítette a transformers franchise-t.

  6. @Sol: “Bay-t nem divatból kell utálni, hanem – mint human is mondotta – azért mert análisan erőszakos nemi közösülésre kényszerítette a transformers franchise-t.”

    Ez max annak jelent problémát, aki ismeri az eredeti képregény-rajzfilm vagy tököm tudja milyen előzményeket. Én pl nem ismerem, nekem nagyon bejött az első rész, a második rész már annyira nem. Picit szar volt benne a történet meg a földrajzzal is problémáik voltak (távolságok stb…). Egyébként egy filmje van, amit ki nem állhatok és az a Pearl Harbor, a többi filmje szerintem kurva jó, az Armageddon egyenesen a kedvenceim közé tartozik (akármennyire is sír a sok önjelölt filmesztéta szája miatta). Na jó a Bad Boys kettő se lett akkor durranás (olyan TF kettes filing), de pl a Sziget kurva jó volt, csak Bayhez képest picit komoly.
    Egyébként meg egyre jobban kezdem nem érteni, miért divat Hollywoodot szidni meg utálni. Jó az alap hogy szines, de szagtalan foss készül általában (kevés kivétellel), de annak egy része legalább szórakoztató… Aki nem tudja értékelni Hollywood szépségeit az gondolom még nem látta Paradzsanov életművét, vagy Tarr életművét vagy sorolhatnám az európai újhullámok művészfilmes rendezőit. Na ha ezeken valaki keresztül rágja magát (Fassbindert és Wenderst ki ne hagyja senki, Bergman meg alap), utána is kíváncsi leszek továbbra is utálja e Hollywoodot… :)

  7. A Sziget, meg a Szikla ami nekem tetszik tőle, főleg az előbbi, de Transformers…úristen, nem ismerem a képregényt, nem is akarom, de Bay elásta nálam magát örökre. Én nem divatból utálom, hanem mert ennyit ér. Nulla.

  8. A sziklát az életbe nem vitatnám el Bay-től amúgy, mielőtt valaki félreérti, ott még tudta mi a csízió

  9. Ez nagyon érdekes. 2003-ban voltam Friscóban, nyilván elmentünk megnézni az Alcatrazt. A körbevezetés első állomásán rögtön bekérdezett valaki arra, hogy mi igaz azokból a hollywoodi filmekből, ami az Alcatrazban játszódik, mennyi közük van a valósághoz. És az idegenvezető valahogy úgy tért ki a válasz elől, hogy döntsük el mi, ő csak annyit mond, hogy Hollywood ide még be sem tette a lábát. Amit én akkor úgy értelmeztem, hogy az összes film kitaláción alapul, arra sem vették a fáradtságot, hogy odamenjenek és ott forgassanak. De ezek szerint a The Rockot mégis ott forgatták. Izé. (Bután nézek.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.