Survival of the Dead-előzetes: Romero is back?

Persze hova ment, mi. Sehova. Ellenben ez tökre régies hangulatot áraszt, semmi modern zombulás nincs itten kéremszépen, még képileg sem. Mondjuk jó olcsón dobta össze, de azért aprítás akad benne bőviben. Vigyázat, az előzetes a nyugalom megzavarására alkalmas képeket is tartalmaz, 16+ megatöbbi. Ezúttal egy szigeten zajlik a banzáj amúgy. Mellesleg amerikában most kerül majd moziba, gondolom limited run, 100 vászon alatt, Angliában meg már dvdn jön, szóval nemsokára mindenki nézheti.

16 hozzászólás a “Survival of the Dead-előzetes: Romero is back?” bejegyzéshez

 1. Remélem nem erőlteti majd megint ezt a zombi-evolúció témát újra (Land of the Dead) és akkor minden rendben lesz.
  Meg azért betehette volna ebbe is az egyetlen jó dolgot a Diary-ből: Michelle Morgan-t (az ábrándos tekintetével együtt).

 2. Hát ettől nem basztam hátra magam :P Egymillio+1 edik zombifilm, változatosság kedvéért a vámpír és vérfarkas tömegklón szarságok után,megin sikerült valami vacak,nem tul meggyőzőt legyártani. Oké,csinálják ezeket a témákat tovább,nem baj ha nem tudnak uj témával előrukkolni,de legalább valami rendkívüli volna már,mert ez még unalmasabbnak néz ki,mint az utóbbi 10 évben elkövetett akármelyik szarházi zombis film. 80 as években voltak jók ebben a témában, ezeken már nem lepődök meg.

 3. Én valamiért az egymillió plusz kettedik zombis filmet is élvezettel nézem,tényleg nem tudom… De szokás szerint jöhet ez is :)

 4. chips+sörrel elmegy.
  de az első kommentre reagálva, mekkora lenne már egy olyan film, amiben lenne minden: zombik, vámpírok, vérfarkasok, űrlények, szörnyek, gyilkos-robotok, mutánsok stb. :D
  engem érdekelne tutira

 5. nekem eddig mint zombis film a dawn of the dead remake jött be meg a 28 days; és ez se taglózott le

 6. Tiszta low budget 70es évek hangulat. Amikor fejbeszúrja a virslis villával a zombit az elég nevetséges.
  Amugy Dead snow! nekem az jött be legjobban zombitémában mostanában!

 7. Warcry-al értek egyet, én is megnézem az egymillió plusz kettedik zombifilmet, és ezt Romero mester rendezte ráadásúl, aki azért valamit konyít a témával kapcsolatban…! :)

 8. Jah,a náci zombik az egész jópofa volt szerintem is. Augy ha a mighty max nevű vackot megfilmesítenék,abban lenne az összes lényből. Bár igaz,biztos valami gyerekmesét csinálnának belőle.

 9. Engem se vágott hanyatt, ettől függetlenül megkukkantom majd, de nem fűzök hozzá sok reményt.
  Romero bácsi nem ugyanaz mint a régi, főleg ha még mindig ezt a “NA MAJD ÉN MOST JÓL A SZÁTOKBA RÁGOM A TÁRSADALOMKRITIKÁT” témát erőlteti, akkor meg már pláne unalmas lesz.

 10. Hanyatt ne vágom tőle magam, de jöhet. Zombis filmek mindig jöhetnek, az se zavar, ha nincs benne semmi eredeti. Agykikapcsolós hent. Ennyi.

 11. @turrican
  “Romero bácsi nem ugyanaz mint a régi, főleg ha még mindig ezt a “NA MAJD ÉN MOST JÓL A SZÁTOKBA RÁGOM A TÁRSADALOMKRITIKÁT” témát erőlteti, akkor meg már pláne unalmas lesz.”

  De, szerencsére még mindig a régi. :) Ő még tudja, hogy egy zombi film nem attól lesz jó, ha a zombik alien szerűen kurva gyorsan rohangásznak, hanem pont attól, hogy bár lassúak, de sosem fogynak el, csak jönnek és jönnek… :)

  A társadalom kritika, egyéb tematika a filmekben egy plusz amitől szerintem nem lesz rosszabb. Feltételezi, hogy a közönség nem zombi, amit az akció-horror szemetek pl. nem. :P

 12. Ritka sz.r, mint az utóbbi összes filmje. És nem kell anyázni, mert le merészeltem ezt írni!

 13. Nekem Romero filmjei közül a Dawn of the dead az etalon.
  Jó volt amúgy a Night of the living dead és a Day of the dead is. Ez a 3 a legjobb zombi filmje szvsz.
  Nem tudom ez az új milyen lesz, mert észrevettem, hogy régi nagy rendezők mostanában nem igazán tudnak semmi értékelhetőt letenni az asztalra, legalábbis a régi filmjeikhez mérten és ez alól Romero sem kivétel. A Diary of the dead végül is nem volt rossz, de az igazság az, hogy a Dawn of… -t is egy éven belül láttam és az sokkal jobban megfogott és bennem maradt, de a legfelül említett másik kettő is. A Land of, az valahogy nálam se rúgott labdába.
  Azért bírom a filmjeit, mert mindig van valami mögöttes tartalom, társadalomkritika a filmjeiben, nem csak értelmetlen kaszabolás az egész.
  Ez a trailer mondjuk nem győzött meg, de nem is annak kell jónak lennie, hanem a filmnek.
  Meglesem mindenképp.

 14. ECCO!
  Nem az a baj, hogy társadalomkritikát önt az arcunkba, hanem hogy 40 éve ugyanazt csinálja. Semmi változatosság. Ennek ellenére az új Holtak Hajnala sokkal jobban sikerült mint pl. a Holtak Földje, pedig az előbbibe is van társadalomkritika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.