Heti mozibemutatók: március 4.

Valahol dühítő, hogy vannak hetek amikor semmi, aztán vannak az ilyenek, amikor vagy 3 néznivaló, ennél jobban is szét lehetne szórni.

  • Alice Csodaországban (Alice in Wonderland) – már láttam, holnap igyekszem írni is róla. Vagyis ma majd, mivel éjfél már elmúlt. Színvonalas a szinkron, de basszus, pokolian hiányoztak az eredeti hangok.
  • Coco Chanel és Igor Stravinsky – Egy titkos szerelem története – francia romantikus dráma, ami nagy siker lesz mert nem.
  • Égenjárók (Sukai kurora/The Sky Crawlers) – anime, jobb héten tuti nem jöhetett volna, hiszen így biztosan nem lesz megnézős. Bocs Cornerfilm, hiába szurkolunk azért, bár amúgy sem küldözgeted a sajtóanyagokat.
  • Éhség (Hunger) – erre még nyereményjátékunk is volt. Engem érdekel.
  • Az ifjú Viktória királynő (The Young Victoria) – történelmi dráma.
  • Viharsziget (Shutter Island) – hétvégén becsúszik.

Közeledik a BB szezon, shúú. Mellesleg az Alice 3D előtt nekem volt TRON trailer, ami ural. Annyira gyönyörűen minimál a gépi világ benne és olyan fasza a zene, hogy letettem a hajam. Neten még nincs, várjuk a rendes 720p-t belőle. Kicsit irigyeltem is a joette-usereket, akik nem követik a filmes híreket, így meg tudja őket lepni egy trailer. Mármint tudtam hogy van Tron, meg kinn Alice előtt, de nem hittem, hogy itthon is, szoptunk már hasonlóakkal amikor nem jött ugye; hát most nem ez a helyzet. Bár a magyar közönség csak a Shrekre és a Sárkányosra kapta fel a fejét, pont Tron hagyta őket hidegen. Ennek ellenére mégis tökéletes pillanat volt a téli álomból felébredéshez. Out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.